عصر خودرو- روند ثبت نام کارت سوخت از ساعت ۲۴ یک شنبه ۸ اردیبهشت ماه آغاز شد تا افرادی که همچنان موفق به ثبت نام یا دریافت کارت سوخت نشده اند، عملیات ثبت نام خود را از روشهای سامانه www.mob.gov.ir، اپلیکیشن دولت همراه و یا کد دستوری #۴* تکمیل کنند.
به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از میزان، به دنبال اجرایی کردن طرح بازگشت کارت سوخت به پروسه سوخت گیری و پس از یک دوره ثبت نام کارت سوخت در آذر ماه سال گذشته که منجر به نام نویسی 3 میلیون کارت سوخت المثنی در سیستم شد، شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران از آغاز دور دوم ثبت نام کارت سوخت از ساعت 24 یکشنبه 8 اردیبهشت ماه خبر داد.
بنا بر اعلام شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران این دوره از ثبت نام همانند دوره نخست از سه روش مراجعه به سامانه www.mob.gov.ir، اپلیکیشن دولت همراه و یا کد دستوری #4* انجام میشود و در این دوره هیچ گونه مراجعهای به دفاتر پلیس 10+ به صورت حضوری صورت نمیگیرد تا متقاضیان با سهولت بیشتری ثبت نام خود را انجام دهند.
این انتخاب با توجه به استقبال بالای افراد در دوره نخست ثبت نام از روشهای غیرحضوری بوده به گونهای که طبق اعلام زیبا اسماعیلی سخنگوی شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران از 3 میلیون ثبت نام کارت سوخت 2 میلیون و 400 هزار نفر در سامانه و تنها 509 هزار نفر از طریق مراجعه حضوری به دفاتر پلیس 10+ ثبت نام خود را تکمیل کرده اند.
برگزاری این دوره از ثبت نام با هدف ثبت نام افراد جا مانده از دور نخست یا افرادی که در چند ماه گذشته اقدام به نقل و انتقال خودرو کردهاند صورت گرفته تا در صورت اجباری شدن استفاده از کارت، مالکان خودرو یا موتورسیکلت با مشکل مواجه نشوند.
همچنین طبق اعلام مسئولین این حوزه امکان ویرایش اطلاعات دائمی خواهد بود و در صورت بروز مشکل مانند اتمام تاریخ انقضا کارت بانکی، فروش خودرو، تصمیم به تغییر کارت بانکی به عنوان کارت سوخت و موارد مشابه،امکان جایگزینی کارت دیگری وجود داشته باشد.
در کنار این موضوع کارتهای سوختی که در دفاتر پستی معطل مانده مجددا باز ارسال شده تا این کارتها نیز به دست صاحبان خود برسند.
در کنار موضوع بازگشت کارت سوخت، زمزمههایی در زمینه آمادگی زیرساخت های جایگاههای سوخت مطرح شد، به گونهای که طبق اعلام بیژن حاج محمدرضا رئیس اتحادیه جایگاه داران سیستم جایگاهها برای 12 یا 13 سال گذشته هستند که ضرورت تعویض تجهیزات آن دیده میشود که پیگیریهای خبرگزاری میزان حمیدرضا موسوی خواه مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی نشان داد، تمام زیرساختهای مربوط با استفاده از کارت سوخت در جایگاهها آماده هستند و هیچ جایگاهی نیست که بدون کارت سوخت اقدام به عرضه بنزین کند.
موسوی خواه بیان کرد: گروه مخصوصی به صورت مستمر جایگاههای سوخت را مورد سنجش و در صورت لزوم تعمیر میکند که در این میان تنها حدود 100 نازل در جایگاههای کوچک در سراسر کشور داریم که تجهیزاتشان نیاز به بازبینی دارد که بازسازی آنها نیز به تدریج صورت میگیرد.
به گزارش خبرگزاری میزان، در کنار تعمیر تجهیزات برخی جایگاهها از سوی شرکت پخش فرآوردههای نفتی، این شرکت موظف شده تا پایان سال جاری تمام جایگاهها را به کارتخوان های جدید مجهز کند.