به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از خانه ملت ، سیدبهلول حسینی با بیان اینکه بیش از 8 شرکت تخصصی از بنیاد مستضعفان و همچنین وزارت راه و شهرسازی به صورت شبانه روزی عملیات ساخت قطعه یک آزادراه تهران-شمال را پیگیری می کنند، گفت: در حال حاضر برای تسریع در اتمام این قطعه دو شرکت روسازی نیز به صورت شبانه روزی در این منطقه فعال هستند.
مدیر پروژه آزادراه تهران-شمال، با تاکید بر اینکه طبق بررسی ها و پیش بینی های انجام شده باید تا پایان تابستان 97 قطعه یک آزادراه تهران-شمال زیر بار ترافیکی برود، افزود: دلیل تاخیر چندباره در تکمیل این مسیر اختلاف نظر با برخی معارضین و همچنین ارتقا ایمنی و استانداردهای قطعه یک همسو با معیارهای جهانی است.
استانداردهای جهانی برای ساخت آزادراه تهران-شمال اخذ شده است
حسینی با بیان اینکه بسیاری از استانداردهای پل و تونل سازی به تازگی از کشورهای پشرفته خارجی در ساخت قطعه یک آزادراه تهران-شمال اخذ شده است، تصریح کرد: در این پروژه سعی شده از آخرین متدهای دنیا در زمینه ساخت راه و پل و همچنین تونل استفاده شود تا به این ترتیب پس از آغاز بهره برداری بنا به هر علتی مجبور به مسدود سازی مسیر برای رفع ایرادات رخ داده نباشیم.
وی ادامه داد: شاید تحویل قطعه یک آزادراه تهران شمال به پاییز کشیده شود؛ اما به طور حتم در نتیجه تاخیر صورت گرفته کار با دقت و استانداردهای لازم انجام می شود.
آزادراه تهران –شمال تنها آزادراه دوبانده کشور است
حسینی با تاکید بر اینکه آزادراه تهران –شمال تنها آزادراه دوبانده کشور است، تصریح کرد: در این مسیر دو خط رفت و دو خط برگشت وجود دارد که در صورت افتتاح بسیاری از مخاطرات طبیعی و تصادفات جاده ای کاهش می یابد.
بازدید کمیسیون شوراهای مجلس از پروژه آزادراه تهران شمال
وی با بیان اینکه جاده قدیم چالوس مخاطرات بسیاری به علت پرپیچ و خم بودن مسیر دارد، گفت: در مسیر جدید در دست احداث بسیاری از نقاط حادثه خیز از بین رفته و طبق استانداردهای روز دنیا مسیری ایمن در دست ساخت است.
شرایط آزادراه در دست احداث بسیار خاص است
حسینی با تاکید بر اینکه شرایط آزادراه در دست احداث بسیار خاص است، افزود: در این مسیر با توجه به محدودیت هایی که برای پل ها وجود دارد نهایت سرعت مجاز 100 کیلومتر در ساعت خواهد بود از این رو مشکلات موجود در مسیر قبلی در مسیر جدید متصور نیست.
مدیر پروژه آزادراه تهران-شمال، با بیان اینکه شرایط مختصاتی پروژه آزاد راه تهران شمال بسیار ویژه است، گفت: با توجه به اینکه نیمی از هزینه های ساخت آزادراه تهران-شمال به ویژه قطعه یک آن از سوی بنیاد مستضعفان و نیمی دیگر از سوی وزارت راه و شهرسازی تامین شده است از این رو در خصوص عوارض آن باید این دو دستگاه تصمیم گیری کنند.
نیمی از هزینه های ساخت آزادراه تهران-شمال به ویژه قطعه یک آن از سوی بنیاد مستضعفان و نیمی دیگر از سوی وزارت راه و شهرسازی تامین شده است
وی ادامه داد: رقمی در حدود 3 هزار میلیارد تومان برای ساخت 32 کیلومتر مسیر قطعه یک آزادراه تهران شمال هزینه شده که با توجه به این میزان باید عوارضی در نظر گرفته شود.
مدیر پروژه آزادراه تهران-شمال، تاکید کرد: با توجه به اینکه بخش خصوصی در این پروژه حضور داشته نرخ عوارض باید برای تامین هزینه های انجام شده آن ها منطقی در نظر گرفته شود.
بازدید کمیسیون شوراهای مجلس از پروژه آزادراه تهران شمال
حسینی با بیان اینکه در قطعه 4 آزاد راه تهران شمال که 20 کیلومتر بوده 5 هزار تومان عوارض اخذ می شود، افزود: قطعه 4 که بیش از 32 کیلومتر است به طور حتم رقمی بیش از 5 هزار تومان در نظر گرفته خواهد شد.
وی با بیان اینکه با تکمیل این آزادراه مسیر 50 کیلیومتر کمتر خواهد شد، ادامه داد: با تکمیل و بهره برداری از قطعه یک آزادراه مذکور ترافیک کرج و معطلی های چندساعته و همچنین بسیاری از مخاطرات طبیعی از بین خواهد رفت.
مدیر پروژه آزادراه تهران-شمال، یادآور شد: تمام تلاش ما تکمیل هر چه سریع تر قطعه یک آزاد راه است اما شاید تاخیری در تحویل آن صورت بگیرد که علت آن ارتقا مباحث ایمنی و استانداردی خواهد بود.
حسینی پیش از این و در گفت و گو با خبرگزاری خانه ملت، اظهار کرده بود که قطعه یک آزادراه تهران- شمال از تقاطع "بزرگراه آزادگان "و" بزرگراه شهید همت" شروع و با عبور از مناطق کن، سولقان و امامزاده عقیل و تونل تالون و دره لانیز به سهراهی شهرستانک میرسد.
به گفته مدیر پروژه آزادراه تهران شمال اجرای قطعه یک آزادراه تهران- شمال که طول آن تقریباً 32 کیلومتر بوده و تکمیل آن در اولویت است، موجب میشود قسمتی از راه فعلی که از طریق کرج میگذرد حذف شده و مسیر فعلی حدود 60 کیلومتر کوتاهتر شود و صرفهجویی قابلتوجهی در مصرف سوخت، استهلاک و وقت مسافران را به دنبال خواهد داشت.