به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از مهر ، علیرضا مظفری با اشاره به مراحل اجرایی ساخت شهرک خودرویی در قم، اظهار کرد: شهرک خودرویی در مکانی به مساحت 33 هکتار با زیربنای 150 هزار مترمربع در راستای اجرای بند 20 ماده 55 قانون شهرداریها در حال ساخت است.
وی هدف از ساخت این شهرک را ساماندهی مشاغل مزاحم و بهبود وضعیت هوا و ساماندهی وضعیت مشاغل در سطح شهر عنوان کرد و افزود: این شهرک در بلوار شهید رجایی و در مجاورت میدان میوه و تره بار قم جانمایی شده است و هدف این است که صنوف خودرویی به طور کلی از سطح شهر به مرور زمان جمع آوری شوند.
مدیرعامل سازمان میادین شهرداری قم تصریح کرد: این پروژه با مشارکت بخش خصوصی در حال اجرا است و بر اساس پیش بینیها 250 میلیارد تومان هزینه در بر خواهد داشت که شاغلان صنوف خودرویی میتوانند به نسبت گستره شغلی خود تعداد بیشتری غرفه تهیه کنند و تسهیلاتی هم به این منظور در نظر گرفته خواهد شد.
وی با تأکید بر نقش برجسته این شهرک در ساماندهی مشاغل آلاینده خودرویی، تصریح کرد: هر شغلی که به نوعی با خودرو مرتبط است از جمله صافکاری، نقاشی، مکانیکی، لوازم یدکی، نمایندگیهای فروش و نمایشگاهها در این شهرک ساماندهی میشوند و علاوه بر کنترل آلودگیهای هوا، صوتی و ترافیکی مردم نیز راحتتر میتوانند به نیاز خود دسترسی پیدا کنند.
مظفری با اشاره به پیشرفت احداث شهرک خودرویی قم نیز گفت: با توجه به پیش بینیها فاز اول این پروژه تا شهریورماه سال 96 به اتمام خواهد رسید.
گازرسانی به شهرک صنوف
وی به اجرای پروژه شهرک صنوف هم اشاره کرد و افزود: این شهرک نیز در راستای نظم دهی به فضای شهری و ساماندهی صنوف مزاحم و نازیبا در حال احداث است که عمده مراحل اجرایی به سرانجام رسیده است و تنها بخشی از مشکلات تأسیساتی از جمله تأمین انشعاب آب، برق و گاز باقی مانده است.
مدیرعامل سازمان میادین شهرداری قم از اجرای شبکه گذاری اصلی گاز شهرک صنوف خبر داد و افزود: لوله اصلی گاز شهرک به طول یک کیلومتر در حال احداث است که یک میلیارد و 800 میلیون تومان هزینه در بر دارد.
وی با اشاره به واگذاری بیش از هزار قطعه از شهرک به صنوف مختلف، تصریح کرد: بیشترین میزان واگذاری قطعهها به صنوف آهن فروشان و در و پنجره ساز بوده است و همزمان با اجرای مراحل تأسیساتی ادامه این واگذاریها اجرا خواهد شد.
ساماندهی کارگران ساختمانی
مظفری به طرح ساماندهی کارگران ساختمانی که محل بحث بین اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی و شهرداری قم بوده است هم اشاره کرد و گفت: وظیفه سازمان میادین ساماندهی مشاغل شهری است و نه شاغلان شهری اما تنها به دلیل حفظ کرامتهای انسانی و نکات انسان دوستانه اقداماتی صورت گرفته است که هنوز منجر به نتیجه نشده است، نظرات ما با اداره کار مقداری فاصله دارد اما در حال رایزنی هستیم و امیدواریم هماهنگیهای صورت بگیرد.
وی از مشخص شدن سه محل برای قرارگیری کانکس به منظور استقرار کارگران ساختمانی خبر داد و گفت: این کانکسها 100 میلیون تومان برای سازمان هزینه داشته است در صورتی که در شرح وظایف سازمان میادین ساماندهی شاغلین شهری آورده نشده است و اداره کار نهاد خدمت رسان به کارگران است و به همین منظور اعتبار دریافت میکند و میتواند از اعتبار صندوق تعاون برای ساماندهی کارگران ساختمانی هزینه کند.