به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایکوپرس، با وجود این که سال 93 برای پیمانکاران بزرگ سال پرچالشی به لحاظ توقف پروژهها و نقدینگی بود، ولی تام توانست با افزایش هفت درصدی درآمد نسبت به سال 92، کار خود را در سال مالی گذشته به پایان برساند.
اعوانی مدیرعامل تام به تشریح وضعیت تام در سال گذشته پرداخت و گفت: سال گذشته محدودیتهای مالی و نقدینگی کارفرمایان، پیشرفت پروژههای جاری شرکت را با مشکل مواجه کرد. این در حالی است که شرکت تام هم اکنون توان اجرا و مدیریت بیش از 500 میلیارد تومان پروژه در سال را نیز دارد.
وی خاطرنشان کرد: عمده پروژههای عمرانی و ملی شرکت به صورت پیمانهای EPC تعریف شده که بحث تامین مالی آن بر عهده کارفرماهاست و ناگزیر محدودیتها از همین جا شروع میشود. بنابراین تام امسال در حوزه تامین مالی پروژهها نیز در پروژههای مهم که دارای پیشرفت قابل توجهی و بعضا رو به اتمام هستند، نیز وارد شده و قرار است برخی از پروژههای خود را از طریق فاینانس انجام و به اتمام برساند.
وی با اشاره به برنامه سال آینده نیز خاطرنشان کرد: در حوزه مالی افزایش حداقل 10درصدی در درآمد شرکت در برنامه سال 1394 قرار دارد. همچنین توسعه مکانیزم های زیرساخت های مدیریت و اولویت بندی نقدینگی، نظارت بیشتر بر عملکرد شرکتهای تابعه، حفظ و ارتقای رتبههای پیمانکاری، توسعه فعالیتهای صادراتی، توسعه و بهبود شاخصهای مدیریت هزینه، کیفیت و زمان در سبد پروژههای شرکت و پیش بینی حضور در سه هزار میلیارد تومان مناقصه و فرصتهای حاضر در بازارهای کسب و کار از دیگر برنامههای تام برای سال آینده محسوب میشوند.
لازم به ذکر است هم اکنون 30درصد فعالیتهای تام را حوزه خودرو و 70درصد باقیمانده را حوزههای معدنی، نفتی، نیرو و تاسیسات، ریلی و کنترل و ابزار دقیق تشکیل میدهد و جزو معدود شرکتهای ایرانخودرو بوده که درآمد خارج از صنعت خودرو دارد.