به گزارش پایگاه خبری«عصر خودرو»، شرکت مکث موتور با شعار " بال آسیایی ماموت خودرو" که قرار است میزبان تولید و عرضه محصولات شرکای آسیایی ماموت خودرو در حوزه خودروهای سواری باشد، امروز 8آبان ماه ضمن رونمایی از نخستین محصولش یعنی پیکاپ جدید کلوت (Kalut)، امکان آزمایش فنی و بررسی این محصول جدید را برای خبرنگاران تخصصی حوزه خودرو فراهم کرد.
چرا کلوت؟
کلوت ترکیبی از دو کلمه کل و لوت به معنای شهرلوت است که به برجستگی های طبیعی ایجاد شده در اثر فرسایش بادی یا بادی-آبی گفته می شود و عموما در بیابان های سراسر جهان وبخصوص کویر لوت ایران دیده می شود. بابک وطنخواه؛ مدیرعامل مکث موتور در مراسم رونمایی از این خودرو جدید علت انتخاب این نام را تشکیل طبیعی کلوت در طبیعت و به مرور زمان عنوان کرد و افزود : کلوت همواره به یک شکل نیست و در طول زمان تغییر می دهد و هویت کلی آن با هویت محصول جدید ما همسو و مرتبط با طبیعت است.
کلوت را بشناسید :
کلوت، نام نخستین محصول مکث موتور در کلاس پیکاپ های سایز بزرگ است که با طول 5330 میلیمتر، دومین پیکاپ بزرگ حاضر در بازار ایران به حساب می آید و فراتر از همه رقبا به پیشرانه 2.4 لیتری توربو میتسوبیشی با کد 4K22 مجهز شده و حداکثر توانش به 215 اسب بخار و حداکثر گشتاور آن به 320 نیوتون متر می رسد که از طریق یک گیربکس 6 سرعته دستی، این توان به هر 4 چرخ منتقل می شود و آپشن قفل دیفرانسیل مکانیکی نیز در کلوت به صورت استاندارد قرار دارد.کلوت با این ارقام در بین 6 پیکاپ حاضر در بازار حداقل روی کاغذ قوی ترین پیکاپ بازار به حساب می آید و این برتری در بخش های دیگر نیز ادامه دارد. کلوت یکی از دو پیکاپ تازه وارد بازار با ظرفیت حمل بار 1000 کیلوگرم است که عرض و عمق فضای بار آن با ثبت اعداد 1610 و 530 میلیمتر، فراتر از تمامی رقبای این پیکاپ به حساب می آید و این مساله در کنار لاینر فضای بار، علاوه بر قابلیت های آفرودی، قوای محرکه توانمند و مجموعه آپشنی قابل توجه، آن را به یک باربر واقعی نیز بدل می کند.
کلوت چگونه در مکث موتور متولد شد؟
ماموت تغییرات متعددی در مقایسه با نسخه استاندارد این خودرو را انجام داده تا در نهایت محصول نهایی یعنی کلوت متولد شود. سیستم ورود و استارت به صورت کیلس هستند و تریم داخلی نیز به رنگ مشکی با روکش چرم صندلی و امکان تنظیم برقی صندلی راننده تغییر پیدا کرده است. دستگیره کمکی ورود به کابین برای هر دو سرنشین جلو استاندارد است و در داخل کابین، سیستم مولتی مدیا به نمایشگر 9 اینچی لمسی اندروید مجهز شده و در نتیجه سیستم صوتی قدیمی این خودرو به فضایی برای قرار دادن وسایل تغییر کاربری داده است. در بخش فنی، مکث موتور هر چند می توانست این محصول را حدود 3 ماه قبل با پیشرانه 2 لیتری توربو روانه بازار کند اما با کمی تاخیر، موفق به جایگزینی این پیشرانه با نمونه 2.4 لیتری توربو شد و قفل دیفرانسیل برند Eaton را نیز به محور عقب آن افزود. یکی دیگر از مهمترین تغییرات فنی مکث موتور روی این پیکاپ سبک سازی ضریب دیفرانسیل برای دستیابی به قابلیت سواری در سرعت های بالا بدون صدای گیربکس و عدم توانایی خودرو در کنار حفظ بخش مهمی از توانمندی های آفرودی است به گونه ای که با وجود عادی بودن ضریب 4.1 در بین خودروهای این کلاس، مکث موتور با سبک سازی این ضریب، ضریب دیفرانسیل کلوت را به 4.6 رسانده که امکان استفاده روزمره و در جاده های آسفالت حتی با سرعت های بالا را نیز بدون هیچ مشکلی میسر می کند.در نهایت این پیکاپ 5.3 متری با قوی ترین پیشرانه و قفل مکانیکی دیفرانسیل آماده عرضه به بازار ایران شده است و در حالی که عمده مشخصات آن برتر از رقباست، بنا به گفته مسئولان مکث موتور قرار است قیمتی کمتر از 800 میلیون تومان داشته باشد و از آذرماه فروش آن به صورت تحویل فوری آغاز شود. کلوت با این محاسبات می تواند بازیگری مهم در بازار تازه رونق گرفته پیکاپ های کشور و رقیبی سرسخت برای گزینه های موجود به حساب بیاید.
این رونمایی در ادامه با آزمایش فنی کلوت در پیست آسفالت و آفرود ادامه یافت که مشروح این بررسی ها طی مطالب آینده در پایگاه خبری عصرخودرو منتشر خواهد شد.
خبرنگار: اصغر خسروی مردخه