فونیکسریمکسبهتام

معرفی برند Nio و محصولات آن

سوپراسپرت های چشم بادامی

عصر خودرو - چین کشوری با بیش از ۱.۵ میلیارد نفر جمعیت است که به واقع کنترل این جمعیت در صورت نبود قانون مدون تقریبا غیرممکن میشود.

سوپراسپرت های چشم بادامی
نسخه قابل چاپ
دوشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۵:۰۰
  • سوپراسپرت های چشم بادامی
  • سوپراسپرت های چشم بادامی
  • سوپراسپرت های چشم بادامی
  • سوپراسپرت های چشم بادامی
  • سوپراسپرت های چشم بادامی
  • سوپراسپرت های چشم بادامی
  • سوپراسپرت های چشم بادامی
  • سوپراسپرت های چشم بادامی
  • سوپراسپرت های چشم بادامی
  • سوپراسپرت های چشم بادامی
  • سوپراسپرت های چشم بادامی
  • سوپراسپرت های چشم بادامی
  • سوپراسپرت های چشم بادامی
  • سوپراسپرت های چشم بادامی
  • سوپراسپرت های چشم بادامی
  • سوپراسپرت های چشم بادامی
  • سوپراسپرت های چشم بادامی
  • سوپراسپرت های چشم بادامی

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو»، با توجه به جمعیت بسیار زیاد این کشور، اگر حتی درصد پایینی از افراد هم بخواهند از خودروهای با آلایندگی بالا استفاده کنند؛ رسما هوایی برای تنفس انسانها و موجودات زنده دیگر باقی نخواهد ماند. در این راستا، دولت چین سالهاست که برای جلوگیری از این اتفاق، سیاستهای متعددی مانند فرهنگسازی برای استفاده از دوچرخه و وسایل نقلیه عمومی را تبیین کرده است. اما با توجه به این که چین به عنوان یکی از بزرگترین بازارهای تولید و خرید و فروش خودرو نیز به‌شمار میرود، سیاستهای آینده نگرانه ای هم در این راه تبیین شده است تا با تولید و فروش و حتی صادرات خودروهای تمام برقی، بتوانند هرچه بیشتر به سلامت محیط زیست خود کمک کرده و فضای بهتر و سالمتری برای خود به وجود آورند. چین با برندهای متعددی در حوزه خودروهای برقی در جهان شناخته می‌شود که از مهمترین آنها میتوان به BYD و Zotye اشاره کرد. اما در سال 2014، این سیاست تولید خودروهای برقی در چین به سمت اهدافی فراتر از تولید خودروهای سواری و خانوادگی رفت. حوزه موتوراسپرت و فرمول E از جمله مهمترین عرصههایی است که یک شرکت خوروساز میتواند در آن مانور بدهد. به عنوان مثال رنو به عنوان یکی از نخستین خودروسازهایی بود که به این سمت رفت وبا ساخت خوروهای برقی سوپراسپرت و شرکت در مسابقات فرمول E، پای خود را به حوزههای جدیدی در بازار باز کرد. در سال 2014 برند  NIO در چین با حمایت های William Li، مدیر ارشد Bitauto و  NextEV کار خود را آغاز کرد. هدف این شرکت، ساخت و تولید خودروها تمام برقی سوپراسپرت با بازده بالا است. در این مطلب با تاریخچه این شرکت و تنوع محصولات آن بیشتر آشنا خواهیم شد.

تعبیر شانگهای از فرمول E
نیو به عنوان یک شرکت خصوصی، نخستین سازنده خودروهای تک سرنشین تمام برقی موتور وسط در جهان  شناخته میشود. این کارخانه که در سال 2014 با مدیریت ارشد  William Li که سابقه مدیریت دو برند Bitauto و  NextEVرا دارد؛ شکل گرفت. در حال حاضر برند نیو در بیش از 19 شهر در چین، آلمان، انگلستان و آمریکا با بیش از 4000 کارمند در حال فعالیت است. اعضای اولیه این تیم به ترتیب William Li به عنوان موسس، Kris Tomasson به عنوان مدیر ارشد و Luca Filippi و Oliver Turvey راننده های مشهور ایتالیایی و انگلیسی به عنوان رانندگان تست درایو بودند. بعد از افتتاح، شرکتهای مطرحی مانند TPG، Lenovo، Sequoia، Baidu، Temasek و Tencent آمادگی خود را برای سرمایه گذاری در این شرکت اعلام کردند. جالب اینجاست که نخستین محصول این شرکت یعنی سوپراسپرت EP9 درست در روز افتتاحیه شرکت رونمایی شد. شعار شرکت در بدو تولدش این بود که به مشتریان تعریفی نوین از احساس خوب ارائه خدمات و سرویس های خاص بر روی خودرو اسپرت را ارائه کند. در ماه اکتبر سال 2016، نیو برای نخستین بار مجوز تست خودروهای خود را از موسسه DMV(Department of Motor Vehicle) دریافت کرد. این مجوز که در واقع سندی برای به رسمیت شناختن این برند بود باعث شد تا نیو بتواند راه حلی برای ورود به بازار این دسته از خودروها پیدا کند.

EP9 را بهتر بشناسیم
نیو EP9 یک خودرو تمام الکتریکی موتور وسط دوصندلی است که برای شرکت در مسابقات فرمول E طراحی شده است و برای نخستین بار در گالری Saatchi(ساعتچی)  در لندن معرفی شد. این خودرو که از سیستم IWD یا Individual Wheel Drive استفاده می کند، بر سر هر چرخ یک موتور برقی دارد که هریک توان تولید 335.25 اسب بخار را داشته و این چهار موتور در مجموع حدود 1341 اسب بخار قدرت تولید می کنند. این خودرو در ابتدا تنها به تعداد 6 عدد و برای سرمایه گذارهای این برند تولید شد، اما در سال 2017 شرکت اعلام کرد که توان تولید 10 دستگاه دیگر برای کسانی که آن را با قیمت 1.48 میلیون دلار پیش ثبت نام کنند را نیز دارد. جالب‌ترین نکته در مورد EP9 این است که این خودرو سال گذشته موفق به شکست رکورد سریع‌ترین دور در پیست معروف نوربرگ‌رینگ آلمان شد. این نکته بدین معناست که می‌توان EP9 را تقریبا سریع‌ترین خودرو غیرمسابقه‌ای دنیا محسوب کرد.

ES8، دید جدید به کراس اوورهای تمام الکتریک
مدل ES8 یک کراس اوور 7 سرنشین تمام برقی با بازده بالا است که قرار است در سال 2018 برای بازار چین بر روی خط تولید برود. این خودرو با فاصله محوری 3010 میلمتر، تقریبا بیشترین فضای داخلی را برای سرنشینهای ردیف دوم و سوم به نسبت رقبای همکلاس خود دارد. سیستم مراقبت از کودک، طراحی متفاوت داخل اتاق که با استفاده از چرم nappa تزئین شده است و همچنین سیستم صوتی پریمیوم که این خودرو را به یک شاسی بلند رویایی مبدل می کند از جمله مهمترین امکانات این خودرو به حساب می آیند. براساس ادعای شرکت، این خودرو میتواند در 4.4 ثانیه به مرز 100 کیلومتر بر ساعت رسیده و با احتساب ضریب درگ 0.29 در 33.8 متر از 100 کیلومتر به حالت سکون برسد. این اعداد و ارقام برای یک شاسی بلند AWD هفت سرنشین بسیار فراتر از انتظار است.

دنیای خودروهای خودران با EVE
وقتی در مورد خودروهای خودران صحبت میکنیم در حقیقت وارد بازاری میشویم که برندهای معتبری همچون تسلا، رنو و مرسدس بنز در این راه قدم گذاشته اند. نیو در سال 2017 از یک کانسپت جدید رونمایی کرد که قرار است در سال 2020 به بازار عرضه شود. این خودرو که درحقیقت برای ورود به بازار خودروهای خودران طراحی شده است ولی به گفته شرکت این خودرو قابلیت رانندگی معمولی را هم ارائه خواهد کرد. در مورد موتور و باتریهای این خودرو هنوز اطلاعات چندانی منتشر نشده است.

* نویسنده: روزبه نوروزیان

برچسب ها
کرمان موتوراکستریم