به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از فارس، مازیار حسینی گفت: این سامانه در حال حاضر روزانه به بیش از یک هزار نفر از جانبازان و معلولان خدمات رسانی میکند و شماره چهار رقمی 6305، پل ارتباطی این سامانه با جانبازان و معلولان عزیزی است که نیاز به استفاده از خدمات حمل و نقلی دارند.
وی در خصوص خدمات حمل و نقلی برای دانش آموزان معلول نیز گفت: بیش از 6 هزار دانش آموز معلول در 55 مدرسه تهران از خدمات اتوبوسرانی و تاکسیرانی که به عنوان سرویس مدرسه به صورت رایگان در اختیار دانشآموزان معلول گذاشته شده، استفاده میکنند.
معاون شهردار تهران با اشاره به اینکه باید باور کنیم که معلولان بخش مهم و محترم جامعه هستند و باید به نوعی اقدام کنیم که این عزیزان به صورت مستقل و بدون کمک گرفتن از دیگران، امور روزمره زندگی خود را انجام دهند، اظهار کرد: به این منظور، شهر باید به گونهای آماده شده و در دسترس باشد که این افراد بدون نگرانی بتوانند به انجام امور روزانه خویش برسند.
حسینی با بیان اینکه البته موضوع ایجاد شهر دسترس پذیر برای معلولان، مسأله ای چند بُعدی است که از ابعاد گوناگون باید مورد توجه قرار گیرد، تصریح کرد: نوعی کم توجهی و به عبارتی، غفلت تاریخی در موضوع معلولان صورت گرفته و همین مسأله، توجه مضاعف به ایجاد زیرساختهای لازم برای تردد آسان و ایمن این عزیزان را اجتناب ناپذیر کرده است.
وی در پایان با تأکید بر اینکه جامعه ما به سمت سالمندی حرکت میکند و کم توانی جسمی از جمله آثار و عوارض جوامع پا به سن گذاشته است، خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش روزافزون سهم سالمندان در جمعیت شهری، هر قدر امروز برای ایجاد زیرساختهای لازم برای تردد افراد معلول و کم توان سرمایه گذاری کنیم، فردا که ممکن است جامعه ای به مراتب سالمندتر و کم توان تر از امروز داشته باشیم، از آثار و نتایج مثبت آن برخوردار خواهیم شد.