به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو» به نقل از ایسنا، داریوش باقرجوان با اشاره به اینکه آخرین طرح آمارگیری از وضعیت حمل و نقل جادهای در سال 83 انجام شده است، گفت: این آمار و اطلاعات نیازمند بازنگری بود و مقرر شد با اجرای این طرح آمار و اطلاعات جدید در این حوزه جایگزین شود.
وی با بیان اینکه تصمیمگیری مناسب در وضعیت ارائه خدمات و ارتقای حمل و نقل عمومی از اهداف ویژه اجرای این طرح سراسری است، گفت: در قالب این طرح، پرسشگران جهاددانشگاهی، در 40 ایستگاه تعیین شده مستقر و مسئول تردد شماری و پرسشگری خواهند بود.
وی رصد سرویس جادههای استان را از اهداف بخش تردد شماری در این طرح آمارگیری عنوان کرد و یادآور شد: در بخش تردد شماری، قرار است کلیه وسایط نقلیه شامل تاکسی، وانت بار، مینی بوس، اتوبوس، کامیونت، ادوات کشاورزی و ... به صورت بصری مورد شمارش قرار گیرند.
باقرجوان ادامه داد: در تمامی گلوگاههای استان، تردد شماری خودروها به صورت بصری انجام خواهد شد، و اطلاعات آن با اطلاعات تردد شمارهای برخط تطابق خواهند یافت، تا به نسبت تردد در جادهها، برای ارتقای سطح سرویس جادهها، برنامهریزی شود.
وی با بیان اینکه در بخش پرسشگری نیز انواع وسایط نقلیه مسافری، باری، سواری و شخصی به صورت «رندم» متوقف خواهند شد، گفت: اطلاعاتی نظیر وضعیت مالکیت خودرو، تمام مولفههای مربوط به شناسه وسایط نقلیه، نوع وسیله نقلیه، سرنشینان خودرو، ظرفیت باری و مسافری، سال ساخت، شماره پلاک، شماره کارت هوشمند در خصوص وسایط نقلیه عمومی، نوع بار نامه و طول مدت سفر در این بخش از رانندگان سوال خواهد شد.
مدیرکل حمل و نقل و پایانههای آذربایجان شرقی گفت: فرمهای پرسشگری طراحی شده در این طرح، برای پوشش نیازهای دستگاههای اجرایی نظیر وزارت راه و شهرسازی، وزارت کشور، شرکت پالایش و پخش فرآوردههای نفتی و نیروی انتظامی در نظر گرفته شده است.
به گفته باقرجوان، در اجرای این طرح، وزارت راه و شهرسازی به عنوان مجری پروژه معرفی شده، اداره کل حمل و نقل و پایانههای استان و پلیس راه با هم همکاری خواهند کرد و استانداری و فرمانداریهای شهرستانها نیز به عنوان دستگاههای نظارتی و جهاددانشگاهی استان نیز به عنوان پیمانکار عملیاتی این طرح فعالیت خواهد کرد.