به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی اراک، این خودور با هدایت معاونت پژوهشی دانشگاه به سرپرستی دکتر ابوالفضل حاجی زاده و با برنامه ریزی و تشکیل چهار گروه دانشجویی در دانشکده مکانیک و راه اندازی هسته تحقیقاتی انرژی های تجدید پذیر،در راستای بهره وری از انرژی های نو، طراحی و ساخته شده است.
تولید نمونه اولیه خودروی خورسیدی سهند پس از 2 سال کار تحقیقاتی به نتیجه رسیده است.
به گزارش ایرنا، تیم خودروی خورشیدی سهند دانشگاه صنعتی اراک در نخستین قدم بررسی و تحقیقات پایه در مورد طراحی و ساخت خودروی خورشیدی با همکاری انجمن مکانیک را کلید زدند و در این خصوص اعضای تیم در این مرحله 6 نفر از دانشجویان در چهار گروه اصلی بودند.
در گروه برق میلاد سلطانی و ناصر رضایی، عهده دار کار طراحی مدارها و سیستم برق خودرو، در گروه ساخت رحمان آقازیارتی و میلاد سلطانی فعالیت داشتند، در گروه آیرودینامیک، محمد مددی وظیفه طراحی بدنه خودرو و انجام تحلیل آیرودینامیکی خودرو و در در گروه مکانیک سحر اردشیری و مهدی عزیزی انجام تحلیل های دینامیکی و امور اداری مربوط به پروژه را برعهده داشتند.
طراحی و ساخت خودروی خورشیدی دانشگاه صنعتی اراک با نام سهند حدود 23 ماه به طول انجامیده و این خودرو در راستای حرکت دانشگاه های نسل سوم و حمایت از طرح های پژوهشی ساخته شده است.
دانشگاه صنعتی اراک به عنوان یکی از شعبه های دانشگاه علم و صنعت ایران در سال 1367 در اراک ایجاد شد که اینک مستقل شده است و 1400 دانشجو در مقاطع تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد در 19 رشته و پنج گرایش مکانیک، برق، عمران، معدن و علوم پایه در این دانشگاه تحصیل می کنند.