سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهر تهران خبر داد

آتش سوزی ۲ خودروی پژو ۲۰۶ و مگان در داخل پارکینگ

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهر تهران از آتش سوزی ۲ خودروی مگان و پژو ۲۰۶ در داخل پارکینگ مجتمع مسکونی خبرداد.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از فارس ،جلال ملکی  اظهار داشت:‌ در ساعت ۱۱:۴۲ دقیقه آتش‌سوزی در منزل مسکونی واقع در خیابان سعادت‌آباد میدان کتابی به سامانه آتش‌نشانی شهر تهران اعلام و مأموران سه ایستگاه به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: با حضور آتش‌نشانان مشخص شد در یک ساختمان سه طبقه در قسمت پارکینگ، ۲ خودروی ۲۰۶ و مگان به دلیل نامشخصی آتش گرفته و دود زیادی طبقات بالایی را فراگرفته بود.

ملکی ادامه داد: در اثر این حادثه، یک پیرمرد ۶۵ ساله در پارکینگ از ناحیه دست و صورت دچار آسیب‌دیدگی شده بود و ۳ نفر نیز که در طبقات گرفتار شده بودند توسط آتش‌نشانان به پایین و خارج از ساختمان منتقل شدند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهر تهران افزود: با اطفای حریق در ساعت ۱۳:۲۹ دقیقه عملیات این حادثه به پایان رسید.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.