به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایسنا، مرضیه حصاری اظهار کرد: وجود حدود 3000 ناوگان اتوبوسرانی شهری CNG سوز فعال و غیرفعال در کشور از یک سو و فرسودگی و آسیبهای احتمالی ناشی از مخازن این ناوگان از سوی دیگر زمینهساز پیشنهاد طرحی از سوی وزارت کشور بود که به دنبال پیگیریهای متعدد در نهایت اسفند سال 97 به تصویب هیئت وزیران رسید.
وی افزود: بر اساس تصویبنامه نرخ گاز طبیعی فشرده (CNG) از ابتدای خردادماه سال جاری حدود 10 درصد افزایش یافت و مقرر شد منابع حاصل از این افزایش، به عنوان منابع شرکت ملی گاز ایران محسوب و صرف ایمنسازی جایگاهها و تعویض مخازن فرسوده وسایل نقلیه گازسوز شود.
حصاری با اشاره به تفاهمنامه چهارجانبه اظهار کرد: پیگیریهای لازم به منظور تأمین اعتبار مورد نیاز برای تعویض مخازن سایر اتوبوسهای کشور در حال انجام است و در این مرحله جایگزینی مخازن ناوگان اتوبوسرانی شهر تهران در دستور کار قرارگرفته است.
وی افزود: علت انتخاب شهر تهران برای شروع طرح، دارا بودن بیشترین تعداد اتوبوس CNG سوز در کشور، فرسودگی بالای مخازن تعبیهشده و حساسیت بالا از نظر ایمنی و مسائل زیستمحیطی و لزوم نظارت دقیق بر مراحل اجرایی اولین جابجایی مخازن توسط وزارت کشور است.
مدیرکل دفتر حمل و نقل عمومی و ترافیک شهری سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور ابراز امیدواری کرد با تخصیص بودجه و تأمین منابع مالی موردنیاز، بهتدریج این طرح در کل کشور به اجرا درآید.
حضاری خاطرنشان کرد: اجرای این طرح و طرحهای مشابه سهم بالایی در کاهش آلودگی هوای کلانشهرها خواهد داشت و بهزودی شاهد افزایش سهم سوختهای پاک در سبد سوخت مصرفی کشور خواهیم بود.