به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از سایپانیوز، اصغر رمضانی، معاون مهندسی شرکت زامیاد در این خصوص گفت: توجه به افزایش ساخت داخل و داخلی سازی قطعات محصولات تولیدی زامیاد همواره مدنظر مدیریت ارشد سازمان بوده است؛ ازاینرو استفاده از دانش فنی متخصصان داخلی موجب شده است تا علاوه بر اشتغالزایی و پایداری در اقتصاد، در حوزههای تأمین، پشتیبانی و قیمت تمامشده نیز یک آسودگی خاطر برای تأمین قطعات در ارتباط با خودروهای سبک زامیاد به وجود بیاید.
وی اضافه کرد: جعبهفرمان هیدرولیک بالاسکرو از بهروزترین دانش فنی و تخصصی ساخت قطعات خودرو در دنیا برخوردار است و استفاده از آن در محصولات سبک تجاری زامیاد علاوه برافزایش دقت میتواند گشتاور، راندمان و گردش فرمان را حتی در خودروهایی با ظرفیت حمل بار بالا (که مختص خودروهای سبک زامیاد است) ارتقاء بخشد.
رمضانی با تأکید بر ارتقاء کیفی محصولات سبک شرکت زامیاد خاطرنشان کرد: تستهای عملکردی، نشتی، دوام، ضربه و ... بخشی از آزمایشهای فنی است که بر روی جعبهفرمان هیدرولیک بالاسکرو انجام میشود و نصب جعبهفرمان هیدرولیک به روی محصولات سبک زامیاد خواهد توانست علاوه برافزایش رضایتمندی مشتریان، نمره رده کیفی محصولات این شرکت را افزایش دهد.
وی همچنین یادآور شد: با توجه به بومیسازی و افزایش داخلی سازی قطعات خودروهای سبک شرکت زامیاد و نصب آن بر روی وانتنیسان و در مراحل بعدی بر روی وانت پادرا و ریچ خواهیم توانست تغییرات و بهروزرسانی قطعات را همراستا با نمونه خارجی آن با کمترین هزینه انجام دهیم.
بنابراین گزارش، سید قاسم قاسمینیا مدیرعامل شرکت فرمان خودروی سپاهان نیز در خصوص این پروژه گفت: با توجه به شرایط کنونی در مجموعه صنایع خودروسازی کشور و تحریمهای ظالمانه، از چندی پیش با تعامل شرکت زامیاد بر آن شدیم با اتکا به توان و تخصص متخصصان و نیروهای توانمند داخلی، اولین نمونه صنعتی جعبهفرمان هیدرولیک بالاسکرو را تولید کنیم.
قاسمینیا با اشاره به تأثیر داخلی سازی این محصول یادآور شد: هر واحد جعبهفرمان بالاسکرو 200 دلار ارزبری دارد که با احتساب 30 هزار واحد جعبهفرمان در سال، مقدار 6 میلیون دلار سالانه از کشور خارج میشد که با امکان داخلی سازی این محصول، میتوان علاوه بر عدم خروج ارز از کشور، در سالهای آتی شاهد صادرات و ارزآوری این محصول به کشور نیز باشیم.
وی تصریح کرد: این تکنولوژی برای اولین بار در ایران بومیسازی شده است و بهصراحت میتوان گفت دانش فنی و تجهیزات تولید این محصول منحصراً در اختیار شرکت فرمان خودروی سپاهان، شریک تجاری شرکت زامیاد است و این شرکت با بهرهگیری از دانش فنی که در اختیار دارد، توانایی طراحی و تولید انواع جعبهفرمان بالاسکرو مورداستفاده در خودروهای تجاری وانت،کامیونت و کامیون و... را دارد.
وی با اشاره به میزان اشتغالزایی پروژه داخلی سازی جعبهفرمان بیان داشت: در این پروژه، برای بیش از 500 نفر نیروی کار فرصت شغلی مستقیم و 1.5 برابر آن فرصت شغلی غیرمستقیم پایدار ایجادشده است.
قاسمینیا ضمن تقدیر از حمایت معنوی شرکت زامیاد از این پروژه اعلام کرد: امید است با توجه به برنامه تولید و روند روبهجلوی پروژه داخلی سازی، از سال آینده تولید انبوه جعبهفرمان هیدرولیک بالاسکرو و تحویل آن به شرکت زامیاد آغاز شود.
گفتنی است: مجموعه فرمان یک سیستم فوق ایمنی محسوب میگردد که نهایت دقت در طراحی و تولید این قطعه موردنیاز است؛ جعبهفرمان بالاسکرو، نوعی از جعبهفرمان در خودروهای سگمنت تجاری است که به لحاظ قدرت، اصطکاک فوقالعاده پایین، عملکرد مناسبی را به ثبت رسانده است.