به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از صداوسیما، محسن منصوری گفت: آنچه که مشخص است سهامداران کارخانه کیان تایر به نوعی صلاحیت اداره مجموعه آنرا نداشتند و به همین علت مشکلات کارگری مجموعه بسیار زیاد شد.
استاندار تهران افزود: باید با رعایت آداب، مقررات و قوانین، کارخانه کیان تایر را به مجموعهای که اهلیت آن برای دولت ثابت شده باشد واگذار کنیم.
منصوری گفت: این تصمیم، تصمیم هیئت تصفیه قوه قضاییه است و ما در حقیقت یک تنظیمگری داریم تا کارخانه مجدد فعال شود.
استاندار تهران افزود: به طور همزمان با 4 مجموعه مذاکره کردیم و هر کدام از مجموعهها علاقهمند باشند و کار را بپذیرند این کارخانه را به آنها واگذار میکنیم.
منصوری گفت: نمیتوانیم کارخانه را به اجبار به یک نهاد دولتی، بخش خصوصی یا غیر دولتی واگذار کنیم بلکه باید این مجموعه بررسی اقتصادی خود را شروع کند و خودش به صورت داوطلبانه پذیرای این کار باشد.
مجتمع لاستیک البرز یا کیان تایر بزرگترین کارخانه تولید لاستیک کشور که در طی 6 دهه فعالیت خود در زمینه تولید لاستیک خودروهای سنگین تا سال 85 فعالیت خوبی داشت، اما به خاطر سوء مدیریت و وامهای مختلفی که مالک آن دریافت کرده بود و همچنین زیان انباشته زیاد تا مرز ورشکستگی پیش رفت و در نهایت این کارخانه در اختیار اداره تصفیه و امور ورشکستگی قوه قضاییه قرار گرفت.
این کارخانه با کمک کمیسیون کارگری و شورای کارگری کارخانه اداره میشد تا اینکه انتهای سال گذشته به خاطر مشکلات متعدد تعطیل شد.
استاندار تهران میگوید: برای اداره کارخانه از یکی از بانکها مبلغی را به صورت وام و امانت گرفته ایم.