به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایدرو نیوز، منصور معظمی با اشاره به صنایع هدف این سازمان که با حوزه صنعت و فناوری ساخت شناور ، انرژی های تجدیدپذیر و خودروهای الکتریکی مرتبط است، اظهار داشت : ایدرو با هدف شناخت جهتگیری های جهانی توسعه تکنولوژی در صنایع هدف خود و بهره گیری مناسب از آن در سیاستگذاری ، طراحی و تدوین برنامه های توسعهای و شکلدهی مشارکت های بین المللی ، تلاش می کند تا روند های توسعه تکنولوژی و کسب و کارهای مبتنی بر آن را رصد و نتایج بررسی آن را مستند کند .
معاون وزیر صنعت ، معدن وتجارت با بیان اینکه در حوزه صنعت و فناوری ساخت شناور با یکی از پنج شرکت برتر کشتی سازی جهان از نظر سهم بازار توافق نامه ای را امضا کرده است ، تصریح کرد : با تشدید رقابت و همچنین ملاحظات زیست محیطی این صنعت به سمت استفاده از تکنولوژی های نوین نظیر چاپ سه بعدی ، اتوماسیون و روباتیک ، مواد پیشرفته جدید ، انرژی های نو و موتورهای پیشرفته حرکت کرده است .
رئیس هیئت عامل ایدرو با اشاره موضوع انرژی های نو به عنوان به حوزه دیگر روند جهانی تکنولوژی گفت : ظرفیت جهانی جدید ایجاد شده در سال 2016 برای تولید انرژی الکتریکی ، حدود 260 گیگا وات بوده که بیش از 53% آن به انرژ یهای تجدیدپذیر اختصاص یافته است که رکورد جدیدی برای این نوع از تکنولوژیهای تولید انرژی به حساب می آید .
وی افزود: با توجه به اینکه در سال 2016، برای اولین بار ظرفیت های جدید انرژی خورشیدی از هر تکنولوژی دیگر بالاتر بوده است . پس از انرژی خورشیدی ، به ترتیب نیروگاه های بادی ، زغال سنگ ، گاز ، آبی بزرگ ، اتمی و زیست توده قرار گرفته است .
معظمی با اشاره به افزایش رشد فروش جهانی خودروهای برقی و خودروهای هیبریدی برقی در سال 2015 اظهار داشت : قیمت باتری و تنوع مدل ها به همراه زیر ساخت های شارژ ،از جمله موانع و چالش های اصلی در بازار جهانی خودروهای الکتریکی به شمار می رود .
وی خاطرنشان کرد : پیش بینی خودروهای برقی در حال تردد در جهان در سال 2020 در محدوده 1٫7 تا 7٫4 میلیون خودرو است که تفاوت در دامنه پیش بینی ها ، به واسطه تفاوت در فرضیات مراجع پژوهشی و آماری در ارتباط با تغییرات قیمت باتری و روند ایجاد زیر ساخت های عمومی پارژ ، قابل تحلیل و بررسی است .