به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایسنا، محسن پورسیدآقایی تصریح کرد: تهران شهری است که معابرش مملو از انبوه وسائل نقلیه بوده که متاسفانه با اولویت تردد خودروهای شخصی طراحیشده است؛ بزرگراههای متعدد، تقاطعهای غیر همسطح زیاد، پارکینگ ارزان و رایگان، اعمال جرایم نهچندان زیاد و... همگی باعث تشویق استفاده از خودروهای شخصی در سطح معابر شده است.
معاون حملونقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: اگر میخواهیم با مشکلاتی مثل ترافیک، آلودگی هوا، آلودگی صوتی و کمتحرکی شهروندان مبارزه کنیم باید شهروندان را تشویق کنیم که ضمن تغییر سبک زندگی از وسایل پرتحرکتری برای حملونقل استفاده کنند که با ترویج دوچرخهسواری میتوان بر موضوعات کاهش مصرف سوختهای فسیلی، کاهش انتشار گازهای گلخانهای، کاهش آلودگی هوا و تضمین سلامت شهروندان اثرگذار بود.
پورسیدآقایی با بیان اینکه بسیاری از معابر تهران دارای پتانسیل بسیار مناسبی برای توسعه مسیرهای دوچرخهسواری و برقراری ارتباط با ایستگاههای مترو و پارکهای بزرگ است تصریح کرد: بهکارگیری سامانههای مدرن و روشهای جدید حملونقل شهری، در شهرهایی که ترافیک و آلودگی شدیدی دارند، دارای جایگاهی ویژه و با اهمیت است.
بنا براعلام روابط عمومی معاونت حملونقل و ترافیک شهرداری تهران؛ معاون شهردار تهران بر ضـرورت پـرداختن بـه سامانههای غیرموتوری بهویژه دوچرخه که برای سفرهای تا 5 کیلومتری میتواند جایگزین خودرو شـود تاکید کرد و گفت: دوچرخهسواری در صـورت ترکیب با حملونقل عمومی تأثیرات مثبت بسیاری را در پی خواهد داشت.