به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از تسنیم، ماندن خودرو در زیر نور آفتاب تابستان برای مدتی میتواند برای سرنشینان هنگامی که مجددا میخواهند سوار آن شوند، بسیار طاقت فرسا باشد. خودرو پس از ماندن و تحمل کردن نور آفتاب برای سرنشینان تبدیل به یک کوره میشود.
اما آیا ماندن خودرو در زیر نور آفتاب برای خودرو هم ضرر دارد؟
جواب این است: متاسفانه بله. نور آفتاب برای داخل و بیرون خودرو مضر است.
در قسمت داخل، یکی از نقاطی که بیشترین تماس مستقیم را با آفتاب دارد، داشبورد خودرو است. شدت نور آفتاب و اشعه فرابنفش هنگام برخورد به شیشه جلو تشدید میشود و همین امر میتواند باعث رنگ پریدگی داشبورد شود.
همچنین اگر صندلیهای شما از جنس چرم باشد، همان مشکل مشابه میتواند برای صندلی های خودرو به وجود بیاید.
نکته قابل توجه این که در خودرو بیش از 275 نوع ماده سمی وجود دارد که علت آن هم جنس مواد شیمیایی به کار رفته برای ساخت بخش داخلی است. این مواد به طور مداوم گازهایی را از خود متصاعد میکنند که همان مواد سمی محسوب میشود. برای مثال، هنگامی که خودرو جدید میخرید، بوی نویی خودرو ناشی از متصاعد شدن این گازها است. اما نور آفتاب میتواند باعث تشدید متصاعد شدن آنها باشد و این اصلا جالب نیست.
این امر همچنین میتواند برای رنگ خودرو شما مضر باشد. نور مستقیم و مداوم آفتاب میتواند باعث خرابی رنگ خودرو شما شود و همچنین قطعات پلاستیکی بیرون خودرو مانند سپرها و گلگیرها را رنگ پریده کند.
توصیه میشود که برای حفظ سلامت خود و خودرو، اگر میتوانید خودرو را در سایه پارک کنید. همچنین میتوانید برای جلوگیری از تابش آفتاب به داخل خودرو، از یک پوشش برای شیشههای جلو استفاده کنید.