به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از مهر، عبدالهاشم حسننیا درباره نحوه تخصیص سوخت به ناوگان حمل و نقل جادهای اظهار داشت: خودروهای سنگینی که در سراسر کشور در طول ماه پیمایش مفید به صورت حمل بار داشته باشند، طبق توافق سازمان راهداری و وزارت نفت بر اساس سهمیه، به آنها سوخت ارائه میشود.
وی افزود: برخی خودروهای سنگین که بیشتر کار میکنند با شرکت نفت به این توافق رسیدهایم تا این خودروها بر اساس پیمایش بیشتر، میزان سوخت بیشتر از سهمیه به آنها داده شود.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای یادآور شد: مثلاً اگر ناوگانی ماهانه 15 هزار لیتر سوخت مصرف میکند، در یک ماه کارکرد بیشتری داشت و نیاز به 18 هزار لیتر سوخت داشت، بر اساس توافق مذکور، این میزان مصرف بیشتر سوخت که بر اساس پیمایش بیشتر و حمل بار بوده، ماه آینده به حساب کارت سوخت راننده ناوگان واریز میشود تا کسری آنها جبران شود.
حسننیا، ملاک صحت ادعای پیمایش مفید ناوگان را «بارنامه» عنوان و اظهار کرد: مسیر ذکر شده در بارنامه از مبدأ به مقصد که در سامانه سازمان راهداری ثبت میشود، ملاک پیمایش ناوگان برای تخصیص سوخت خواهد بود بنابراین رانندگان دیگر نمیتوانند ادعا کنند که مثلاً مسیری را خالی از تهران تا مشهد برای دریافت بار به مقصد بندرعباس طی کردهاند بلکه آنچه به عنوان مبدأ و مقصد حمل بار در بارنامه ذکر شده، ملاک پیمایش و دریافت سهمیه سوخت است.
وی ادامه داد: بعضاً رانندگان اعتراض میکنند که سهمیه سوخت دریافتی معادل 25 روز است و معادل 5 روز از سوخت آزاد مصرف میکنند. پاسخ ما این است که اگر اسناد و مدارک پیمایش حمل بار در مدتی که ادعا میکنند به ما ارائه دهند، ما نیز معادل سوخت ادعایی آنها در سهمیه ماه بعدشان منظور میکنیم یا اینکه از تنخواه سازمان راهداری به آنها پرداخت میکنیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: تمام خودروهایی که بیشتر از سهمیه سوخت برای حمل بار مصرف میکنند، وظیفه ما است که آن را جبران کنیم.
حسننیا با رد ادعای افزایش قیمت گازوئیل تصریح کرد: این اظهارات به هیچ وجه صحت ندارد، مبنای قیمت سوخت کلیه ناوگان حمل بار جادهای در سراسر کشور 300 تومان است و یک ریال افزایش نمییابد؛ قطعاً هم امسال و هم سال آینده قیمت گازوئیل تغییر نمیکند.
کد خبر 5054661