مدیر راهداری استان زنجان عنوان کرد
اصلاح نقاط پرحادثه و نصب نیوجرسی برای افزایش ایمنی راههای زنجان
عصر خودرو: مدیر راهداری استان زنجان از برنامه ساماندهی نقاط پرحادثه در جاده ارمغانخانه خبر داد و گفت: برای افزایش ایمنی راهها علاوه بر خطکشی و تأمین روشنایی محورها، نیوجرسی در آزادراه زنجان-تبریز نصب میشود.
يکشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۲:۰۰
به گزارش پایگاه خبری«عصر خودرو» به نقل از تسنیم، جواد یوسفی به تشریح اقدامات اداره راه و شهرسازی در حوزه نگهداری راهها پرداخت و به ایمنسازی محورها در نقاط پرحادثه و محورهایی که نیاز به افزایش ضریب ایمنی دارند، اشاره کرد.
وی اظهار داشت: در حوزه راهداری طرحها و پروژهها در زمینه نگهداری راهها، پلها و ابنیه انجام میشود که ساماندهی نقاط پرحادثه یکی از مهمترین آنها است که در هر سال با توجه به اعتبارات تخصیص یافته اقدامات لازم در این زمینه انجام میشود.
مدیر راهداری استان زنجان با اشاره به اینکه نگهداری راهها و اصلاح مسیرها در کاهش تصادفات و آسایش مردم موثر است، گفت: پروژههای راهداری در این حوزه به دو گروه زودبازده با هزینه کم و پروژههای بزرگ مانند ایجاد تقاطعها با هزینه زیاد تقسیم میشود.
ساماندهی نقاط پرحادثه در جاده ارمغانخانه
وی ابراز کرد: جاده ارمغانخانه از مسیرهای پرحادثه است که ساماندهی این نقاط و اصلاح آنها در دستور کار اداره راه و شهرسازی قرار گرفته است.
یوسفی با اشاره به اینکه 10 نقطه پرخطر در جاده ارمغانخانه شناسایی شده است، بیان کرد: برخی از اقدامات زودبازده مانند آشکارسازی نقاط پرحادثه انجام شده و برخی نیز در دست اقدام است.
وی عنوان کرد: برنامههای ایمنسازی برای این محور پیشبینی شده و برخی از نقاط نیاز به ترانشهبرداری یا اصلاح قوس قائم و افقی دارد.
مدیر راهداری اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان بیان کرد: اقدامات اساسی برای ایمنسازی این محور در دستور کار بوده که اجرای آن به هزینه و زمان زیادی نیاز دارد.
وی اظهار داشت: از جمله اقدامات مهم در حوزه راهداری انجام عملیات لکهگیری و روکش آسفالت در آزادراهها، جادههای اصلی، فرعی و محورهای روستایی است که هر ساله بخشی از این اقدام در مسیرهای مورد نیاز انجام میشود.
یوسفی ابراز کرد: اجرای روکش آسفالت در دو سال گذشته با توجه به قیر حوالهای که وزارت راه و شهرسازی در اختیار اداره راه و شهرسازی استان زنجان قرار داده، راضیکننده بوده و اقدامات قابل توجهی در این حوزه انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: سال گذشته راهداری 300 هزار تن آسفالت از محل منابع ملی برای بهسازی و روکش آسفالت راههای اصلی فرعی و روستایی و نیز آزادراه زنجان- قزوین مصرف کرد.
مدیر راهداری اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان عنوان کرد: بهسازی و برطرف کردن خرابی راهها که در سالهای گذشته به علت منابع مالی محدود امکان بهسازی آنها وجود نداشت،در سال 94 نیز ادامه مییابد و کمبودها برطرف میشود.
پیشبینی مصرف 500 هزار تن آسفالت برای بهسازی راهها
وی با اشاره به برنامهریزی برای روکش آسفالت برای رقمهای بالا و احجام زیاد افزود: پیشبینی میشود امسال 500 هزار تن آسفالت به شکل روکش در محورهای استان زنجان استفاده شود که تحقق آن بستگی به قیر و اعتبار دارد.
یوسفی به برنامه نصب و تعمیر گاردریل در محورهای ارتباطی استان زنجان اشاره کرد و گفت: سعی میشود برای افزایش ایمنی راهها گاردریل در مسیرهای مورد نیاز نصب شود و گاردریلهای تخریب شده تعمیر و بازسازی میشوند.
نصب نیوجرسی در آزادره زنجان- تبریز
وی تصریح کرد: برنامه نصب نیوجرسی به جای گاردریل در دو کیلومتر از آزادراه زنجان- تبریز انجام شده و امسال نصب آنها به طول 10 کیلومتر در این محور ادامه مییابد.
مدیر راهداری اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان ابراز کرد: مزیت استفاده از گاردبلوکها با نام نیوجرسی، جلوگیری از انحراف خودروها در هنگام تصادف و برخورد با گاردبلوک است که ایمنی جادهها را افزایش میدهد.
وی از دیگر برنامههای راهداری در حوزه ایمنی به خطکشی راهها اشاره کرد و گفت: هر ساله بیش از 3 هزار کیلومتر از راهها خطکشی میشوند که این برنامه امسال نیز محقق میشود.
یوسفی در مورد تأمین روشنایی جادهها عنوان کرد: امسال تکمیل روشنایی در آزادراههای زنجان- قزوین و زنجان- تبریز هر کدام به طول پنج کیلوکتر و نیز در محور زنجان- بیجار دردستور کار قرار دارد.
تکمیل آشیانه ماشینآلات و انبار نمک در راهدارخانهها
وی با اشاره به رسیدگی به وضعیت ساختمان راهدارخانهها اظهار داشت: برنامه ویژهای برای تکمیل و تجهیز آشیانه ماشینآلات و انبار نمک پیشبینی شده است.
مدیر راهداری اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان ابراز کرد: گشتهای راهداری به طور مستمر برای تأمین ایمنی در راهها حضور دارند و پس از تصادفات احتمالی یا وقوع حوادث طبیعی مسیر را پاکسازی میکنند.
نوسازی ناوگان راهداری
وی با اشاره به وجود 220 دستگاه ماشینآلات راهداری با میانگین عمر بالای 20 سال گفت: امسال تعداد محدودی از دستگاههای فرسوده که استفاده از آنها توجیه اقتصادی ندارد، نوسازی میشوند.
یوسفی بیان کرد: تعدادی از ماشینهای فرسوده از طریق مزایده به فروش میرسند و به جای آنها ماشینآلات سبک و سنگین جدید مانند سواریهای کمکدار قابل استفاده برای گشتهای راهداری، کمپرسی، کامیون، لودر و بیل مکانیکی خریداری میشود.
وی با اشاره به اینکه نوسازی ناوگان راهداری به اعتبار قابل توجهی نیاز دارد، ابراز کرد: این اقدام زمانبر است و هر ساله تعداد محدودی ماشینآلات جدید خریداری میشود.