به گزارش پایگاه خبری«عصرخورو» به نقل از تسنیم، عباس کاظمی با اشاره به اینکه اکثر مردم از سرویسدهی جایگاهها رضایت ندارند، گفت: برندسازی جایگاههای سوخت با هدف تشویق جایگاهدار برای بهبود فیزیکی ساختمان جایگاه و دادن خدمات مطلوبتر به مشتریان مطرح شد. این گونه میان جایگاهداران برای داد خدمت رقابت ایجاد خواهد شد.
وی با تأکید بر اینکه طرح برندسازی جایگاهها با هدف افزایش کیفیت خدمات نه قیمت بنزین است، گفت: کیفیت فرآوردهها نیز بر اساس استانداردهای مصوب کشور توسط شرکت ملی پالایش و پخش در سه سطح معمولی با اکتان 87، بنزین یورو4 با اکتان 91 و بنزین سوپر با اکتان 95 تضمین میشود.
وی با بیان اینکه جایگاهداران همیشه از وضعیت کارمزدهای پرداختی و سوددهی خود ناراضی هستند، گفت: هم اکنون چهارهزار جایگاه تکمالکیتی در کشور وجود دارد که فعالیت آنها تحت نام یک برند منجر به بهبود کیفیت خدمات جایگاهها خواهد شد، اینگونه در صورتی که مشتریان نسبت به خدمات و کمیت و کیفیت سوخت عرضه شده اعتراض داشته باشند، شرکت ملی پخش بهراحتی میتواند با صاحب برند برخورد کند.
مدیر عامل شرکت ملی پالایش و پخش در پاسخ به این سؤال "جایگاهدار بابت کدام خدمات از مشتریان هزینهای اضافه بر قیمت بنزین دریافت میکند؟" توضیح داد: در حال حاضر مردم مجبور هستند برای سوختگیری مسافتهای طولانی را طی کنند تا به جایگاه سوخت برسند، این گلایه بارها از سوی مردم مطرح شده است.
کاظمی با اظهار اینکه در واقع طرح برندسازی جایگاه با هدف اقتصادی شدن جایگاههای سوخت مطرح شده است، گفت: بهدنبال این هستیم در کلانشهرها که قیمت زمین بالاست و سرمایهگذار بهدلیل وضعیت بد اقتصادی جایگاهداری حاضر به سرمایهگذاری در این بخش نیست، تشویق به سرمایهگذاری در بخش ساخت جایگاه سوخت شود.
وی با بیان اینکه در واقع طرح برندسازی و جایگزینی حقالعملکاری بهجای پرداخت کارمزد در واقع امتیازی است به جایگاهداران تا اقتصاد این بخش توجیهپذیر باشد، گفت: این کار در اصفهان انجام شده است؛ سرمایه گذار طی شش ماه 50 جایگاه سوخت ساخته است که به 20 باب آن پایان دی ماه به بهرهبرداری میرسد.
معاون وزیر نفت در پاسخ به این سؤال که آیا این طرح موجب ایجاد صف در جایگاه درجه سه بهدلیل ارزان بودن هزینه سوختگیری نمیشود، گفت: قطعاً با اجرای این طرح شاهد صفهای طولانی در برخی از جایگاهها نخواهیم شد؛ چون مردم حاضر نیستند هشت کیلومتر رانندگی کنند تا به جایگاه درجه برسند.
کاظمی با اظهار اینکه هزینههای مصرف کننده بر اساس انتخاب جایگاهدار ــ درجه یک تا سه ــ و مقدار مصرف تعیین میشود، گفت: در حال حاضر دولت این هزینه را پرداخت میکند.
وی با تأکید بر اینکه هزینه حقالعملکاری جایگاههای سوخت بسیار کم است، گفت: "پیشنهاد" شرکت ملی پالایش و پخش این است که هزینه سوختگیری هر لیتر بنزین در جایگاههای درجه "یک" پنج درصد قیمت بنزین مصوب باشد؛ این رقم برای جایگاههای درجه "دو" و "سه"، بهترتیب سه و دو درصد است، البته این تنها یک پیشنهاد است و تاکنون رقمی در این زمینه تصویب نشده است.
برای آگاهی از تازه های جهان خودرو، جدیدترین قیمت ها و بازار خودرو ایران اینستاگرام خودرو امروز را دنبال کنید و جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصر خودرو (https://telegram.me/asrekhodro ) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.