به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایسنا، حسن عبدوس در سی و چهارمین جلسه کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا که در سازمان محیط زیست برگزار شد با توجه به انتقاداتی که سازمان محیط زیست به روند نظارت بر عملکرد مراکز معاینه فنی سنگین داشت، اظهار کرد: در جلسات کمیته تخصصی معاینه فنی بارها تاکید کردهایم که کارگروه نظارت بر مراکز معاینه فنی وجود دارد و نماینده دستگاههای مختلف از جمله محیط زیست و پلیس در آن عضو هستند. اعضای این کارگروه به طور ماهیانه کلیه مراکز معاینه فنی را بازرسی و نتایج بررسیهایشان را صورتجلسه میکنند. در این مورد نامهای هم به سازمان محیط زیست ارسال میشود.
وی در مورد مرکز معاینه فنی امام رضا (ع) که انتقادات بسیاری نسبت به عملکرد آن وجود دارد، گفت: ذینفعان نمیتوانند به عنوان ناظر برای مراکز معاینه فنی سنگین انتخاب شوند. چون نمیتوانیم روی نظارت افرادی که ذینفع هستند اطمینان داشته باشیم.
عبدوس اظهار کرد: بر اساس استعلام صورت گرفته روز دوشنبه 10 دی ماه ناظر محیط زیست در مرکز معاینه فنی امام رضا(ع) مستقر بوده است. این نماینده عکس و فیلمهای مد نظر خود را تهیه کرده و از مرکز بازرسی داشته است.
در ادامه اظهار کرد: مراکز معاینه فنی سنگین اعتراض دارند که چرا مرکز رقیب باید به این مراکز نظارت کند. البته این موضوع به این معنا نیست که بخواهیم بحث نظارت را به طور کلی زیر سوال ببریم.
وی در مورد استفاده از دورسنج در مراکز معاینه فنی سنگین تصریح کرد: از شهریور و مهر ماه به بعد همه مراکز معاینه فنی استان تهران به دورسنج مجهز شده و ملزم هستند که در همه آزمونها از دورسنج استفاده کنند که اطلاعات آن در سامانه ثبت میشود.
عبدوس در مورد اتصال سامانه راهداری به سیمفا گفت: از 19 آذر ماه سال جاری هیچ معاینه فنی در کل کشور بدون کد تایید سیمفا صادر نشده است.
وی همچنین در مورد بحث دخل و تصرف در اطلاعات معاینه فنی خودروهای سنگین گفت: یک شرکت نرم افزاری جدید را برای کدگذاریهای مربوط به معاینه فنی خودروهای سنگین انتخاب کردهایم که در حال انجام کار است.
معاون دفتر آمار ایمنی و ترافیک سازمان راهداری در پایان گفت: سازمان راهداری با شرکتهای منتخب محیط زیست و شهرداری برای پایش مراکز معاینه فنی سنگین همکاری لازم را خواهد داشت.