به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از ایسنا، سرهنگ رامین پاشایی گفت: افرادی که به صورت سازمان یافته نسبت به سرقت موتورسیکلت در استان مازندران اقدام و وسایل نقلیه سرقتی را از طرق مختلف به استان خراسان رضوی منتقل می کردند و به فروش می رساندند، در دام پلیس فتا گرفتار شدند.
وی افزود: این افراد سودجو و کلاهبردار در برخی استان ها به ویژه مازندران اقدام به سرقت موتورسیکلت می کردند سپس آن ها را به استان دیگر یعنی خراسان رضوی منتقل می کردند.
پاشایی ادامه داد: اقدام بعدی این شیادان، درج آگهی در سایت های واسط مانند دیوار بود که با ترفندهایی نظیر دریافت بیعانه از خریدار یا با ساخت مدارک جعلی اقدام به فروش موتورسیکلت می کردند که با رصد لحظه ای پلیس فتا شناسایی و دستگیر شدند.
وی افزود: این افراد که یک گروه سه نفره بودند، موتورسیکلت های سرقتی را به صورت اوراق از استان مازندران به استان خراسان رضوی منتقل و در این استان سرهم بندی می کردند و به فروش می رساندند که همگی در اقدام فنی و عملیاتی پلیس فتا شناسایی شدند و به دام افتادند.
پاشایی تصریح کرد: هموطنان هنگام خرید اقلامی مانند خودرو و موتورسیکلت از سایت های واسط، قبل از واریز وجه از اصالت کالا اطمینان حاصل کنند و حتما سند و مدارک را با مشخصات وسیله نقلیه مانند شمارک پلاک و شماره موتور که روی آن حک شده مطابقت دهند و تا زمانی که از اصالت کالای مدنظرشان اطمینان حاصل نکرده و از سوی کارشناس مورد تایید قرار نگرفته اند از پرداخت هرگونه وجه نقد خودداری کنند.
معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا افزود: صاحبان سایت های واسط حتما می بایست به صورت دوره ای برای پیکربندی سایت های خود به منظور به حداقل رساندن بروز جرایم و وقایع این چنینی، روش های جدید و نوآورانه به کار بندند تا افراد سودجو نتوانند به هر طریقی در این سایت ها آگهی درج کنند.
به گزارش پایگاه خبری پلیس پاشایی در پایان گفت: هموطنان در صورت مشاهده موارد مشکوک می توانند آن را از طریق مراجع قانونی یا سایت پلیس فتا به نشانی cyberpolice.ir به همکاران ما اطلاع دهند.