مدیرعامل شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران خبر داد

هدفگذاری برای کاهش عیوب اولیه 3 ماه ابتدایی عملکرد

عصر خودرو- نتایج ارزیابی شرکت‌های ارائه‌کننده خدمات پس از فروش در سال 1394 نشان می‌دهد که با توجه به تغییرات ایجاد شده در سطوح انتظارات مشتریان در بازنگری‌های انجام شده در پارامترهای ارزیابی الزامات دستورالعمل شرایط و ضوابط خدمات پس از فروش صنعت خودرو که ملاک ارزیابی‌های سال 94 بوده است، در حد نزدیک به استانداردهای بین‌المللی تعریف شده و نسبت به گذشته تغییرات اساسی داشته است.

Sunday 04 December 2016 - 16:14:00

هدفگذاری برای کاهش عیوب اولیه 3 ماه ابتدایی عملکرد

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از صمت ، تدوین استانداردهای سختگیرانه در این حوزه در حالی انجام می‌شود که با ورود خودروهای جدید، ضرورت ارائه خدمات پس از فروش مناسب در سطوح بین‌المللی بیش از پیش احساس می‌شود اما در همین حال بررسی‌ها نشان از کاهش فاصله خدمات پس از فروش در ایران با میانگین جهانی دارد.
چهارمین همایش بین‌المللی صنعت خودرو ایران بهانه‌ای بود تا درباره شاخص‌های ارزیابی واحدها و همچنین روند فعلی واحدهای ارائه‌دهنده خدمات گفت‌وگویی با اشکان گلپایگانی مدیرعامل شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران داشته باشیم که در ادامه می‌خوانید.
واحدهای برتر در زمینه ارائه خدمات پس از فروش با چه شاخص‌هایی ارزیابی می‌شوند؟
ارزیابی از واحدهای ارائه دهنده خدمات پس از فروش به‌صورت سالانه و براساس دستورالعمل شرایط و ضوابط خدمات پس از فروش صنعت خودرو که ابلاغیه وزارت صنعت، معدن و تجارت است، انجام می‌شود. پشتوانه قانونی آن نیز قانون حمایت از مصرف‌کنندگان است و در قالب این ارزیابی، نظارت کاملی بر شبکه خدمات پس از فروش که شامل نمایندگی‌ها و شرکت‌های پشتیبان نمایندگی‌هاست، انجام می‌شود. برای نمونه ایساکو و سایپا یدک با تمام نمایندگی‌های تحت نظر و تحت پوشش شامل می‌شوند. این ارزیابی شامل تمام شرکت‌های واردکننده و تولیدکننده داخلی می‌شود و در آخرین ارزیابی انجام شده حدود 40 شرکت موردارزیابی قرار گرفتند. براین اساس شاخص‌های مختلفی در دستور کار ارزیابی خدمات قرار دارد که جزییات استاندارد خدمات پس از فروش را مورد ارزیابی قرار می‌دهد، به‌صورت کلی می‌توان به مواردی همچون شرایط فیزیکی، تجهیزات نمایندگی‌ها و آموزش‌هایی که ضروری است در نمایندگی‌ها اجرایی شود و همچنین به میزان رضایت‌مندی مشتریان از خدمات نمایندگی اشاره کرد. براساس این کلیات تعمیرگاه‌های مجاز و کل شبکه خدمات پس از فروش یک شرکت رتبه‌بندی شده و سطوح کیفی به آنها اختصاص می‌یابد.

 


آیا ارزیابی یک‌ساله از واحدها زمان طولانی نیست؟
ارزیابی‌ها در اشل‌های مختلفی انجام می‌شود و یکی از فعالیت‌هایی که به‌صورت مستمر مورد ارزیابی قرار می‌گیرد رضایت مشتریان به‌صورت روزانه است که گزارش‌های آن به صورت ماهانه در اختیار وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار می‌گیرد تا واحدها نسبت به انجام اصلاحیه‌ها اقدام کنند. ارزیابی شبکه خدمات پس از فروش سالانه 2 بار یکبار با عنوان پیش ارزیابی و برای دومین بار به‌عنوان ارزیابی نهایی انجام می‌شود که علت آن نیازمند به فاصله زمانی تا انتشار نتایج با هدف فرصت اصلاح و بهبود است. برای نمونه یک تعمیرگاه مجاز در خدمات پس از فروش شناسایی و عملکرد او گزارش می‌شود بنابراین نیاز است تا نسبت به رفع ایرادها اقدام کند که در صورت کوتاه شدن این فاصله زمانی، امکان تغییرات برای آنها میسر نمی‌شود. اما برای اینکه امکان این کنترل وجود داشته باشد و از اتفاق‌های ماهانه آگاه باشیم، نتایج مشتریان را دنبال می‌کنیم که از نظر وزن‌دهی یکی از پراهمیت‌ترین بخش‌هایی است که سهم بسزایی در رتبه‌بندی شرکت‌ها دارد.
در ارزیابی‌های انجام شده شرکت‌های داخلی در صدر قرار می‌گیرند یا شرکت‌های وارد کننده؟
اگر بخواهیم تمام نمایندگی‌ها را به‌صورت مجزا موردبررسی قرار دهیم قادر نیستیم به الگوی مشخصی دست یابیم که شرکت‌های داخلی یا شرکت‌های واردکننده در صدر این ارزیابی قرار گرفته‌اند زیرا نمایندگی خوب و بد در همه شرکت‌ها وجود دارد. به طور قطع خدماتی که شرکت‌های مادر ارائه می‌کنند در شرکت‌های بزرگی همچون ایساکو و سایپا یدک با توجه به گستردگی امکانات تحت اختیار و شبکه وسیع تحت پوشش معمولا از امتیازات بالاتری برخوردار هستند اما در ارتباط با نمایندگی‌ها نمی‌توان این موضوع را مطرح کرد که به شرکت‌های بزرگ برمی‌گردد زیرا شرایط درباره همه شرکت‌ها وجود دارد و حتی برخی شرکت‌هایی که نمایندگی آنها انگشت‌شمار است و واردکننده هستند را شامل می‌شود. حتی مواردی داریم که سطح کیفی نمایندگی‌ها در رده‌های بالایی قرار دارد.
از 40 شرکت ارزیابی شده چند شرکت در رتبه یک و بالاترین سطح قرار دارند؟
بالاترین رتبه اخذ شده در سال 94، شامل3 شرکت ایساکو، سایپا یدک و پارس خودرو بود که حائز رتبه 2 شدند البته این نکته قابل توجه است که ارزیابی‌ها در سال 94، با دستورالعمل بازنگری شده انجام شد. در بازنگری ویرایش 4 دستورالعمل بازنگری انجام شده در سال 94، شرایط بسیار سختگیرانه برای شرکت‌ها پیش‌بینی شده بود به‌طوری‌که در ارزیابی سال 93، تعدادی شرکت با رتبه یک وجود داشتند و با وجود اینکه این شرکت‌ها در ارائه خدمات پس از فروش ارتقا داشتند اما با توجه به سختگیرانه‌تر شدن شرایط موفق به دریافت دوباره رتبه یک نشدند و در رتبه پایین‌تری قرار گرفتند. در رابطه با نمایندگی‌های مجاز در سال 94، نیز حدود 17 نمایندگی در رتبه یک قرار دارند که بالاترین رده امتیازدهی شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران است. براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده و تاکید وزیر صنعت، معدن و تجارت قرار است در چهارمین همایش بین‌المللی صنعت خودرو ایران در بهمن امسال که با محوریت خدمات پس از فروش برگزار می‌شود از نمایندگی‌های برتر و نمایندگی‌هایی که حائز رتبه یک هستند، تقدیر به عمل آید. این شرایط در حالی است که هدفگذاری وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز سوق دادن تمام نمایندگی‌ها به کسب رتبه‌های برتر است که مطلوبیت در رتبه‌های یک و دو بیشتر در حال تعریف است.
انتخاب شرکت‌هایی همچون سایپا یدک، ایساکو و پارس خودرو این شبهه را به وجود می‌آورد که این انتخاب به واسطه محدود بودن شرکت‌های ارائه‌کننده خدمات پس از فروش صورت گرفته، این روند را تایید می‌کنید؟
همانطور که عرض کردم حدود 40 شرکت در ارزیابی کیفیت خدمات قرار داشتند و آن چه بدیهی است این است که در رده‌بندی شرکت‌ها، معیارهایی که مدنظر قرار می‌گیرد، معیارهای فرآیندی است. برای نمونه بررسی می‌شود که شرکت سایپا یدک و ایساکو برای تامین قطعات خود چه فرآیندهایی را پیاده‌سازی می‌کنند و در ارتباط با کنترل اثربخشی و کنترل هزینه‌ها چه اقداماتی را انجام می‌دهند. با توجه به این که این شرکت‌ها به لحاظ سیستمی و فرآیندی در سطح وسیع‌تری در حال فعالیت هستند حتی در صورت نگاه کردن به این شرکت‌ها در قالب حجمی، سازوکار به مراتب گسترده‌تری نسبت به شرکت‌های کوچکتر دارند بنابراین به‌طور طبیعی در رده‌بندی شرکت‌ها در جایگاه بهتری قرار می‌گیرند اما در آن جا که بحث نمایندگی مطرح است حجم نمایندگی چندان مطرح نیست و به‌صورت مستقل ارزیابی می‌شود و این امکان وجود دارد که نمایندگی‌های برتر معرفی شوند.
آیا با بررسی انجام شده، به شرکت‌هایی که موفق به کسب نمره قبولی نشده‌اند زمانی دوباره داده می‌شود تا نسبت به انجام اقدامات اصلاحی اقدام کنند؟
گزارشی که به‌صورت جامع تهیه و برای انجام امور اصلاحی به شرکت‌ها ابلاغ می‌شود در جلسه رسمی با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت مورد بررسی قرار می‌گیرد و برای اتفاقات رخ داده هدفگذاری تعیین می‌شود. یکی از قواعدی که وجود دارد این است که شرکت‌های با رتبه 4 مورد پذیرش قرار نمی‌گیرند و برای این دسته از شرکت‌ها محدوده زمانی مشخصی تعیین می‌شود و این دسته از شرکت‌ها فرصت ارتقای کیفی خدمات مجموعه را خواهند داشت و یا اینکه شرکت مردود شده را از شبکه خدمات پس از فروش خود خارج کنند معمولا تمایل شرکت‌ها، برنامه‌ریزی برای ارتقای خدمات است و در پایان دوره زمانی اگر موفق به ارتقا شده باشند و رتبه بهتری کسب کنند، موفق به باقی ماندن در چرخه ارائه خدمات می‌شوند در غیراین صورت از چرخه خدمات‌رسانی به مشتریان حذف خواهند شد.

 


در حال حاضر گزارش‌ها حاکی از افزایش فاصله زمانی فروش تا ارائه خدمات پس از فروش است. آیا شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران بررسی در این باره و اندازه‌گیری میانگین جهانی با داخل کشور انجام داده است؟
در این ارتباط شاخص‌هایی تعیین شده و همواره پایش می‌شوند و در مواردی که معیار بین‌المللی وجود داشته باشد وضعیت با این معیارها مقایسه شده و هدفگذاری برای آنها انجام می‌شود. یکی از این شاخص‌ها متوسط تعداد عیوبی است که مشتری با آن مواجه می‌شود. برای نمونه گفته می‌شود که یک خودرو در یک دوره زمانی 3ماهه، با چه تعداد عیب مواجه می‌شود. برای این روند یک میانگین جهانی وجود دارد که در حدود 1/3 تا 1/5است که این عدد در وضعیت فعلی و متوسط ناوگان در حال تردد در کشور ما حدود 4/1 است که وزارت صنعت، معدن و تجارت هدف محدودتری را تعیین کرده و این عدد در حال کاهش است. این شرایط در حالی است که در سال 93، این عدد 4/8درصد بوده که تا پایان سال 94، به 4/1 رسیده است و هدفی که برای سال 95 تعیین شده، متوسط تعداد عیب بر روی هرخودرو 3/6 است. در کنار این موضوع شاخص‌های دیگری نیز تعیین شده و تنها یک شاخص ملاک نخواهد بود. درحال‌حاضر شرکت‌ها تدابیری تعیین کرده‌اند تا 5هزار کیلومتر و در شرایط سختگیرانه‌تر تا 10هزار کیلومتر مراجعه‌ای برای خدمات پس از فروش وجود نداشته باشد. این در حالی است که اکنون دو شرط برای مراجعه به خدمات پس از فروش وجود دارد که مشاهده ایراد در خودرو و سرویس‌های ادواری را شامل می‌شود که این سرویس‌ها شامل محاسبات گفته شده نخواهد بود و شامل خرابی خودرو نشده بلکه به عنوان نگهداری خودرو از آن یاد می‌شود. هدفگذاری که در ارتباط با خرابی خودرو تعیین شده نیاز نداشتن برای مراجعه به تعمیرگاه‌ها تا 5هزار کیلومتر است که این عدد در خودروها متفاوت است که برخی از خودروها موفق به دستیابی به این عدد شدند. در همین حال وزارت صنعت، معدن و تجارت به‌صورت جدی در حال پیگیری است تا مراجعه به تعمیرگاه از یک کیلومتر مشخصی پایین‌تر، محدود و یا جلوی آن گرفته شود که این عدد در برخی از خودروها که شرایط بهتری دارند به 10هزار کیلومتر نیز می‌رسد.
با الزام وزارت صنعت، معدن و تجارت مبنی بر اخذ نمایندگی منوط به ارائه خدمات پس از فروش چه تغییراتی در نحوه ارائه خدمات پس از فروش به وجود آمده است؟
در گذشته نابسامانی در ارائه خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی وجود داشت و در برخی موارد خودروهایی عرضه می‌شد که پشتیبانی برای آنها وجود نداشت اما درحال‌حاضر این شرایط اصلاح و با توجه به الزامات تعریف شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت لازم است شرکتی مشخص، پشتیبانی لازم از این خودروها را انجام دهد بنابراین از این نظر وضعیت بهتری پیدا کردیم. با توجه به اینکه زمینه مراجعه بیشتری به شرکت‌های خدمات پس از فروش شرکت‌های عرضه‌کننده خودروهای وارداتی فراهم می‌شود لازم است سازوکار قوی‌تری تعریف شود تا به همه نیازها پاسخ داده شود. درحال‌حاضر در انتظار نتایج این اثربخشی هستیم. در ارزیابی سال 94، وضعیت رو به رشد بوده و تغییرات مثبتی داشتیم در سال 95 نیز باید با مشاهده ارزیابی‌ها به نتیجه مشخصی برسیم. امیدوارم با گسترش شبکه و امکانات تحت اختیار، شرایط بهتری را در تامین قطعات یدکی که یکی از بزرگترین چالش‌های مشتریان است، شاهد باشیم.

 


در پایان، برگزاری همایش‌هایی همچون همایش بین‌المللی صنعت خودرو و استفاده از تجربیات سایر کشورها در ارائه خدمات پس از فروش مناسب را چه اندازه می‌دانید؟
فرآیندهای اعلام شده مواردی است که به‌صورت روتین در دستور کار وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار گرفته و بالغ بر 15سال بوده که این رویه در حال انجام است و سالانه تغییرات سختگیرانه‌تری بر روی آن در حال انجام است به‌طوری‌که در سال 94، استانداردها را به سطح استانداردهای جهانی رساندیم البته در ارتباط با خدمات پس از فروش استاندارد مشخص و بین‌المللی وجود ندارد اما شرکت‌های بزرگی که در سطح بین‌المللی فعالیت می‌کنند هرکدام برای شبکه خود استانداردهای مشخصی دارند بنابراین با «بنچ مارک» کردن تعداد زیادی از این شرکت‌ها نظیر شرکت رنو- نیسان، مرسدس، بنز و ولوو که طرف‌های تجاری شرکت‌های ایرانی بوده و در حال همکاری با ایران هستند، استانداردهای کارخانه‌ای این شرکت‌ها را بررسی و سعی کردیم مدلی که برای ارزیابی جامع سالانه خود در نظر گرفتیم، پوشش دهنده اشتراکات این استانداردها باشد. بنابراین از سال 94، ارائه خدمات پس از فروش در سطح خوبی در حال انجام است. در کنار این روند، در نظر داشتیم با برپایی چهارمین همایش بین‌المللی صنعت خودرو که با محوریت خدمات پس از فروش خودرو در بهمن‌ماه برگزار می‌شود فضایی ایجاد کنیم تا هم تجربیات موفق داخلی عنوان و هم تجربیات موفق و جدید شرکت‌های خارجی در این همایش مطرح شود. بنابراین امیدواریم که با این فضای فعلی و اراده وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران و ارگان‌های ذی‌ربط و انجمن خدمات پس از فروش و همچنین انجمن‌های خودروساز پشت قضیه هستند و معرفی شرکت‌های مرتبط و انجام فراخوان‌های علمی از طریق دانشگاه‌ها و مجامع علمی که در زمینه خدمات پس از فروش فعال هستند، زمینه مناسبی را فراهم کرده تا بتوانیم نظرات فنی و کارشناسی که در ارتباط با خدمات پس از فروش وجود دارد را به‌صورت قابل بهره‌برداری و اثربخش در یک جا متمرکز کنیم. بنابراین به‌دنبال این هستیم که این همایش با بهره‌گیری از تمامی اطلاعات و ورودی‌های تاثیرگذار بتواند اطلاعات خوبی را به شبکه خدمات پس از فروش به شرکت‌های داخلی تزریق کند.
در کنار این موضوع هدف اصلی، اطلاع‌رسانی الزامات خدمات پس از فروش ایران به شرکت‌های خارجی است که در نظر دارند در ایران فعالیت کنند زیرا این امکان وجود دارد که اطلاعی از الزامات ایران نداشته و این تصور را داشته باشند که می‌توانند با هر شکلی و با هر سطح کیفی در ایران فعالیت کنند. اما امروز وزارت صنعت، معدن و تجارت این الزام را دارد که خدمات پس از فروش باید حتما توسط شرکت‌های خارجی رعایت شود و در قاعده این استانداردها فعالیت کنند. بنابراین این همایش فرصت خوبی برای ایران است تا بتواند اطلاع‌رسانی خوبی برای شرکت‌های خارجی داشته باشد تا از این موضوع آگاه شود که چارچوب ضوابط وزارت صنعت، معدن و تجارت برای ارائه خدمات پس از فروش مناسب با سطح کیفی مورد نیاز جامعه چیست.

برچسب ها

شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران
مطالب مرتبط بیشتر
کسب رتبه دوم رضایت مشتریان توسط KTL ظرفیتی به وسعت یک جامعه شاخص های کیفی آریسان 2 بهبود یافت بالاترین سطح شرکت‌های مهندسی، بازرسی و تست، به شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران رسید زیرساخت‌های تست و آزمون خودروهای برقی تکمیل می‌شود ماموت خودرو، پیشتاز در جلب رضایت مشتریان دو آزمایشگاه جدید شرکت بازرسی کیفیت به بهره برداری رسید مرکز آزمایش تصادف خودرو بهمن ماه سال آینده افتتاح می شود گزارش تصویری بازدید معاون رئیس جمهور از روند توسعه زیرساخت‌های آزمایشگاهی آلایندگی و ایمنی خودرو ارائه گزارش پیشرفت ایجاد مرکز تست تصادف توسط وزیر صمت در صحن علنی مجلس مرکز تست تصادف خودرو سال آینده راه‌اندازی می‌شود رونمایی از داشبورد کیفیت صنعت خودرو از نگاه مشتریان تفاهم‌نامه 6 جانبه توسعه زیر ساخت آزمون خودرویی و قطعات به امضا رسید بهبود هفت نمره‌ای کیفیت محصولات ایران خودرو ادعای بهبود نیافتن کیفیت خودروهای داخلی نادرست است طراحی و برگزاری اولین آزمون مهارتی جامع و سراسری شبکه نمایندگی‌های سایپا سرآمدی ایران خودرو در رسیدگی به شکایات مشتریان شعبه بندرعباس شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران افتتاح شد تندیس طلایی مسئولیت اجتماعی و پایداری بنگاه‌های اقتصادی در دستان ISQI کسب رتبه نخست توسط مدیران خودرو در ارزیابی های سازمان کیفیت و استاندارد ایران (ISQI) در ارزیابی تصویر ذهنی برند ISQI شرکت کنید صدرنشینی پیکاپ‌های ایران خودرو دیزل با چهار ستاره کیفی سواری‌های تولید داخل اغلب 3 ستاره‌ای هستند خانواده پرستاره ایران خودرو کم‌ایرادترین خودروها در ایران آرایش جدید مدیریتی ISQI برای دستیابی به اهداف توسعه پایدار کسب رتبه برترین نمایندگی رنو توسط نمایندگی شاه پری خودروسازان داخلی در بحث کیفیت محصولات چه عملکردی دارند؟ گزارش ارزشیابی کیفی خودرو مهر 1400 منتشر شد جدیدترین ارزیابی کیفیت وانت های داخلی گزارش ارزشیابی کیفی خودرو شهریور 1400 منتشر شد نگاه توسعه‌ای، پیش‌گفتار ارتقا در ارزیابی است استارت باکیفیت کوییکS کوییک.اس با چهارستاره وارد جدول کیفی خودروهای داخلی شد حفظ جایگاه نخست خدمات پس از فروش توسط ماموت خودرو گزارش وضعیت خدمات پس از فروش شرکت‌های عرضه‌کننده خودرو در سال 1399 محصولات بهمن دیزل در اوج کیفیت قرار گرفته اند ثبات کیفی خودرو در تیر گزارش ارزشیابی کیفی خودرو تیر 1400 منشر شد کدام خودروهای سنگین 5 ستاره کیفی گرفتند؟ ابلاغ اهداف کیفی صنعت خودرو در سال 1400 توسط وزارت صمت گزارش ارزشیابی کیفی خودرو خرداد 1400 منتشر شد 12 وسیله نقلیه که در تست تصادف IIHS امتیاز پایینی دریافت کرده‌اند دستیابی ISQI به جایگاهی ویژه در عرصه تولید ملی کشور گزارش ارزشیابی کیفی خودرو اردیبهشت 1400 منتشر شد اتوبوس آتروس ایران خودرو چهار ستاره شد رونمایی از تمبر اختصاصی ISQI در سی و دومین سالروز تاسیس نوبرانه‌های غایب در گزارش کیفی فروردین گزارش ارزشیابی کیفی خودرو فروردین 1400 منتشر شد رضایت 99 درصدی مشتریان ایران‌خودرو از رسیدگی به درخواست‌ها گزارش وضعیت ارزیابی خدمات فروش صنعت خودرو در سال 1399 خودروهای سنگین داخلی پیشتاز اخذ ستاره های کیفی وضعیت کیفی سواری‌ها در آخرین ماه سال 1399 نخستین وانت 4 ستاره تولید شد شرکت های گروه بهمن در جایگاه اول خدمات فروش و پس از فروش خودروهای سنگین؛ خریدار آبروی خودروسازان داخلی است گزارش ارزشیابی کیفی خودرو بهمن 99 منتشر شد سایپاکوییک 4 ستاره شد مینی بوس بهمن دیزل اولین 5 ستاره کیفی را از آن خود کرد ارزیابی کیفی خودروها چرا وانت‌سازان را تکان نمی دهد!؟ مرکز پذیرش گروه بهمن مطابق با استانداردهای جهانی است گزارش ارزشیابی کیفی خودرو دی99 منتشر شد گروه بهمن در خدمات پس از فروش فراتر از استانداردهای داخلی گام برداشته است نمایندگی های ایران خودرو رتبه «ممتاز» کشور را کسب کردند گزارش ارزشیابی کیفی خودرو آذر 99 منتشر شد رضایت از فروش، قربانی تعهدات معوق روایت کاغذی از کیفیت خودرو گزارش ارزشیابی کیفی خودرو آبان 99 منتشر شد مصاحبه با مدیرعامل ISQI به مناسبت روز ملی کیفیت خودروهای سنگین، خریدار آبروی کیفیت خودروهای داخلی گزارش ارزشیابی کیفی خودرو شهریور 99 نقشه راه توسعه مراکز تست و آزمون در صنعت خودرو تدوین شد راه‌اندازی سامانه کارآموز تحولی در آموزش آنلاین تعمیرات خودرو گواهی‌نامه سیستم مدیریت یکپارچه ایساکو برای ششمین سال متوالی تمدید شد شاهین خودرویی به روز است و با استانداردهای اروپایی همخوانی دارد جای شاهین خالی بود خودروهای سنگین باکیفیت تولید می‌شوند پژو 2008 تنها خودرو 5 ستاره گزارش ارزشیابی کیفی خودرو مرداد 99 خودروی آریزو6 مدیران خودرو، رتبه اول را کسب نمود کدام برندهای خودرویی بیشترین امتیاز عملکرد، اجرا و چیدمان را از آن خود کردند؟ تنها خودروی پنج ستاره کشور در میان محصولات ایران‌خودرو تیبا، تیبا2 و ساینا سه‌ستاره کیفی گرفتند مرکز آزمون آلایندگی خودرو شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران 15 ساله شد پارس ایران خودرو سه ستاره کیفی گرفت با کیفیت ترین خودروهای تولیدی کشور را بشناسید +جدول رشد 6درصدی کیفیت خدمات پس از فروش خودرو در ایران رشد خودروهای 4 ستاره در صنعت خودرو ایران گزارش عملکرد شرکتهای عرضه کننده خودرو در خصوص رسیدگی به شکایات مشتریان پژو 2008، با کیفیت ترین خودرو تولیدی سال 97 بنزین توزیعی کشور استاندارد است کسب سومین ستاره کیفیت برای محصول سورن ایران خودرو تبریز حذف مدل‌هایی از پراید و پژو 405 توقف تولید 2 خودرو در انتظار تصمیم شورای عالی استاندارد گزارش ارزشیابی کیفی خودرو مرداد 98 مقیمی : قول می دهیم از اجرای استاندارد ها عقب نشینی نکنیم جدیدترین ارزیابی کیفی خودروهای سنگین شفاف‌سازی ISQI در مورد حاشیه‌های ارزیابی خدمات پس از فروش خودرو جزییات گزارش بازرسی کیفیت مینی‌بوس‌ها و اتوبوس‌ها گزارش ارزشیابی کیفی خودرو اردیبهشت 98 منتشر شد دناپلاس ایران خودرو چهار ستاره شد گزارش ارزشیابی کیفی خودرو فروردین 98 منتشر شد شماره‌گذاری خودروها منوط به تایید سازمان ملی استاندارد است استاندارد سازی سوخت به کُندی پیش می‌رود استاندارد خودرو از مطالبات جدی مردم است گزارش ارزشیابی کیفی خودرو بهمن 97 منتشر شد وفاداری مشتریان به نمایندگی های خدمات پس از فروش در ایران همراهی ISQI در اجرای استانداردهای 85گانه صنعت خودرو توسعه زیرساخت اطلاع‌رسانی مشتریان با برگزاری دوره های آموزشی آیا خودروسازان نقره داغ می شوند؟ گزارش ارزشیابی کیفی خودرو ها منتشر شد چانگان CS35 چهارستاره شد حذف ایربگ و ترمز ای. بی. اس از خودروها صحت ندارد توقف تولید خودروهای فاقد استاندارد تا یکسال آینده افت 3.7 درصدی رضایت مشتریان از کیفیت خودروهای ساخت داخل پس از یک سال تحریم ها در کاهش کیفیت خودروهای داخلی تاثیرگذار است شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران به عنوان واحد نمونه ملی انتخاب شد قانون "تعویض خودرو" در حال جا افتادن است مهلت سازمان استاندارد به خودروسازان برای مواجهه با تحریم ها چرا 42 مدل موتورسیکلت غیراستاندارد اعلام نمی‌شود؟ شرکت بازرسی کیفیت واحد نمونه کارآفرینی و ایجاد اشتغال شد تعلل در انتشار گزارش کیفی خودرو "تاخیر در تحویل" داد مشتریان خودرو را درآورد! نگاهی به وضعیت رضایتمندی مشتریان از خدمات فروش خودرو کسب رتبه اول مدیران خودرو در رضایتمندی مشتریان در دو حوزه SSI و پاسخگویی و رسیدگی به شکایات سکوت سازمان استاندارد یک‌ماهه شد شش محصول ایران خودرو چهارستاره کیفی دریافت کردند خدمات پس از فروش سایپا دیزل 2 ستاره شد تولید 20 خودروی سبک و سنگین با درجه کیفی 4 ستاره در خرداد ماه امسال نتایج ارزیابی وضعیت خدمات پس از فروش شرکت های خودرویی منتشر شد شرکت ISQI موفق به کسب تندیس برند ارزش آفرین شد آذهایتکس در صدر رضایتمندی مشتریان خودروهای سنگین قرار گرفت مخالفت با تعویق یکساله استاندارهای 85گانه‌ خودرویی اجرای اجباری استانداردهای 85گانه خودرو؛ راه گریزی نیست الزام به اجرای استانداردهای 85گانه خودرو بلندپروازانه است اولتیماتوم استاندارد به خودروسازان پیشنهادهای اجرای استانداردهای جدید در قالب بسته ای به سازمان ملی استاندارد رفت استانداردهای هشتادو هشت گانه ای در کار نیست از کنترل کیفی خودروسازان راضی نیستیم در آخرین جلسه شورای سیاست‌گذاری خودرو چه گذشت؟ خودروسازان درخواستی برای تعویق در اجرای استانداردها ندادند استانداردهای 85 گانه خودرو تعدیل نمی شود استانداردهای 85 گانه، راهگشای خودروسازی با چارچوب های جهانی کسب رتبه نخست رضایتمندی مشتریان در حوزه فروش خودرو توسط نماینده رسمی نیسان در ایران برای دومین بار متوالی احتمال توقف تولید 10 خودرو به‌دلیل مصرف سوخت برلیانس H200 سه ستاره شد تولید 18 خودرو با درجه کیفی 4 ستاره در دی ماه امسال تمام خودروها تا پایان دی 97 به استاندارد 85 گانه مجهز می‌شوند ضعف عرضه خودروهای جدید در بازه پرتقاضا رضایت مشتریان از کیفیت خودروهای سواری افزایش یافته است تقدیر مدیرکل استاندارد استان تهران از بازرسان نمونه ISQI در حوزه بازرسی فنی شهربازی اسامی 25 استاندارد اجباری موتورسیکلت‌ها + جدول واکنش ها به توقف تولید 25 مدل خودروی غیراستاندارد دپوی 1000 دستگاه خودروی وارداتی غیراستاندارد صدور گواهی تایید نوع برای 40 مدل - برند خودروی وارداتی رتبه‌بندی فعلی خودروها نظر سازمان استاندارد نیست راهبرد تولید خودرو در ایران متناسب با ضوابط جدید استاندارد تغییر می‌کند سازمان ملی استاندارد برای خودروسازان ضرب‌الاجل تعیین کرد از زمستان آینده هیچ خودروی ایرانی و خارجی غیراستانداردی وارد بازار نمی‌شود 3 مرحله‌ای شدن استانداردسازی خودروها ارتقا استاندارد کمی و کیفی از سال آینده تویوتا کمری به عنوان کم نقص ترین خودرو در بین خودروهای سواری شناخته شد احتمال توقف تولید 20مدل خودرو در سال آینده+اسامی توقف تولید خودروهای مردود در استانداردهای 83 گانه رامک خودرو مزد زحماتش را گرفت خدمات پس‌از فروش کدام خودروها بهتر است؟ چهارستاره کیفی برای تندرپلاس ایران خودرو جدیدترین ارزیابی کیفی خودروهای داخلی منتشر شد استانداردهای خودرویی یک مجموعه همگن است افزایش رضایتمندی از خدمات پس‌از فروش گازوییل مشمول استاندارد اجباری شد پارس تندر 4ستاره شد احتمال توقف تولید 4 خودرو تا پایان سال آینده سراتو و ساندرو سایپا 4 ستاره کیفی دریافت کردند ولووFH‌ همچنان با کیفیت ترین کامیون کشور پراید از رده خارج نمی شود گزارشات ISQI مبنای ما برای تصمیم گیری و برخورد با شرکت های خودروسازی است اعلام الزام های سازمان استاندارد برای ورود خودرو فعلاً 4 شرکت امتیاز گرفتند آخرین گزارشات ISQI در زمینه رضایتمندی مشتریان منتشر شد مهلت استاندارد به خودروسازان جزئیات اجرای استاندارد 83گانه صنعت خودرو افزایش تعداد استانداردهای خودرویی چرا برنامه تولید "خودروی رقابتی" محقق نشد!؟ سوزوکی گراندویتارا چهار ستاره شد سواری‌های داخلی چه کیفیتی دارند؟ خودروسازان داخلی بی توجه به مسئله کیفیت ثبات کیفی تولیدات داخلی خبری از بهبود کیفیت نیست ایرتویا در صدر جدول رضایت مشتریان از خدمات پس از فروش قرار گرفت وضعیت رضایتمندی مشتریان از خدمات پس از فروش خودرو برگزاری سمینار بررسی استانداردهای تائید نوع و ضوابط آلایندگی خودروها در چین جدیدترین رده بندی کیفی خودروهای تولید داخل منتشر شد توضیح سازمان استاندارد درباره یک خبر قطع انشعاب 100 جایگاه سوخت غیراستاندارد مزدا3 نیو، طلایه‌دار کیفی کلاس بالای 100 تنها خودرو 4 ستاره کشور واکنش استاندارد به ادعای کیفیت پایین بنزین آخرین وضعیت مزایده خودروهای لوکس خودروهای خارجی باید گواهینامه 'تائیدیه نوع' داشته باشند سرعت‌بخشی به جذب نوآوری در فناوری پراید و پژو 405 از خط تولید خارج می‌شوند کیفیت یک خودرو کاهش یافت استانداردهای خودروها به 83 مورد ارتقا یافته است بهترین‌های ایران هنوز سه ستاره‌اند هیچ خودرویی بیشتراز سه ستاره نگرفت امضاء تفاهم‌نامه همکاری در زمینه بازرسی و تست خودروهای داخلی با کشور فرانسه خودروی ساندرو دارای مجوز تایید نوع است استانداردهای خودرویی افزایش می‌یابد موفقیت چری در ارزیابی سازمان ISQI ( کیفیت و استاندارد) جایگاه ایران در رنکینگ جهانی کیفیت خودرو رای اعتماد مردم به سانگ یانگ کره جنوبی تعداد عیوب مشاهده شده در سه‌ماهه اول مالکیت خودروها سه ساله شدن گواهی تایید نوع خودروهای وارداتی قرارداد مشارکت بین شرکتهای TUV NORD و ISQI اطلس خودرو، برترین شرکت خدمات پس از فروش در میان واردکنندگان خودروهای داخلی از سه ستاره بالاتر نیامدند تندر90 و رانا صدرنشین شدند بیش از نیمی از خودروهای تولید داخل تنها یک ستاره کیفی دارند کیفیت خودروها، ناقص اعلام شد تجهیزات آزمایشگاه تست آلایندگی خودروISQI به سطح یورو 5 ارتقاء می یابد کیفیت خودروهای داخلی بهبود می‌یابد امضای تفاهم نامه همکاری بین ISQI و دانشکده مدیریت دانشگاه تهران
Back to top