به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایرنا ، سرهنگ ایوب شرافتی اظهار داشت: 26 درصد رانندگان در سیستان و بلوچستان از سرعت مجاز تخطی کرده و جان خود و دیگران را به خطر می اندازند.
وی گفت: قانون گریزی قاچاقچیان انسان، سوخت و همچنین جاده های 2 طرفه سیستان و بلوچستان از معضلات ترافیکی است که در سایر نقاط کشور کمتر دیده می شود.
وی ادامه داد: خودروهایی که بیش از حد مجاز سرنشین سوار می کنند خطرآفرین بوده و این تخلف بارها منجر به کشته شدن اعضای یک خانواده شده است.
فرمانده پلیس راه شمال سیستان و بلوچستان گفت: سانحه خبر نمی کند و حادثه دیدگان حتی فکر آن را نمی کردند شاید آنها هم روزی تصادف کنند.
سرهنگ شرافتی تصریح کرد: پلیس با خودروهای متخلف برخورد و قانون را در مورد آنان اعمال می کند اما این خودروها با ترفندهای مختلف اقدام به پیاده کردن سرنشینان مازاد بر ظرفیت قبل از پلیس راه و سوار کردن مجدد این افراد بعد از عبور از ایست های پلیس می کنند.
وی خبر داد: طرح ترافیکی تابستانی سالجاری پلیس راه سیستان و بلوچستان از 15 تیر آغاز و تا چهارم مهر ادامه خواهد داشت.
وی افزود: ترافیک در جاده های استان در روزهای عیدسعید فطر پرحجم اما روان بود و هم اینک نیز در جاده های ارتباطی سیستان و بلوچستان ترافیک اشباع گزارش شده است.
وی عنوان کرد: جاده زاهدان- زابل و بالعکس تاکنون بیشترین حجم تردد خودرو در تابستان سالجاری را به خود اختصاص داده است.
سیستان و بلوچستان از لحاظ بستر استاندارد راه های زمینی فقیرترین است و با وجود افزون بر 25 هزار کیلومتر راه زمینی، تنها 207 کیلومتر آن را جاده های چهارخطه شامل می شود و بقیه راه های آن 2 طرفه و با عرض حداکثر هفت و نیم متر است.
این استان به سبب گستردگی جاده های ارتباطی دارای 2 قرارگاه پلیس راه در شمال (زاهدان) و جنوب (ایرانشهر) است.