آشنایی با بنتلی کانتیننتال + تصاویر
عصر خودرو- بعد از گذشت ۶۵ سال از ارائه اولین سری از کانتیننتال، نمونه ۲۰۱۶ GT آن با بهره گیری از جدیدترین تکنولوژی وارد عرصه رقابت شده است.
عصر خودرو- بعد از گذشت ۶۵ سال از ارائه اولین سری از کانتیننتال، نمونه ۲۰۱۶ GT آن با بهره گیری از جدیدترین تکنولوژی وارد عرصه رقابت شده است.
به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از باشگاه خبرنگاران، اولین سری از بنتلی کانتیننتال در سال 1952، ساخته شد که در آن زمان یک نمونه ی لوکس و اشرافی بود که به نام R تایپ مشهور شد این خودرو بهصورت چهاردر و اندکی مشابه مدلهای رولزرویس عرضه شد. در ادامه راه کمپانی انگلیسی در اوایل سال 1953، دست به ساخت نمونه ی دودر و فستبک R تایپ با پسوند کنتیننتال زد این خودروی کلاسیک با بدنهای تمام آلومینیوم ساخته شد و تنها 1700 کیلوگرم وزن داشت.
طراحی چهار چراغ در قسمت جلوی خودرو شاید الهام دهنده نوع طراحی نسخه ی امروزی کنتیننتال GT در نمای روبهرو باشد. پیشرانهی این خودرو یک موتور 4.9 لیتری 6 سیلندر آرایش خطی که 140 اسب بخار قدرت تولید می کند بوده و این خودرو برای رسیدن به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت به زمانی حدود 13 ثانیه نیاز داشت و نزدیک به 18 لیتر در 100 کیلومتر بنزین مصرف میکرد.
بعد از گذشت 65 سال از ارائه اولین سری از کانتیننتال، نمونه 2016 GT آن با بهره گیری از جدیدترین تکنولوژی وارد عرصه رقابت شده است. این خودرو که در نمای جلو از همان چراغ های دایره ای شکل پیشینیان خود و یک جلوپنجره ی بزرگ چهار ضلعی برخوردار بوده تزئین شده و در نمای جانبی هم شاهد یک خط برآمده که از میان چرخ های جلو آغاز و تا انتهای دستگیره در امتداد یافته هستیم همچنین در بالای چرخ عقب با یک حجم دهی جالب که یادآور قسمت تپل عقب خودروهای قدیمی که سبب می شد تا نیمه ای از چرخ عقب مشخص باشد روبه رو خواهیم بود.
قسمت عقب این خودرو با یک طراحی ساده و لوکس تشکیل شده به طور کلی طراحی بدنه این خودرو شگفت انگیز نبوده اما در عین سادگی حس لوکس سواری را القا می کند.
از مشخصه های طراحی خارجی کانتیننتال سپر همرنگ بدنه جلو و عقب، دستگیره های درب همرنگ بدنه، چراغ های مه شکن، چراغ های جلو هالوژن چراغ تطبیقی چراغ های عقب LED، چراغ LED جهت روشنایی در روز، تنظیم ارتفاع چراغ جلو، اگزوز دوگانه، سنسورآینه های جانبی برقی و تاشو، درب دسگیره رنگ بدنه، چراغ جلو زنون، اندازه چرخ 21 اینچ، رینگ آلیاژی است.
اما وضعیت در کابین اندکی متفاوت است یک صفحه نمایش 8 اینچی در وسط کنسول وسط جاخوش کرده و در بالای آن دو محفظه تهویه مطبوع که در میانشان یک ساعت هم قرار گرفته تشکیل دهنده طراحی کنسول وسط بوده. همچنین فرمان این خودرو از نوع اورتان و قابلیت تنظیم شیب داشته. جنس مواد بکار رفته در صندلی ها و ادوات و قسمت های مختلف خودرو از چرم، چوب است قفل مرکزی، کنسول جلو، صندلی های چرم، لامپ نقشه خوان، صفحه نمایش 8.0 اینچی، صندلی راحتی، پانل ابزار چرم، فرمان خودکار، تنظیم صندلی برقی از جمله امکانات داخلی در این خودروی انگلیسی است.
پیشرانه این کوپه ی انگلیسی که کمپانی آن توسط فولکس واگن خریداری شده یک موتور 6 لیتری 12 سیلندری بوده که 626 اسب بخار قدرت و گشتاور 820 نیوتن متر را تولید می کند. وظیفه انتقال قدرت این پیشرانه حجیم بر عهده ی گیربکس CVT بوده این خودرو برای رسیدن به سرعت 100 کیلومتر در ساعت از حالت سکون نیاز به 4.2 ثانیه زمان دارد و حداکثر سرعت کانتیننتال 331 کیلومتر در ساعت است. باک 90 لیتری این خودرو در هر صد کیلومتر 14.5 لیتر را از دست می دهد که البته از چنین پیشرانه ای این امر قابل پیش بینی است.
البته نسخه ی GT3 کانتیننتال دارای یک موتور 4 لیتری تجهیز شده به 2 توربوشارژر است. این پیشرانه قادر به تولید 592 اسب بخار در 6000 دور در دقیقه و گشتاور 749/76 نیوتنمتر در 1700 دور در دقیقه است. این قدرت توسط یک گیربکس 8 سرعته اتوماتیک ZF با حالت شیفت دستی به هر چهار چرخ منتقل می شود و سبب می شود تا این خودرو در مدت زمان 3.4 ثانیه از حالت سکون به سرعت 100 کیلومتر در ساعت برسد.
کانتیننتال GT از ABS (سیستم ضد قفل ترمز)، 7 کیسه ی هوا، دزدگیر ضد سرقتBA، (کمک ترمز )، EBD (توزیع الکترونیکی نیروی ترمز )، لچ کودک، کنترل شتاب ترمز ماشین، سنسور پارکینگ – جلو و عقب، کمربند ایمنی پیش کشنده، ترمز جلو دیسکی در قسمت ایمنی برخوردار است.
آینه های جانبی برقی، کنترل های صوتی بر روی فرمان، مه شکن، ترمز دستی الکترونیکی، بالابر برقی شیشه ها، ورود بدون کلید، سیستم تهویه مطبوع، سنسور پارک، AUX، بلوتوث، کروز کنترل تطبیقی، سوئیچ کروز کنترل بر روی فرمان، استارت بدون کلید، MP3 از دیگر امکانات این خودرو است.