وزیر راه و شهرسازی خبر داد:
پرداخت وام قرضالحسنه به 113 هزار راننده
عصر خودرو- وزیر راه از پرداخت تسهیلات قرضالحسنه به 113 هزار راننده بینشهری و ارائه طرح نوسازی ناوگان عمومی جادهای بار و مسافر به سازمان برنامه و بودجه خبر داد.
عصر خودرو- وزیر راه از پرداخت تسهیلات قرضالحسنه به 113 هزار راننده بینشهری و ارائه طرح نوسازی ناوگان عمومی جادهای بار و مسافر به سازمان برنامه و بودجه خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از تسنیم، محمد اسلامی درباره نوسازی ناوگان جاده ای و حمایت های دولت در دوره رکود از این شرکتها، اظهار کرد: بستهای برای این منظور تهیه و تصویب شد که بر اساس آن حمایتهای دولت از شرکت های حمل و نقل در سه بخش، انجام خواهد شد.
وی ادامه داد: در گام اول تسهیلات قرض الحسنه به 113 هزار راننده بین شهری اتوبوس، مینی بوس و کرایه بین شهری پرداخت میشود. شماره کارت هوشمند، کارت ملی و اسامی آنها را اعلام کردیم تا تسهیلات قرض الحسنه به آنها پرداخت شود.
وی با اشاره به اینکه هرچه زودتر این پرداخت ها انجام خواهد شد، افزود: شرکتهای هواپیمایی آسیب قابل ملاحظه ای دیده اند و حفظ نیروی انسانی برای ما هم در صنعت هواپیمایی و هم در راه آهن مورد تاکید است. به همین منظور نیز اسامی تمامی شرکت های هوایی و ریلی اعلام شده است و تسهیلات به شرکت های زیان دیده از محل اعتبار 75 هزار میلیاردتومانی پرداخت خواهد شد.
وزیر راه و شهرسازی از ارائه تسهیلات حمایتی به شرکت فرودگاه ها و شرکتهای فعال در خدمات فرودگاه خبر داد و گفت:تسهیلات حمایتی دولتی به شرکت های دریایی تعلق میگیرد. به شناورهای مسافری که 98 درصد کاهش سفرهای دریایی داشتند تسهیلات حمایتی پرداخت می شود که بخشی از آنها دریافت کردند و بخش دیگری در حال بررسی است.
اسلامی با اعلام اینکه در حدود یک میلیون سفر هوایی کنسل شد و شرکت های هواپیمایی 98 درصد مسافران خود را از دست دادند، گفت: شرکت های هوایی نقدینگی را که داشتند به پرداخت سفرهای کنسل شده پرداختند و با نقدینگی که از طرف دولت تامین خواهد شد، مابقی پرداخت ها را به مسافران انجام خواهند داد.
وزیر راه و شهرسازی در خصوص تایر و لاستیک خودروهای سنگین و اقدامات وزارت راه و شهرسازی گفت: ارز4200 تومانی هم به کارخانجات برای واردکردن مواد اولیه پرداخت شد و هم به واردات لاستیک. همچنین به میزانی که به کارخانجات کمک شد از واردات جلوگیری شد تا به روند تولید داخلی رونق داده شود. ارز 4200 تومانی به احداث کارخانجات تعلق نمی گیرد، بلکه ارز 4200 تومانی به تامین مواد اولیه برای تولید لاستیک تعلق می گیرد. اولویت برای ما جان گرفتن تولید داخلی است.
اسلامی با یادآوری اینکه چندین سال است که نوسازی ناوگان جادهای بار و مسافر کند بوده یا متوقف شده است، اظهار کرد: وزارت راه و شهرسازی در سال جهش تولید طرحی را به سازمان برنامه و بودجه ارایه کرده است که مراحل نهایی تصویب را طی می کند، با این روش که همچنانکه توسعه ناوگان ریلی که در سال گذشته رخ داد، توسعه ناوگان جاده ای بین شهری انجام شود. با اینکار در صددیم تا ناوگان جاده ای نوسازی و بهسازی شود و کیفیت متفاوتی را در حمل و نقل ریلی و جاده ای شاهد باشیم.
وی بیان کرد: برای نوسازی ناوگان شامل واگن مسافری و باری، لکوموتیو، 2000 دستگاه، اتوبوس، مینی بوس، کرایه بین شهری و کامیون، جمعا 65 هزار دستگاه که با کارخانهها و وزارت صمت مذاکره شده است و بناست پس از آنکه تفاهم نامه نهایی شد، رسانه ای شود.