مدیرعامل بیمه رایان سایپا:

صدور بیمه نامه و تعیین میزان خسارت در نمایندگی های گروه سایپا

: مدیر عامل شرکت خدمات بیمه ای رایان سایپا در بازدید از نمایندگی های استان گیلان از عقد تفاهم نامه رایان سایپا و بیمه ایران خبر داد .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» به نقل از سایپا نیوز محمد تقی چراغی گفت : بیمه ایران ۵۰درصد پرتفولیوی بیمه ای کل کشور را در اختیار دارد و رایان سایپا امیدوار است با همکاری با بیمه ایران خدمات بهتری به مشتریان عزیز ارائه دهد.
وی گفت: بدین منظور نرم افزاری طراحی شده است که از طریق آن صدور بیمه نامه به جای دفاتر بیمه ایران در نمایندگی ها صورت می گیردکه این فعالیت تاکنون در استانهای مازندران و اصفهان راه اندازی و به کاربران آموزش داده شده است که طبق برنامه ریزی های صورت گرفته استان گیلان سومین استانی است که صدور بیمه نامه آن راه اندازی خواهد شد.
چراغی گفت : از این پس تعمیر خسارت نیز با راهنمائی بیمه گران در نمایندگی ها انجام خواهد گرفت که این موضوع موجب درآمدزائی بیشتر برای نمایندگی ها خواهد شد و این اتفاق بزرگی برای مجموعه نمایندگی های گروه سایپا خواهد بود.

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.