به گزارش پایگاه خبری«عصر خودرو» به نقل از ایران جیب، برای جلوگیری از این اشتباهات نکات زیر را رعایت کنید.
1- از مایع ظرف شویی استفاده نکنید
این استدلال را فراموش کنید که اگر مایع ظرفشویی برای شستن ظروف آشپزخانه عالی عمل می کند، پس برای تمیز کردن خودرو هم گزینه مناسبی است. واقعیت این است که مایع ظرف شویی حاوی مواد شیمیایی تهاجمی است که به بدنه خودروی شما آسیب وارد می کند. به جای استفاده از مایع ظرف شویی از شامپو هایی استفاده کنید که به طور خاص برای شستن خودرو فرموله شده و ضمن پاک کردن گرد و غبار، به رنگ بدنه آسیبی نمی زند.
2- از پارچه های نا مناسب استفاده نکنید
ابر ها، اسفنج ها و پارچه های معمولی که برای شستن خودرو در نظر گرفته نشده، در دراز مدت خش هایی روی بدنه خودرو و هلوگرام ها بر جای می گذارد. در عوض می توانید از دستمال های میکروفایبر استفاده کنید که ضمن حفظ رطوبت بیشتر، در پاک کردن گرد و غبار بهتر از دستمال های پارچه های عمل می کنند.
3- زیر نور خورشید کار نکنید
در نور خورشید به دلیل گرمای بیشتر، مواد شوینده زود تر از معمول روی بدنه خودرو خشک می شوند و برای پاک کردن و صیقلی دادن بدنه خودرو با دشواری بیشتری مواجه خواهید شد.
4- لکه های جا مانده را با دستمال خشک پاک نکنید
در بهترین حالت هم پس از شست و شوی خودرو، در سطوحی از خودرو ممکن است خشک کردن لکه ها و قطره های آب فراموش شوند. هرگز برای پاک کردن آن ها از پارچه خشک استفاده نکنید چون به این ترتیب رنگ خودرو را همراه لکه از بین خواهید برد. می توانید با دستمال میکروفایبر نمناک این کار را انجام دهید.
5- هرگز مایع شوینده را مستقیم روی بدنه خودرو نریزید
هر محصول شوینده ای پیش از استفاده باید رقیق شود. مایع شوینده مخصوص را در ظرف آبی با نسبت مناسب حل کنید و آن را با کمک دستمال میکروفایبر به خودرو بمالید.
6- از یک سطل برای شستشو استفاده نکنید
همیشه برای شستن خودرو دو سطل، یکی برای خیس و کفی کردن دستمال و یکی برای شستن آن استفاده کنید. به این ترتیب گرد و خاک را به همراه ابر کثیف به داخل سطل شوینده نمی برید و آن را دوباره روی بدنه خودرو نمی کشید. طی شستشو، آب هر دو سطل را تعویض کنید.
7- شستن لاستیک را برای آخر کار نگذارید
بدیهی است که چرخ و لاستیک در نتیجه تماس با جاده کثیف ترین قسمت خودرو است. اگر شستن و تمیز کردن آن را برای مرحله آخر نگه دارید، آلودگی، کثیفی، غبار و حتی آشغال هایی که روی لاستیک نشسته اند، ناخودآکاه در تماس با ابر به سطوح دیگر منتقل می کنید. بنابراین اول از همه لاستیک و چرخ ها را بشوئید، سپس دستمال خود را تعویض یا آن را به خوبی بشوئید و سایر سطوح را تمیز کنید. برای شستن رینگ و لاستیک بهتر است از جاروهای مخصوص این کار استفاده کنید.
8- از پولیش بیش از اندازه استفاده نکنید
این تفکر که هر چه میزان استفاده از پولیش بیشتر باشد پس تاثیر بیشتری دارد، اشتباه است. یه طور کلی یک بار و در نهایت تا دو لایه از پولیش استفاده کنید. تکرار این کار باعث کاهش ضخامت کیلر در رنگهای متالیک و لایه رنگ در رنگ های روغنی (سالید) خواهد شد.