وی با بیان اینکه طی 8 ماه سالجاری 13 میلیون تن کالای اساسی از بنادر کشور منتقل شد، اظهار داشت: این اتفاق در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته 30 درصد افزایش یافته است.
دغاغله افزود: 2.5 میلیون کالای کشاورزی و ترهباری با مدیریت انجام شده به مقاصد هدف رسید.
وی درخصوص وضعیت بیمه تکمیلی رانندگان جادهای توضیح داد: سال گذشته سازمان راهداری به منظور افزایش رفاه و کاهش دغدغههای رانندگان به مساله بیمه تکمیلی وارد شد.
مدیرکل دفتر حمل و نقل کالای سازمان راهداری کشور با اعلام این خبر که از سال گذشته بیمه تکمیلی رانندگان برقرار شد، و به دلیل مشکلات اجرایی در اوائل کار خدمات مطلوبی به رانندگان و همسرانشان ارایه شد، گفت: امسال با توجه به اینکه قرارداد با این بیمه در سال جاری ادامه دارد.
وی ادامه داد: در سالجاری تعداد افراد تحت پوشش دو فرزند هم به مجموع تعداد افراد تحت پوشش افزوده شد.
دغاغله تاکید کرد: خدمات و پوشش بینه تکمیلی را افزایش دادهایم، و بسیاری از موارد به صورت سیستمی دنبال میشود چون این مساله از مطالبات رانندگان است.
مهدی ریاحیفر مدیرعامل آتیه سازان حافظ نیز با اشاره به اینکه این تعهدات برای بخش بستریهای عمومی 5 میلیون تومان، تخصصی 14 میلیون، پاراکلینیک 500 هزار تومان و 300 هزار تومان، جراحیهای سرپایی 300 هزارتومان است و تعهدات زایمان تا سقف 3 میلیون اضافه شده است.
وی افزود: تعهدات لیزیک یک میلیون تومان مازاد سهم بیمه گر پایه در نظر گرفته شده است.
ریاحیفر با اشاره به اینکه سال گذشته تنها برای افراد اصلی و همسران پوشش بیمه در نظر گرفته شده بود، اظهار داشت: در حال حاضر 2 نفر از فرزندان رانندگان تحت چوشش بیمه تکمیلی قرار میگیرند،ضمن اینکه فرزندان صعب العلاج این خانوادهها بدون محدودیت تحت پوشش قرار میگیرند.
به گفته مدیرعامل بیمه آتیهسازان حافظ معرفینامههای الکترونیکی تنها با ارائه کد ملی امکان پذیر است.
ریاحی فر خاطر نشان کرد قرار است اما با توجه به تعهدی که به کانون های صنفی حمل و نقل داریم، بر اساس بارنامه 12 هزار تومان و 800 هزار تومان در بخش درمان 27 هزار تومان به بحث عمر و حادثه رانندگان اختصاص دهیم.
وی افزود: 18 هزار 291 نفر راننده جدیدالورد از 15 دیماه تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار گرفتهاند.