به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایرنا ، محمود محمدی نسب با اعلام این خبر افزود: 70 خودرو امدادی با تجهیزات کامل برای پایگاه های هلال احمر خریداری شده و تا پایان هفته آینده در اختیار پایگاههای استان ها قرار می گیرد.
وی اضافه کرد: جمعیت هلال احمر تا کنون 371 خودور امدادی در اختیار داشته که با این خودورهای جدید تعداد آنها به 441 خودرو می رسد. البته هلال احمر همچنان در تعداد خودرو های امدادی با کمبود زیادی مواجه است و برای رسیدن به حداقل استانداردها تعداد این خودورها باید 5 برابر این میزان شود.
محمدی نسب اضافه کرد: برای ارائه خدمت مطلوب همواره باید از خودورهای با کیفیت بالا استفاده کنیم تا در عملیات ها با مشکل مواجه نشویم.
وی خرید ست های امدادی فردی را یکی دیگر از برنامه های هلال احمر برای افزایش کیفیت ارایه خدمات اعلام کرد و افزود: 180 ست امدادی به مبلغ 3 میلیون دلار خریداری شده است.
محمدی نسب افزود: متاسفانه هلال احمر جزو نهادهایی که امکان اخذ ارز 4 هزار و 200 تومانی دارند، قرار نگرفته است.
وی در این باره توضیح داد: دولت برای نگهداری و ارائه خدمات مراکز درمانی و بهداشتی هلال احمر که در خارج از کشور مستقر هستند، ارز دولتی می دهد؛ ولی هلال احمر مجبور است برای سایر نیازهایش همچون خرید ست های امدادی و خودورهای امدادی از ارز آزاد استفاده کند.
دبیر کل جمعیت هلال احمر گفت: در حال رایزنی برای متقاعد کردن مسئولان دولتی برای گرفتن ارز 4 هزار و 200 تومانی برای سایر نیازهای هلال احمر هستیم؛ چون فعالیت این نهاد به سلامت و جان مردم مربوط می شود.
* مساله خشکسالی به هلال حمر مربوط است
وی در پاسخ به این پرسش که برخی مدعی هستند هلال احمر با توجه به کمبود اعتبارات نباید در موضوع کمبود آب ورود پیدا کند و باید اعتباراتش را حوزه های که مسئولیت مستقیم دارد، صرف کند افزود: جمعیت هلال احمر در موضوع کمبود آب شرب که در برخی نقاط، وضعیت شبه بحران به وجود آورده و موجب ناراحتی و مشکلات و بحران انسانی برای مردم نیازمند شده ورود پیدا کرده که مطابق وظایف این نهاد است.
وی درباره طرح نذر آب گفت: در این طرح هلال احمر با کمک دیگر ارگان و نهادها و خیران به کمک مردم نیازمند در مناطقی که دچار خشکسالی شده می روند.
محمدی نسب یکی دیگر از اهداف هلال احمر را مطالبه گری اعلام کرد و افزود: مسئولیت مستقیم عوارض ناشی از خشکسالی مربوط به هلال احمر نیست اما این نهاد به عنوان تشکلی مطالبه گر این موضوع را پیگیری می کند.
وی افزود: هنوز کارهای تبلیغاتی برای کمک گرفتن از مردم و افراد خیر در طرح نذر آب به صورت جدی آغاز نشده است و در نظر داریم بخشی از کارها را خودمان انجام دهیم سپس از مردم درخواست کمک کنیم.
محمدی نسب اضافه کرد: در طرح نذر آب سه فعالیت را در کنار هم انجام می دهیم که یکی از آنها تزریق آب شرب به تانکرها در مناطقی است که دچار بحران بی آبی شدند برای مصرف شرب ساکنان است.
وی اعزام 19 کاروان به همراه تیم پزشکان داوطلب را به 19 شهرستان که دچار خشکسالی شدند، یکی دیگر از برنامه های هلال احمر در نذر آب اعلام کرد.
دبیر کل جمعیت هلال احمر اضافه کرد: اعطای 50 هزار بسته غذایی یک ماهه به افراد نیازمندی که در مناطق دچار خشکسالی ساکن هستند دیگر فعالیت هلال احمر در طرح نذر آب است.
وی مجموع کمک های هلال احمر در نذر آب را 27 میلیارد تومان اعلام کرد.