به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» ، شهرام میر آخرلو اظهار کرد: الزامات پلیس راهور ناجا، سازمان استاندارد و سازمان محیط زیست برای تولید خودروها با استاندارد یورو 4 باعث افزایش قیمت تولید خودرو در کشور می شود که در این راستا تولید کنندگان درخواست های خود را برای بازنگری در قیمت محصولات به سازمان حمایت ارائه کرده اند.
وی تصریح کرد: بررسی تغییرات قیمت خودرو از زاویه افزایش هزینه ها بابت تولید خودرو با استاندارد یورو 4 و تطبیق نیروی کار صورت می گیرد.
میرآخرلو با اشاره به افزایش قیمت تندر 90 ، برخی محصولات راین خودرو و سه محصول کرمان خودرو گفت: برای هیچ خودروی دیگری مصوبه جدید قیمت گذاری صادر نشده هر چند درخواست هایی از شرکت های مختلف ارائه شده که به دلیل ناقص بودن مدارک تاکنون به نتیجه گیری مشخصی در مورد قیمت گذاری محصولات این شرکت ها نرسیده ایم.
وی تصریح کرد: هر شرکتی که قصد تجاری سازی خودروهای با استاندارد یورو 4 را داشته باشد پیش از عرضه محصولاتش، درخواست خود را به کمیته قیمت گذاری خودرو ارائه می کند تا پس از بررسی، قیمت گذاری جدید خودروها انجام شود.
عضو کمیته قیمت گذاری خودرو با بیان اینکه در حال حاضر بررسی محصولات دیگری از پارس خودرو نیز توسط کمیته قیمت گذاری خودرو در حال انجام است، گفت: تولید خودروهای با استاندارد یورو 4 به دلیل افزایش هزینه تولید، با بازنگری در قیمت فروش همراه خواهد بود.
http://www.asrekhodro.com/News/19323
تعدیل نیروی 30 درصدی در صنعت قطعه سازی
شش سال پیش در چنین روزی یک فعال صنعت قطعه سازی گفت: قطعه سازان به دلیل عدم دریافت به موقع مطالبات خود از جانب خودروسازان با مشکلات مالی متعددی روبرو هستند. محی الدین فاطمی با بیان این که بحران فعلی از صنعت قطعه آغاز و به صنعت خودرو کشیده شده است، تصریح کرد: به دنبال بحران نقدینگی شکل گرفته در ماه های اخیر، تاکنون حدود 30 درصد قطعه سازان تعدیل نیرو داشته و برخی واحدهای قطعه سازی نیز به طور کامل تعطیل شده اند.
وی ادامه داد: در این وضعیت بحران رو به گسترش بوده و به شرایط غیرقابل بازگشت نزدیک می شود، مگر آن که به سرعت در راستای پرداخت تسهیلات مصوب صنعت خودرو و تامین نقدینگی مورد نیاز اقدام شود.
این فعال صنعتی افزود: تاکنون با وجود آ نکه بیش از 40 روز از تصویب تسهیلات 2000 میلیارد تومانی صنعت خودرو در کارگروه حمایت از تولید گذشته و تخصیص آن نیز از سوی معاون اول رییس جمهوری به رییس کل بانک مرکزی ابلاغ شده است، با این حال تاکنون اتفاق خاصی رخ نداده است.
فاطمی با بیان این که در صورتی که این تسهیلات ظرف روزهای آینده پرداخت نشود، تخصیص آن در آینده نیز دیگر مثمر ثمر نخواهد بود، تصریح کرد: در آن صورت اولین تبعات این وضعیت، بیکاری حدود 700 هزار نفر پرسنل شاغل در صنعت خودرو و قطعه کشور خواهد بودو علاوه بر آن به دلیل قطع عرضه، قیمت خودرو در بازار نیز افزایش یافته و مصرف کنندگان متضرر خواهند شد.
http://www.asrekhodro.com/News/19302
وعده افزایش صادرات خودروسازان در سال تولید ملی
شش سال پیش در چنین روزی اعلام شد که با وجود کاهش 36 درصدی میزان تولید خودرو در چند ماه نخست سال 2 خودروساز بزرگ کشور وعده افزایش صادرات محصولات خود را در سال جاری داده اند. همچنین وزارت صنعت، معدن و تجارت که در یک ماه نخست سال از بیان کاهش تولید خودرو، خودداری می کرد در نهایت در آمار ماهانه خود میزان کاهش تولید انواع خودرو را در 3 ماه نخست سال 36.4 درصد عنوان کرد.
براساس این آمار میزان تولید خودروهای سواری در فصل بهار با کاهش 37.3 درصدی به 208 هزار و 583 دستگاه رسید.
در این شرایط که صنعت خودروسازی کشور با معضل تامین مالی و کاهش تولید درگیر است، مدیران عامل 2 گروه خودروسازی از افزایش صادرات محصولات تولیدی خبر داده اند که این امر در صورت تداوم راهی روشن در صنعت خودروسازی کشور متصور می سازد.
در این ارتباط نجم الدین مدیرعامل سابق گروه صنعتی ایران خودرو اظهار کرد: براساس نقشه راه ایران خودرو در سال 91 شاهد جهش صادراتی محصولات این شرکت خواهیم بود.
وی با اشاره به سهم 25 تا 30 درصدی برندملی در سبد محصولات صادراتی ایران خودرو تصریح کرد: در 3 ماهه اول امسال چهار هزار و 572 دستگاه خودرو از این شرکت صادر شده که از نظر تعداد 45 درصد و از نظر ارزش 9 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد داشته است.
همچنین طبق آمار گروه خودروسازی سایپا میزان صادرات محصولات این شرکت در 4 ماهه اول امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل بیش از 100 درصد رشد داشته است.