قائم مقام شرکت سایپا - سیتروئن:
اولویت نخست سیتروئن باقی ماندن در بازار ایران است
عصر خودرو- قائم مقام شرکت سایپا - سیتروئن گفت: هدف فرانسه باقی ماندن در برجام و اولویت نخست این شرکت حضور در بازار بزرگ ایران است.
عصر خودرو- قائم مقام شرکت سایپا - سیتروئن گفت: هدف فرانسه باقی ماندن در برجام و اولویت نخست این شرکت حضور در بازار بزرگ ایران است.
به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایرنا ، «یان مارتین»* امروز (سه شنبه) در حاشیه برنامه تست رانندگی خودروی سیتروئن سی 3 (C3) افزود: شرکت فرانسوی سیتروئن به تصمیمات اتحادیه اروپا احترام گذاشته و بر پایه قوانین این اتحادیه عمل خواهد کرد.
به گفته این مقام مسئول فرانسوی، وقتی پژو به دلیل تحریم ها و فشارهای اقتصادی و سیاسی مجبور به ترک ایران شد، فرانسوی ها روزهای سختی را سپری کردند، اما امروز از ارتباطات قوی با طرف ایرانی برخورداریم و اولویت نخست ما نیز این است که برای تجارت در بازار ایران باقی بمانیم.
وی یادآوری کرد: هنوز پیش بینی خاصی برای موضوع خروج آمریکا از برجام نداشته ایم و منتظر تصمیم اتحادیه اروپا هستیم؛ هرچند بقیه کشورها از جمله انگلستان و آلمان مواضع خود را اعلام کرده اند و هدف فرانسه نیز باقی ماندن در برجام است.
مارتین تاکید کرد: «ما دستکم 2 هفته زمان نیاز داریم تا صبر کنیم و ببینیم در نهایت چه اتفاقی خواهد افتاد».
وی در پاسخ به پرسش دیگر ایرنا درخصوص داخلی سازی خودروی C3 خاطرنشان کرد: تاکنون ساعت های زیادی را با قطعه سازان ایرانی برای دستیابی به هدف بومی سازی 70 درصدی این خودرو در سال های آینده صرف کرده ایم.
قائم مقام شرکت سایپا - سیتروئن تصریح کرد: این شرکت درصدد کمک به قطعه سازان ایرانی برای ارتقای سطح کیفی کارشان است زیرا ایرانی ها از دانش بالایی برخوردارند و شرکت های با دانش بالایی در بین آنها وجود دارد.
وی گفت: سطح تفکر بالای ایرانی ها زمینه ساز هدف اصلی این شرکت یعنی «احترام به مشتری» خواهد بود.
مارتین همچینن با اشاره به تغییرات نرخ ارز در ایران، تصریح کرد: همین موضوع عامل اصلی است که به دنبال حرکت سریع به سمت داخلی سازی 70 درصدی و واردات کمتر قطعات هستیم.
وی در ادامه با اشاره به تاریخچه همکاری های ایران و سیتروئن، یادآوری کرد: سایپا و سیتروئن از 2 سال پیش برای تشکیل شرکت همکاری های مشترک (جوینت ونچر) تعاملات خود را آغاز کردند و یک سال پیش این شرکت شکل گرفت و C3 نخستین محصول مشترک است که به بازار عرضه خواهد شد.
** سرمایه گذاری 300 میلیون یورویی
قائم مقام شرکت سایپا - سیتروئن از سرمایه گذاری 300 میلیون یورویی سیتروئن در این شرکت مشترک خبر داد و گفت: بیش از 45 هزار ساعت صرف آموزش نیروها در این پروژه شده است و علاوه بر آن بیش از 40 کارشناس از کشورهایی چون فرانسه و سوئد در سایت کاشان حضور دارند.
وی اظهار داشت: ظرفیت تولید خودرو در سایت کاشان طی سال های آینده به 200 هزار دستگاه در سال خواهد رسید، اما برای صادرات محصولات از ایران به سایر بازارها باید به سطح بالایی از کیفیت برسیم که «هرچند سخت است اما دور از دسترس نیست».
مارتین بیان داشت: 30 درصد از این محصول تولیدی قرار است به سایر کشورها صادر شود.
وی ادامه داد: خودروی C3 با موتور EP6 دارای 165 اسب بخار قدرت و حجم موتور 1600 سی سی «مختص بازار ایران» تولید شده است.
به گفته این مسئول فرانسوی، علاوه بر C3، در سال 2019 یک B- SUV (نوعی خودروی شاسی بلند) در ایران تولید خواهد شد و در سال 2020 یک B- Sedan (سدان کلاس بی - خودروی سواری صندوق دار) مخصوص بازار ایران طراحی و ساخته خواهد شد.
وی تصریح کرد: همچنین در سال 2019 طراحی موتور EC5 برای خودروی C3 در ایران انجام خواهد شد، این مسیر گام به گام ادامه خواهد یافت تا به تدریج به سطح و کیفیت استانداردهای اروپا نزدیک شویم.
به گزارش ایرنا، پیش از این «محسن جهرودی» مدیرعامل سایپا اعلام کرده بود: C3 نخستین خودرویی است که موفق به پاس کردن استانداردهای 85 گانه مد نظر سازمان ملی استاندارد ایران شده است.
قرارداد جوینت ونچر بین سایپا و سیتروئن در پسابرجام امضا و روند همکاری از آن زمان آغاز شد.
بر همین اساس خودروهای جدید گروه سایپاسیتروئن در خطوط تولید شرکت سایپا کاشان تولید و وارد بازار های داخلی و بین المللی می شود.
شرکت سیتروئن پس از پیروزی انقلاب اسلامی به صورت سرمایه گذاری مشترک در همه زنجیره ارزش افزوده از جمله تولید در ایران هیچگونه همکاری نداشته و برای نخستین بار پس از 39 سال دوباره از طریق جوینت ونچر با سایپا مرتبط شده است.
سیتروئن شرکت خودروسازی فرانسوی است که امروزه شرکت تابعهای از گروه پژو سیتروئن محسوب میشود.
شرکت سیتروئن در سال 1919 توسط آندره سیتروئن تاسیس شد.