به گزارش پایگاه خبری«عصر خودرو» به نقل از جام جم آنلاین، این کمپانی دارای دو زیرمجموعه متفاوت یعنی وال و هاوال بوده که وال تولید خودروهای سواری و پیکاپ را در دستور کار خود دارد و تولید خودروهای شاسیبلند و کراس اورها نیز بر عهده هاوال است.
خرید ماشین چینی موافقان و مخالفان خاص خود را دارد؛ موافقان بیشتر قیمت ماشین و آپشنهای آن را عامل تشویق در خرید میدانند و مخالفان نیز کیفیت پایین آنها را دستمایه نقدهای خود قرار میدهند. فارغ از اختلاف این دو گروه قیمت محصولات گریت وال موجود در بازار ایران در جدول ذیل آمده است.
وینگل دیار خودرو
ولکس C30 کرمان موتور
هاوال M4
هاوال H6
محصولات چینی، در کنار آپشن های نسبتاً خوب و البته قیمت پایین، هیچگاه نمیتوانند انتظارات شما از یک سواری خوب را بهصورت کامل برآورده سازند. این دسته خودروها، سواری نسبتاً خشکی حتی در مقام مقایسه خودرو با محصولات تولید داخل دارند. این خشک بودن سواری، در محصولات شاسیبلند چینی بهوضوح قابللمس بوده و همین موضوع خریداران این خودروها، پس از مدتی از انتخاب خود تا حدی پشیمان میشوند.
البته ذکر این نکته ضروری است که فروش خودروهای چینی چالش بسیار بزرگی برای مالکان آن است. این خودروها افت بسیار بالایی را در بازار حتی 1 ماه پس از خرید تجربه میکنند که میتواند برای مالک خودرو فاجعهبار باشد.