پیش‌بینی می‌شود در سه دهه آینده تعداد خودروها به ۹/ ۲ میلیارد دستگاه برسد

انتظار از خودروها در ۲۰۵۰

عصر خودرو- پیش‌بینی می‌شود در سال ۲۰۵۰ تعداد ۹/ ۲ میلیارد خودرو در جهان مورد استفاده قرار بگیرد. این آماری است که که کارلوس گون، مدیرعامل سابق گروه رنو – نیسان در تابستان امسال ارائه داد.

پنجشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۹:۰۰

انتظار از خودروها در ۲۰۵۰

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از دنیای اقتصاد، از آن سو دیتر زیتش، مدیرعامل گروه دایملر نیز عقیده دارد که از میانه دهه 30 قرن حاضر باید به‌طور کامل با آنچه اکنون خودرو خوانده می‌شود خداحافظی کرد و با مفهوم جدیدی از یک ابزار هوشمند که استفاده حمل و نقل نیز دارد رو‌به‌رو شد. موضوعی که دراینجا اهمیت دارد این است که تصور کنیم در سال 2050 خودرو‌ها چه شکلی خواهند بود. تحقیقات زیادی نشان داده‌اند که افراد از اینکه پشت فرمان باشند در آینده خوشحال نخواهند بود و ترجیح می‌دهند در بیشتر مواقع این کار را انجام ندهند. واقعیت این است که خودرو‌ها از جمله ابزارهایی هستند که بسیار انعطاف‌پذیر هستند. پیش از هرگونه پیش‌بینی در رابطه با آینده خودروسازی باید بدانیم افراد در آینده چه ترجیح‌هایی دارند. برای مثال طراحان خودرو‌های آینده باید بدانند که افراد چه تمایلاتی دربخش حمل‌ونقل‌ دارند و چه فناوری‌هایی در آینده وجود خواهند داشت. یکی از مهم‌ترین‌ مسائلی که می‌تواند روی صنعت خودرو‌سازی موثر باشد، فناوری‌های در دسترس در آینده خواهد بود.

30 سال دیگر دنیا چگونه جایی خواهد بود؟ موبایل‌های آن روز چه شکلی خواهند داشت؟ تلویزیون‌ها چطور کار می‌کنند؟ خانه‌ها با کدام اصول ساخته می‌شوند؟ جاده‌ها، خیابان‌ها و در کل سیستم‌های حمل‌و‌نقل چه تکنولوژی را به خدمت می‌گیرند؟ شاید مهم‌ترین سوال در این میان، آینده خودروها باشد. این سوال که در سال 2050 خودروسازی چه سمت و سویی پیدا خواهد کرد، سوالی اساسی و بنیادین است. طی 33 سال آینده جمعیت کره زمین به بیش از 9 میلیارد نفر خواهد رسید و برای این تعداد حداقل به 2 میلیارد خودرو نیاز داریم. آنچه امروز از 3 دهه آینده تصور می‌شود، با آنچه در اواخر دهه 80 درباره دوران فعلی‌مان تصور می‌شد تفاوتی ساختاری دارد. نخبگان و کارشناسان زبده در سال 1987 وقتی درباره سال 2017 صحبت می‌کردند تقریبا آنچه امروز داریم را پیش‌بینی می‌کردند. اما نخبگان امروزی عملا درباره سال 2050 هیچ تصور یا تخیلی که بخواهند پای آن بایستند، ندارند. تنها ابهام پیش‌بینی نشده سه دهه قبل، نادیده گرفتن بازار نوظهور و بکری به اسم خاورمیانه بوده است. اما درباره 2050 فهرستی از نقاط کور و ابهامات وجود دارد. با این حال مجموعه‌ای از گزارش‌ها، پیش‌بینی‌ها، کارشناسی‌ها و تحلیل‌هایی از گوشه و کنار دنیا که از سوی کارشناسان مطرح شده را گردآوری کرده‌ایم تا بتوانیم شمایی قابل درک از 33 سال آینده داشته باشیم.

پیش‌بینی‌های اولیه

تقریبا اجماع نظرات بر این است که دولت‌ها و شرکت‌ها با دست و دلبازی بیشتر به جای سرمایه‌گذاری‌های چند میلیون دلاری، سراغ سرمایه‌گذاری‌های چند میلیارد دلاری خواهند رفت از یکسو باور بر این است که فضا آنقدر برای عرض اندام شرکت‌های استارت‌آپ باز می‌شود که شرکت‌های فناورانه نیز تمایل شدیدی برای حضور در صنعت خودرو خواهند داشت. از سوی دیگر تصور می‌شود بزرگان خودروسازی در یک اتحاد نانوشته، بزرگ‌ترین مافیای صنعتی را شکل خواهند داد. همان‌طور که از حال و روز فعلی صنعت خودرو نیز برمی‌آید، در 2050 آمریکا به‌طور قطع اصلی‌ترین بازار خودروی دنیا نخواهد بود. چین و روسیه بیشترین پول‌ها را در این زمینه خرج خواهند کرد. با احتمال ثبات سیاسی کشورهای عربی، شاید این منطقه تبدیل به سومین بازار بزرگ خودرو در دنیا شود. خاورمیانه همچنان رکورد مصرف‌گرایی در حوزه تولیدات متوسط و خانوادگی را به خود اختصاص خواهد داد.

با توجه به رشد بی‌امان جمعیت، صنعت حمل‌و‌نقل شهری و تجاری شدیدا وابسته به صنعت خودرو خواهد شد و لیستی بلندبالا از کمپانی‌های خودروسازی که به‌صورت تخصصی درگیر مسائل حمل‌و‌نقل می‌شوند، شکل خواهد گرفت. از سوی دیگر خودروسازان باید با معضلی به اسم سوخت دست و پنجه نرم کنند. بحران آب جدی‌تر از همیشه مطرح می‌شود. کم‌آبی تاثیر خود را در خط تولیدها هم نشان می‌دهد. خودرو و خودروسازی برای خود درجات عالی آکادمیک را تخصیص خواهند داد. فناوری‌های دیجیتال مانند امروز در حاشیه صنعت اتومبیل نخواهند بود. آی‌تی در بدنه خودروسازی نفوذ خواهد کرد. توسعه پایدار اصلی‌ترین تاثیر خود را در گستره شهرها نشان می‌دهد به‌صورتی که در سال 2050 حدود 80 درصد جمعیت کل دنیا در شهرها سکونت خواهند داشت. در حالی‌که امروز این عدد تنها 60 درصد از کل را در بر می‌گیرد.

سوخت‌های فسیلی همچنان محبوب

اگر پیش‌بینی‌ها درست از آب دربیاید و همه‌چیز طبق برنامه پیش برود، سال 2050 چیزی حدود دو‌سوم خودروهای موجود در خیابان‌ها همچنان از موتورهای درون‌سوز که سوخت اصلی‌شان بنزین یا گازوئیل است،‌ استفاده خواهند کرد. این یکی از بدترین فجایع ممکن برای شرکت‌های آینده‌نگر و سازنده‌های غول‌آسای محصولات برقی و هیبریدی به شمار می‌رود. گفته می‌شود پرونده محصولات پیل سوختی (هیدروژنی) و اتانول‌سوزها دیگر به کلی بسته خواهد شد. البته به اصرار دولت‌ها، ابلاغ قوانین سختگیرانه و محدودیت‌های دیگر، ساختار این پیشرانه‌ها دستخوش یک تغییر انقلابی خواهد شد. شاید کشف میادین جدید نفت و ضریب بالای استحصال دورنمای اتمام طلای سیاه را کمی به تعویض بیندازد ولی نکته مهم آن است که دیگر شاهد خودروهایی که مصرف سوختی بالای 7 لیتر در هر 100 کیلومتر دارند، نخواهیم بود. اما در این بین ایالات متحده ساز خودش را می‌زند. دولت فدرال آمریکا مایل نیست یک بار دیگر بحران خودروسازی را تجربه کند. گفته می‌شود رودآیلند و 7 ایالت دیگر این کشور کالیفرنیا، کانکتیکات، مریلند، ماساچوست، نیویورک، اورگون و ورمونت از قانون آلودگی صفر وسیله نقلیه کالیفرنیا موسوم به ZEV پیروی خواهند کرد.

همراهان جهانی زد.ئی. وی نیز شامل کشورهایی مانند آلمان، انگلیس، هلند، نروژ و کانادا هستند. تا سال 2050 خودروسازان تنها اجازه دارند خودروهایی با آلودگی صفر را در این کشورها به فروش برسانند. با این برنامه، میزان تولید جهانی آلودگی تا 40 درصد کاهش خواهد یافت، سطح آب دریا و درجه‌حرارت پایین خواهد آمد، وضعیت آب‌وهوایی معتدل‌تر می‌شود و انسان‌ها سالم‌تر، ایمن‌تر و طولانی‌تر زندگی خواهند کرد. اعلام قانون فوق در تقارن با کنفرانس تغییرات آب و هوایی سازمان ملل متحد در پاریس (COP21) صورت می‌گیرد. البته هنوز مشخص نیست که آیا همراهان زد.ئی. وی، قانونی که زمان چندانی از تکمیل آن در آگوست سال قبل نمی‌گذرد، از ضمانت اجرایی لازم برای چنین مقرراتی برخوردار هستند یا خیر؛ آن هم مقرراتی که می‌تواند تاثیر بسیار شگرفی بر بازار اتومبیل جهان داشته باشد.

از دغدغه ترافیک تا بحران ترافیک

تا سال 2050 سرعت توسعه خودروسازی از سرعت توسعه راه‌ها پیشی می‌گیرد. در اغلب شهرهای دنیا دولت‌ها نمی‌توانند از پس سازگار کردن مسیرهای عبور و مرور طبق استانداردهای وقت بربیایند. ترافیک دیگر محدود به شهرهای شلوغ نخواهد بود. حتی اتوبان‌ها نیز میزبان حجم سرریز شده خودروها خواهند شد. تنها حربه شرکت‌ها افزودن آیتم‌های بیشتر رفاهی و به‌عبارتی همان آپشن است. کسب و کارهای آتی کاملا با برون‌سپاری دوست خواهند شد و پدیده دورکاری با زیرمجموعه‌ای به اسم ماشین‌کاری روبه‌رو می‌شود. بخش قابل توجهی از کارهای ادارات توسط کارمندانی که درون خودروهای شخصی‌‌شان حضور دارند، انجام می‌شود.

 

خداحافظی با قطعه‌سازی

حتی این روزها نیز در برخی از کشورهای اروپایی شاهد حذف تعمیرگاه‌ها و فروشندگان قطعات یدکی هستیم. بازارها در سال 2050 آنقدر مصرف‌گرا و تنوع‌طلب شده‌اند که خودروسازان مجبور به ساخت پیمانه‌ای خودروها می‌شوند. همه‌چیز در قالب ماژول‌های قابل تعویض تصور خواهد شد. تعمیر و عیب‌یابی قطعات کاملا منسوخ خواهد بود. حتی فناوری تا جایی پیش خواهد رفت که موتور خودروها نیز به سادگی تعویض می‌شوند. مساله بازیافت طی دهه‌های بعدی یک چالش عمیق خواهد بود.

زبان عجیب طراحی خودرو

طبق آمار انجمن جهانی خودروسازی، طی سال‌های 2015 و 2016 پرطرفدارترین کلاس طراحی خودرو شاسی‌بلندهای سایز متوسط و کراس‌اوورها خواهند بود. اما آنچه قرار است در سال 2050 تبدیل به زبان غالب طراحی خودرو شود، خودروهای مینی‌سایز است. اما نه مانند آنچه امروز توسط برندهایی مانند Mini‌ و Smart شاهد هستیم. مهندسان به سبک نوینی از آیرودینامیک دست پیدا خواهند کرد. فرم گرافیک خودروهای امروزی که از آن به‌عنوان جسور و خشن یاد می‌شود، در آینده به فرمی کاملا طبیعی بدل خواهند شد. در حقیقت کمپانی‌ها مجبور شده‌اند برای کاهش هرچه بیشتر مصرف سوخت، مدل‌های خود را مثلثی، تند و تیز شکل دهند.

 

موتورهای کوچک و گیربکس‌های مدرن

خودروهای کوچک به دلیل موتورهای کوچک‌شان چندان باب میل جوان‌ها نخواهند بود. به همین دلیل استفاده از توربوشارژ در کلیه موتورها دیگر امری طبیعی خواهد بود. فلسفه پیشرانه‌های کم‌حجم ولی تقویت‌شده کاملا به‌عنوان یک استراتژی قابل قبول از سوی همه خودروسازان اجرا خواهد شد. جعبه‌دنده دستی را دیگر تنها می‌توان روی معدود خودروهای اسپورت آن روزها مشاهده کرد. گیربکس اتوماتیک تقریبا همه خودروها را شامل شده است. عمده مهندسی آن روزهای صنعت خودرو در توسعه آپشن‌های دیجیتال و سیستم‌های هوشمند است. در حقیقت شاید باورکردنی نباشد ولی خودروسازی شاهد تغییر عمیقی در طراحی موتورهای احتراق داخلی نخواهد بود.

نقش‌آفرینی چین

بزرگ‌ترین کشور تولیدکننده خودرو در حال حاضر دارای 170 شرکت ریز و درشت خودروسازی است. تولید بعضی از آنها حتی کمتر از 10 هزار دستگاه در سال خواهد بود. پیش‌بینی می‌شود در 2050 چین سالانه 100 میلیون دستگاه فروش داشته باشد که گفته می‌شود 80 درصد آنها محصولات برقی هستند. رشد جمعیت چین به قدری غیر قابل کنترل خواهد بود که عمده درگیری فکری خودروسازی چین، تامین خودرو برای مردم خودشان خواهد بود. این‌طور که از آمار و داده‌های اولیه برمی‌آید، تنها 20 درصد تولید کل این کشور صادر خواهد شد. بازارهای در حال توسعه و نیمه توسعه‌یافته مانند ویتنام،‌ اندونزی و خاورمیانه تبدیل به اصلی‌ترین مشتریان چین خواهند شد.

در سال 2050 از 10 خودروساز برتر دنیا حداقل 4 خودروساز اصالتی چینی دارند. از سوی دیگر بازار خودروهای خاص این کشور میزبان نیمی از صادرات خودروسازی فرانسه خواهد بود. تصور ترسناکی از 3 دهه آینده خودروسازی چین به گوش می‌رسد. کارشناسان بر این باورند که توسعه صنعت خودروسازی چین تنها در زمینه تولید و مصرف نخواهد بود. آنها تبدیل به بخش بزرگی از مالکان خودروسازی آلمان خواهند شد. 30 درصد خودروسازان چینی تنها در زمینه تلفیق اتومبیل و صنعت حمل‌و‌نقل فعالیت خواهند داشت. ماحصل شراکت تجاری چینی‌ها و همتایان اروپایی و آمریکایی، سود سرشار برای دولت چین خواهد بود.

ابهام شدید درباره خودران‌ها

آنچه تمام مدت دو سال اخیر کل صنعت خودرو را درگیر خود کرده بود، طی 3 دهه آینده با سرنوشتی عمیقا مبهم دست و پنجه نرم خواهد کرد. داریم درباره خودروهای بی‌سرنشین یا همان خودران‌ها صحبت می‌کنیم. آخرین متد نخبه‌های مهندسی صنعت اتومبیل که می‌خواهند کنترل شخصی را بر فرآیند حمل‌و‌نقل جاده‌ای حذف کنند. حضور غول‌هایی مانند گوگل، اوپل و اوبر دلیل موجهی بر جدی بودن این نوع از محصولات است. اما هیچ تضمینی برای موفقیت خودران‌ها طی 3 دهه آینده در دست نیست. هنوز معلوم نیست که بازده مالی این مدل‌ها برای سرمایه‌گذارانشان چگونه و طی چه بازه زمانی صورت خواهد گرفت؟ این بدترین خبر برای سهامداران و سرمایه‌گذاران کلان است. دولت‌ها بخش اعظم تمرکز خود را روی کنترل ترافیک و افزایش ایمنی صرف خواهند کرد. بعید به نظر می‌رسد با توجه به چالش‌های عمیق ایمنی که هنوز هم خودران‌ها نتوانسته‌اند از آن سربلند بیرون بیایند، در آینده شاهد جلب توجه نمایندگان مردم در مجالس و پارلمان‌ها باشیم.

برچسب ها

فناوری خودرویی
مطالب مرتبط بیشتر
تام‌تام و مایکروسافت دستیار هوش مصنوعی خودرو می‌سازند نخستین سامانه دانش‌بنیانی خودرویی کشور توسط ایران‌خودرو رونمایی شد نخستین رویداد فرصت های نوآوری و فناوری کرمان موتور برگزار می شود ساخت شبیه‌ساز خودروهای سنگین و سبک با هدف کاهش تصادفات جاده‌ای رونمایی از اولین خودرو آفرود خورشیدی جهان+ عکس توسعه کشور از مسیر تولید فناورانه، رشد فناوری و دانش فنی می‌گذرد ارزیابی نیازمندی‌های فنی راه‌اندازی خودروی متصل کشور توسعه پایدار و حفاظت از محیط زیست، پایه و اساس خودروسازی روز جهان ایراسپیدر ام‌کی۴؛ نخستین خودرو مسابقه‌ای پرنده سرنشین‌دار جهان+عکس رادارهای خطی در خودروهای فونیکس: انحراف ناپذیر! دوچرخه الکتریکی جایگزینی مناسب برای وسایل باربری مهمترین رسالت خودروسازی ها، تجاری کردن فناوری های نوین است جنسیس جی وی۶۰؛ اولین خودروی جهان با سامانه ورود "تشخیص چهره"+عکس اجرای طرح فناورانه مدیریت چرخه عمر محصول در ایران‌خودرو دونکروورت اف۲۲؛ ۷۵۰ کیلو بهتر از بوگاتی ویرون! +عکس ساخت خودروی برقی دو نفره در پارک فناوری سمنان جعبه دنده های مدرن ایتون در کنار پیشرانه های کامینز لیوکس انیمال؛ نخستین خودرو مبتنی بر گیاه! + عکس شیشه خودرو جدیدی در راه است خودروهای بدون راننده؛ ترسناک یا لذت‌بخش؟! هوشمند سازی خودروها در ایران خودرو سایپا آینده فناورانه صنعت خودرو را کلید زد جلوگیری از بخار شیشه های خودرو با فناوری نانو در طراحی و تولید خودروهای برقی تمرکز سایپا روی خودرو های کار است آزمایش تاکسی پرنده برقی در دبی معرفی توانمندی دانش‌بنیان‌ها در حوزه ساخت خودروهای آینده ورود سرامیک نسوز ایرانی به صنایع برق و الکترونیک و خودروسازی رویداد فناورانه خودروهای آینده (۲) توسعه خودروهای هیدروژنی افتتاح پروژه ملی آزمایشگاه سازگاری الکترومغناطیس خودرو در مرکز تحقیقات صنایع انفورماتیک عصر "اتومبیل شخصی" رو به افول است؟ تاسیس پردیس علم و فناوری خودرو صنایع خودروسازی را تقویت می‌کند خودروسازی ایران نیازمند فناوری‌های نوین است پردیس تخصصی فناوری و نوآوری خودرو در کشور تاسیس شود فناوری جدید خودروساز ژاپنی فقط به احترام دوچرخه سواران! + عکس آیا این پروژه چالش های موجود درباره شارژ الکتریکی ها را پایان می دهد؟ + عکس تولید لنت‌ ترمز خودروها با ضایعات کشاورزی برترین‌های نمایشگاه CES ۲۰۲۲ تاکسی هوایی با سرعت ۲۲۰ کیلومتر ریل‌گذاری توسعه خودروهای متصل به شبکه ارتباطی سوناتا و کی۵ را هزاران تکه کنید! توسعه دهندگان سیستم عامل خودرو حمایت می‌شوند اختراعات خودرویی جدید تسلا فناوری جدید مزدا در تشخیص سلامت راننده رویای ماشین های خودران به واقعیت نزدیک تر می‌شود نیمی از شما هرگز از امکانات و فناوری های جدید روی داشبورد خودرو استفاده نمی کنید ردیابی فرسودگی قطعات خودرو در آینده چهار دگرگونی در خودروها در یک دهه گذشته بهره‌برداری از فناوری امضای دیجیتال گسترش چراغ های آینده گرا در خودروها هشدار چین درباره خطرات امنیتی خودروهای هوشمند سهم «فکر» در خودروسازی توسعه فناوری داده‌برداری سه‌بعدی برای تولید خودروهای خودران سطح ۴ و ۵ جاده های هوشمند آینده؛ از خورشیدی تا خودترمیم! +عکس لئو کوپه؛ ملاقات با یک هایپرکار الکتریکی پرنده +عکس توسعه قوای محرکه محصولات ایران خودرو از ارتقا تا پیشرانه های روز ضرورت افزایش همکاری مشترک سایپا با نیروی دریایی ارتش انقلاب پرینتر سه‌ بعدی در صنعت خودروسازی آیرو؛ خودرویی الکتریکی که آلودگی خودروهای دیگر را پالایش می‌کند! +عکس آلفا ولف پلاس؛ سطح متفاوتی از تجربه طبیعت با کمپ ماژولار + عکس رونمایی از خودرویی که آلودگی‌ها را می‌خورد و هوا را پاک می‌کند روسیه خودروی برقی پرنده ۶ نفره ساخت پیش‌بینی رشد خودروهای انرژی جدید تشویق دولت‌ها به خرید خودروهای برقی خودروهای پرنده تا ۲۰۲۴ می‌آیند فناوری‌های آینده در صنعت خودرو کاهش خروج ارز از کشور و وابستگی صنعت خودروسازی با جوش‌های نانویی شارژ بی‌سیمی خودروها در بزرگراه هیاهوی خودروهای برقی پاکبان‌های خودران به خیابان آمدند استفاده از مستربچ‌های نانویی ایرانی در صنعت خودروسازی خودرویی خارق العاده برای رهایی از ترافیک + عکس ثمرات همکاری نهادهای نظامی با خودروسازان بی‌میلی به خودروهای خودران جزیره کیش؛ پایلوت تحقیقات خودروهای خودران تولید خودروهای هوشمند؛ کمتر از ۱۰ سال آینده بی‌ام‌و به رایانش کوانتومی روی می‌آورد داشبورد دیجیتال خودرو ساخته شد سیستم هشدار دهنده‌ای برای جلوگیری از جاماندن کودک در خودرو طراحی ایرانی نرم‌افزار مدیریت شارژ در خودروهای برقی تحویل دارو با خودروهای خودران سبز در انگلیس کاهش نویز داخل خودرو تا ۹۰ درصد با فناوری جدید چین در پی خودکفایی فنی خودرو هیوندای خودروی "ترانسفورماتور" تولید می‌کند! اتصال خودروها در استرالیا همکاری‌دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم با ایران خودرو جهت توسعه محصولات با رویکرد فناورانه همکاری فورد با اینتل برای توسعه فناور‌ی‌های جلوگیری از تصادف جالب‌ترین خودرو دنیا چه ویژگی‌هایی دارد؟ توسعه همکاری ایران خودرو با دانشگاه علم و صنعت در حوزه ‌های فناورانه محققان دانشگاه امیرکبیر پارچه‌ کیسه هوای خودرو تولید کردند ساخت دستگاه شبیه‌ساز نورخورشید برای تست قطعات خودرو سامانه کاهش ۷۵درصدی آلودگی خودرو تولید شد سنسور رعایت فاصله بر روی خودروهای کرمان نصب می‌شود لاستیکی که خودش را تعمیر می‌کند دستگاه جمع آوری میکروپلاستیک‌ها از تایرهای خودرو! کاربردی شدن ۴ قطعه نانویی در خودروهای ساخت داخل هواوی به توسعه خودروهای ۵G کمک می کند فناوری های ساخت ماشین ابراز بومی شد سیستم هوشمند پارگی "تسمه تایم خودرو" اختراع و تجاری‌سازی شد سیستم کروز کنترل هوشمند چه تفاوتی با کروز کنترل معمولی دارد؟ استفاده از ماشین‌های بدون سرنشین با فناوری اینترنت ۵G عرضه ۴ محصول نانو برای صنعت خودروسازی ساخت دستگاه لایه بردار با کاربرد در صنایع فضایی و خودرو تولید نیروی بیشتر با موتورهای دارای تکنولوژی GDI طراحی داشبورد سه بعدی برای خودروها ۵ فناوری که تا ۳ سال آینده در خودرو‌ها به‌کار گرفته می‌شود همکاری هیوندای و کیا برای ایجاد سامانه تغییر دنده! شناسایی خطرات جاده با سیستم هوش مصنوعی صوتی لالایی مخصوص پخش در خودروهای برقی ساخته شد تولید پیچ اختصاصی تایر خودرو برای مقابله با دزدان پلتفرمی که صندلی عقب تاکسی را به اتاق کار تبدیل می کند "سایبرتراک" تسلا در دسترس نخواهد بود خودروهای خودران، نیاز فردای کشور خودروی برقی باریکی که از حجم ترافیک می کاهد راه حل دختر ۱۴ ساله برای نقاط کور خودروها آپشن «کروز کنترل» چیست؟ پیمایش ۹۰۰ کیلومتر با یک بار شارژ! برف پاک کن خودروها آب و هوا را گزارش می کنند فناوری خودروهای خودران دستگاه تصفیه هوای خودروهای خودران پیام های هشدار سه بعدی برای رانندگان توسعه می یابد صنعت خودرو، تخت‌گاز به سمت فناوری تبادل فناوری بین فولکس واگن و فورد برای توسعه تکنولوژی جدید خودرویی که با حال و هوای سرنشینان هم‌خو می‌شود ۱۰ فناوری شگفت‌انگیز خودرو‌های روز جهان را بشناسید کنترل خودرو از سوی راننده با کمک فناوری بومی و یک تماس تلفنی فناوری جدید نیسان رانندگی را بهتر می کند نمایشگری که بین رانندگان ارتباط برقرار می کند فناوری خودران نیسان آپدیت می شود تفاوت سه سامانه کمکی مرتبط با خطوط در خودروهای مدرن امروزی روش کم‌هزینه‌ای برای متحول کردن آینده خودروهای خودران خودروهای ولوو جاده‌های لغزنده را به یکدیگر اطلاع می‌دهند طرحی جدید برای کاهش وزن چرخ خودرو رانندگان مست و خواب‌آلوده سوار خودروهای ولوو نشوند! مهار آتش خودرو تنها با یک پتو صنعت خودرو؛ بیگانه با بهره وری، زنده به مدد حمایت دولت خودروهای آینده مسیر نگاه راننده را رصد می کنند ایربگ های ویژه محافظت از خودرو ابداع شد رانندگان خودرو دیگر پشت چراغ قرمز نمی مانند یک شرکت خودروسازی تختخواب هوشمند ساخت ضد عفونی‌کردن موبایل و خودرو بدون نیاز به آب موبایل ها به سیستم اطلاع رسانی خودرو تبدیل می شوند علاقه شرکت‌های فناوری به سرمایه‌گذاری در دنیای خودرو‌ها خودروهایی که راننده را تعقیب می کنند خودروهایی که حرکات راننده خود را زیر نظر دارند تولید آب آشامیدنی در خودرو ممکن شد ب ام‌ و فضایی رونمایی شد+ تصاویر ضریب نفوذ فناوری و نوآوری در صنعت خودرو افزایش می‌یابد بومی سازی فن آوری تولید قطعات با تکنولوژی بالا تمرکز بر فناوری ها راه ماندگاری صنعت خودرو در شرایط تحریم شیشه جلوی خودرو یا نمایشگر سینما؟ استارت خودرو تنها با اثر انگشت! آمادگی میزبانی از خودروهای هوشمند را نداریم چینی ها از بوی خودروی نو متنفرند پنل های خورشیدی سقفی باتری خودرو را شارژ می کنند ساخت گرمکن صندلی خودرو سیستم وای فای مخصوص خودرو ابداع شد چراغ های فولکس واگن با عابران پیاده حرف می زند وزن خودروهای آینده نصف می شود خودرویی که خستگی راننده را تشخیص داده و برایش مناسب سازی می کند ذخیره انرژی در بدنه خودرو با استفاده از فیبر کربن قطعه الکترونیکی کسب اطلاعات ایمنی و سلامت خودرو ساخته شد تولید دوربین برای خودروهای خودران با الهام از میگو استخدام روباتها برای بررسی نقص فنی خودروها در امارات متحده عربی مافیای خودروسازی سد راه ورود تکنولوژی خودروهای هیبریدی به کشور طراحی موتوری برای جایگزینی موتورهای برق مستقیم و متناوب طرح جذاب مهندس ایرانی تبار در حوزه خودروهای خودران خودروهای آینده با اسکن اثر انگشت روشن می‌شوند خودروی جدید نیسان عابران را می بیند و ترمز می کند نسل آتی خودروها مجهز به خدمت ابر می شوند چراغ های راهنمایی و رانندگی منسوخ می شوند خودرویی با دوربین دیجیتال به جای آینه بغل به بازار می آید خودروی خودران با چشم مجازی آزمایش می شود ابداع حسگری برای تسهیل جراحی مفاصل و افزایش ایمنی خودروهای خودران! صندلی خودرویی که از سرنشین محافظت می کند فناوری جادویی جدا کننده صدا هیوندای تمام خودروهای "هوندا" دارای "دستیار راننده" می‌شوند خودرویی که با هوا راه می‌رود +تصاویر نمایشگر دیجیتال جای سرعت‌سنج را در خودروهای برقی می‌گیرد تحویل کالا با خودروی خودران آزمایش می شود ضرورت صرف هزینه برای کسب فناوری روز دنیا خودروهای معمولی به تانک تبدیل می شوند فناوری فورد برای جاده‌های پردست‌انداز آشنایی با خودروهای مفهومی پرنده ماده ای که تولید خودروهای خودران را دگرگون می کند توسعه فناوری‌ها؛ افزایش فراخوان‌ها اشتغال مهارت آموختگان سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور در حوزه فناوری خودرو نصب پوشش ضدخش بر روی خودروی مک لارن در نمایشگاه اتومکانیکای دوبی خودرو، در هر رنگی که بخواهید! بکارگیری فناوری جدید ارتباطی تویوتا حرکت با چنگ و دندان فناوری «سخن گفتن خودرو با خودرو» اقدام جدید شرکت خودروسازی تویوتا نخستین صندلی مخصوص کودکان مجهز به ایربگ مهمترین ابداع صنعت خودروسازی پس از کمربند ایمنی تاکسی هوایی خودران که وسیله نقلیه زمینی را جابجا می کند ساخت ماشین جنجالیِ اتانازی توسط پزشک استرالیایی! انسان‌ها دست‌کم گرفته می‌شوند، استفاده صددرصدی از روبات‌ها اشتباه است کم‌مصرف‌ترین خودروهای سال ۲۰۱۸ جای خالی فناوری اطلاعات در صنایع خودروسازی رونمایی از خودرو بدون سقف خاک و آبی هیوندای +عکس آزمایش ترن شناور با سرعت ۱۰۰۰ کیلومتر بر ساعت در چین طرح اولیه مسافرکش های خودران رونمایی شد تجاری‌سازی مواد افزودنی که مانع از یخ‌زدن روغن موتور در دمای منفی ۳۳ می‌شود آشنایی با چند ویژگی کمکی خودروهای خودران و نیمه‌خودران بررسی سیستم Rear Seat Reminder موسوم به هشدار صندلی عقب اسکیت‌برد، خودرو یا فضایی فناورانه برای زندگی؟ (+عکس) چین خودروی خودران تولید می کند دانشمندان ایرانی دستگاه سنجش و امنیت جایگاه های سوخت ساختند آیا خودرو هم ویروسی می‌شود؟! رونمایی از فناوری تازه شناسایی موانع در خودروهای خودران فناوری‌های محبوب سال آینده در صنعت خودرو رشد و توسعه متناسب زنجیره تامین با فناوری های روز دنیا نیاز اساسی خودروسازان است نمایش اطلاعات مسیر با فناوری واقعیت افزوده در جلوی خودرو عینک‌هایی که خودروی شما را تعمیر می‌کنند (+عکس) فناوری جدید استفاده از خودروهای هیدروژنی را همه گیر می کند یکی از مدیران ارشد Dorken MKS در گفت‌وگو با «عصرخودرو»؛ ایران اهمیت ویژه‌ای برای شرکت‌های خارجی دارد فناوری؛ این بار ناجی مشکل پارک خودروها معرفی جدیدترین نوآوری ها در اکیپ اتو ۲۰۱۷ هیوندای پیش نمایش سیستم هشدار وجود سرنشین در صندلی عقب را معرفی کرد بررسی سیستم اتوپارک؛ پارک خودرو از دیروز تا امروز با سوئیچ خودرو هزینه خرید را پرداخت کنید خودروهای خودران نقاط کور را می بینند آئودی فناورانه ترین خودروی جهان را می سازد خودرویی که زمان نوشیدن آب را به راننده هشدار می دهد مودم همراه خودرو خودرویی که مانند حباب بالای سطح زمین حرکت می کند+ عکس فرمان خودروهای آینده از خودرو مراقبت می کند فناوری تازه خودروها را بینا می کند تاکسی‌های پرنده تا سال ۲۰۲۵ می‌آیند این خودرو مجهز به فناوری رصد خورشیدگرفتگی است یک اختراع جدید در خودرو نقاط کور راننده را کم می کند ون لاکچری فولکس‌واگن هدست واقعیت مجازی ؛کوله پشتی ویژه طراحی خودرو ساخت نمونه اولیه ۶ محصول در زمینه کاهش نفوذپذیری هوا در تایر خودرو سمینار جهانی نوآوری در زمینه رضایت‌مندی مشتریان هیوندای ابزاری که مانع سرقت از خودرویتان می‌شود طراحی نرم افزار اعلام نقاط حادثه خیز به رانندگان سیستم دستیار راننده پیشرفته در خودروهای آلمانی بکارگرفته می شود ربات‌های راننده با هم صحبت می‌کنند تایر ساخته شده از مواد طبیعی به بازار می آید وقتی پنجره خودرو نمایشگر هوشمند می شود خودرویی که سرعتش را خودکار تنظیم می کند! ساخت کوچکترین خودرو پرنده جهان در ژاپن تشخیص استفاده از تلفن همراه لحظه قبل از تصادف توسط پلیس ۵ تایر عجیب و غریب برای وسایل نقلیه آینده +عکس راه حل جالب نیسان برای کنار گذاشتن گوشی در حین رانندگی حل مشکل حواس پرتی رانندگان با یک فناوری ساخت مته رباتیک با الهام از خودرو برای سوراخ‌کردن جمجمه ساخت تایرهایی که پنچر نمی‌شوند +عکس وقتی آینه ها در خودرو حذف می شوند ابر خودرویی با ظرفیت ۲ انسان و ۲ ماهی! خودرویی که در باران چترش باز می شود (+عکس) گفت‌وگوی راننده با خودروی بنز ممکن شد این خودرو به راننده نیاز ندارد ون مجهز به تلویزیون ۴۰ اینچی را ببینید با فناوری V۲X نوع رانندگی ما عوض خواهد شد عرضه خودرو تمام اتوماتیک ب ام و تا چهار سال آینده فناورانه‌ترین خودروهای تولید انبوه ۲۰۱۷ تولید پیچیده ترین قطعات خودروها با چاپگر سه بعدی تاکسی خودپرواز چینی در دبی پذیرایی به سبک خانه در خودرو! خودروهای بدون راننده عابر پیاده را ردیابی می کنند عرضه فناوری واقعیت مجازی آنلاین توسط محققان ایرانی طراحی نرم افزار خودرو با الهام از استراتژی‌های شکار پنگوئن خنک ماندن خودروها در روزهای داغ تابستان با یک ماده جدید چالش نوآوری کاهش نفوذپذیری هوا در لایه داخلی تایر خودرو اتصال خودروهای قدیمی به گوشی و سازگاری آنها با شبکه های بی سیم گرما در سرما و سرما در گرما با یک لایه نقره ای جادویی! موفقیت محققان کشور در بهبود خواص سایشی فلزات افزوده شدن فناوری‌های جذاب به خودروهای خودران اختراعی برای تبدیل تمامی خودروها به ابزار فیلم برداری همکاری رنو-نیسان با مایکروسافت در زمینه فناوری خودران فناوری تنظیم دنده و آینه خودرو با شناسایی چهره راننده همکاری غول ها برای ساخت خودرویی با هوش مصنوعی خیره کننده از توسان هیدروژنی تا سرنوشت مبهم مازراتی در یک هفته خودرویی (+عکس) نگاهی به فناوری‌های خودرویی در نمایشگاه الکترونیک ۲۰۱۷ (+عکس) خودروهای BMW احساسی می شوند (+عکس) توفان تغییر آغاز شد این خودرو خودش جای پارک پیدا می‌کند تاسیس شرکت فناوری‌های خودرویی توسط مهندسان سابق اپل خودرویی که دستیار شخصی است و باغچه دارد! اوبر؛ الگویی برای بانکداری آینده اوبر و اقتصاد اشتراکی لندروور و ماموریت متفاوت خودران‌سازی! درب تویوتا و لکسوس با گوشی موبایل باز می‌شود سیستمهای ناوبری موبایلی جانشین جی.پی.اس می‌شوند نورپردازی مسیرهای تردد دوچرخه در لهستان خودروهای مجهز به اتصالات نسل ۵ با تأسیس انجمن خودروهای ۵جی ساخت باتری های بادوام خودرو با استفاده از فناوری نانو تجهیز اتوبوس‌های ولوو به فناوری تشخیص عابر پیاده ۵ خودرو برتر دنیای فناوری +تصاویر خاک فناوری‌های کهنه با قراردادهای نو زدوده می‌شود؟ برنامه واقعیت افزوده بنز به کمک سانحه دیدگان رانندگی می‌آید تبدیل دی اکسید کربن به سوخت خودرو دستبندی که وجود دوربین‌ کنترل سرعت را به راننده اطلاع می‌دهد روبات خودروسازی با خطای کمتر از ۱۰۰ میکرومتر تجربه‌ای متفاوت از رانندگی با لازارت وازوما GT لاک های «یو وی» برای استفاده در صنعت خودرو تولید شد افزایش سرمایه‌گذاری تویوتا و فولکس واگن در دنیای فناوری فناوری‌هایی که در آینده خودروهای بیشتری از آنها بهره‌مند می شوند پارک بی نقص خودرو با فناوری بلوتوثی کنترل خودرو با ساعت‌های هوشمند ممکن شد افزایش استفاده از حسگرهای تصویری کامپیوتری در خودروها کوچکترین موتور جهان ساخته شد ۸ فن آوری هوشمند که به زودی در تمام خودروها خواهیم دید+ تصاویر
برگشت به بالا