تسلاموتورز به آلمان میرود
عصر خودرو- گزارشهای منتشر شده حاکی از آن است که آلمان نخستین میزبان کارخانه اختصاصی شرکت تسلا موتورز در قاره اروپا خواهد بود.
عصر خودرو- گزارشهای منتشر شده حاکی از آن است که آلمان نخستین میزبان کارخانه اختصاصی شرکت تسلا موتورز در قاره اروپا خواهد بود.
به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایسنا ، شرکت دانش بنیان و نوآور تسلا موتورز که در آمریکا مستقر است مدت هاست که به رقابت با غول های خودروسازی در جهان پرداخته است و همواره ادعا می کند دیگر روزگار تولید و استفاده از خودروهای بنزینی و دیزلی به پایان رسیده است و باید با استفاده از فناوریهای جدید و سوختهای پاک و غیر آلاینده، برای حفظ محیط زیست و کاهش آلودگی هوا چاره ای اندیشید و خودرو و وسایل نقلیه پاک طراحی و تولید کرد.
شرکت تسلا تاکنون خودروهای برقی و الکتریکی لوکس بسیاری را طراحی و تولید کرده است. البته در رقابت با تسلا، سایر غول های خودروسازی در جهان نیز از خودروهای برقی خود رونمایی کرده و آنها را وارد بازار کرده اند.
بسیاری از کشورهای جهان قصد دارند با هدف مقابله با آلودگی هوا و کاهش میزان انتشار آلاینده ها و گازهای گلخانه ای و حفظ بیشتر محیط زیست، خودروهای تمام الکتریکی و برقی را به تولید انبوه برسانند.
بنابراین بسیاری از شرکتهای خودروسازی در جهان عزم خود را برای تولید انبوه خودروهای برقی جزم کرده و از برنامههای خود بدین منظور رونمایی کردهاند. افزایش روزافزون خودروهای برقی و محبوبیت استفاده بیشتر از این خودروهای پاک موجب شده است شرکت های خودروسازی در سراسر جهان به رقابتی تنگاتنگ پرداخته و هر یک از برنامه های خود برای طراحی و تولید خودروهایی بهتر و با توان پیمایش بیشتر رونمایی کنند.
حالا شرکت تسلا موتورز قصد دارد به منظور گسترش فعالیت های خود، نخستین کارخانه اختصاصی و بزرگ خود در اروپا را که به گیگافکتوری معروف است، راه اندازی کند تا به طراحی و تولید خودروهای برقی و الکتریکی پاک بپردازد. این کارخانه به طور قطع نقش پررنگی در افزایش تولید محصولات پاک و وسائل نقلیه دوستدار محیط زیست و همچنی کاهش قیمت خودروهای الکتریکی تسلا خواهد داشت.
این در حالیست که تنها دو هفته از تایید ساخت کارخانه گیگافکتوری تسلا در شهر شانگهای چین می گذرد حالا ایلان ماسک – موسس و مدیرعامل شرکت تسلاموتورز – اعلام کرده است که نخستین کارخانه بزرگ این برند در اروپا و به احتمال زیاد در آلمان ساخته و تاسیس خواهد شد.
پیشتر نیز ایلان ماسک دو سال پیش، در اواخر سال 2016 میلادی، در کنفرانسی در آلمان اعلام و تایید کرده بود شرکت تسلا قصد دارد کارخانه تولید محصولاتش را در کشور آلمان راه اندازی کند.
به طور قطع آلمان به عنوان یکی از صنعتی ترین کشورهای قاره اروپا پررنگ ترین و مهم ترین گزینه تسلا برای انتخاب محل کارخانه بزرگ و اختصاصی خود بوده است و می تواند مزیت های بسیاری داشته باشد.
ایلان ماسک در پاسخ به پیام هایی که در شبکه اجتماعی توئیتر منتشر شده بود، این چنین گفت: ما به دنبال بررسی محل دقیق کارخانه گیگافکتوری در اروپا هستیم. البته آلمان یکی از انتخاب های پررنگ و مهم ماست چراکه این کشور مکان پر اهمیتی از لحاظ تولید خودروهای الکتریکی تسلا برای ساخت باتری و موتور الکتریکی به شمار می رود. هرچند که در نهایت ممکن است این کارخانه در مرز آلمان و فرانسه یعنی نزدیکی کشورهای بلژیک، هلند و لوگزامبورگ نیز واقع شود.
البته جاه طلبی و بلندپروازی های تسلاموتورز به لشکرکشی به آسیا و اروپا ختم نمی شود بلکه این تنها بخش کوچکی از برنامه های بلندمدت تسلا به شمار می رود.
تسلا معتقد است با احداث کارخانه های ساخت باتری مخصوص خودروهای برقی و موتور الکتریکی، هزینه های مربوط به باتری خودروهای برقی به طرز قابل توجهی کاهش می یابد و باعث می شود قیمت نهایی محصولات آتی این شرکت نیز کاهش یابد.
دولت های بسیاری همچون انگلستان، فرانسه، نروژ، اسپانیا، یونان، مکزیک، چین و هند از جمله پیشگامانی هستند که قصد دارند به منظور جلوگیری از آلودگی هوا و حفظ محیط زیست، تولید و فروش خودروهای بنزینی و دیزلی را تا دهه 2030 و نهایتا تا دهه 2040 میلادی (حدودا دو دهه آینده) ممنوع و متوقف اعلام کنند.