فونیکسریمکسبهتام

هیوندای غیرقابل توقف‌ترین وسیله نقلیه را می‌سازد+ عکس

عصر خودرو- خودروهای مفهومی بسیاری در دنیا شکل می‌گیرند، اما تعداد کمی از آنها به اندازه وسایل نقلیه کاربردی نهایی هیوندای با پایه‌های روباتیک هستند و جالب‌تر اینکه شرکت در ساخت آنها نیز با توسعه و تاسیسات آزمایشی جدیدی که در مونتانا ساخته خواهد شد، بسیار جدی است.

هیوندای غیرقابل توقف‌ترین وسیله نقلیه را می‌سازد+ عکس
نسخه قابل چاپ
شنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۱:۰۰
  • هیوندای غیرقابل توقف‌ترین وسیله نقلیه را می‌سازد
  • هیوندای غیرقابل توقف‌ترین وسیله نقلیه را می‌سازد
  • هیوندای غیرقابل توقف‌ترین وسیله نقلیه را می‌سازد
  • هیوندای غیرقابل توقف‌ترین وسیله نقلیه را می‌سازد+ عکس

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از همشهری آنلاین، استودیوی New Horizons طی پنج سال آینده حدود 20 میلیون دلار دریافت و حدود 50 نفر را استخدام خواهد کرد. واقع در پردیس نوآوری دانشگاه ایالتی مونتانا در بوزمن، مونتانا؛ واحدی متمرکز بر توسعه وسایل نقلیه حرکتی نهایی خواهد بود که با دو پروژه شروع می‌شود.

هدف در اینجا ساخت غیرقابل توقف‌ترین وسایل نقلیه زمین ناهموار در بازار است. به این ترتیب، این وسایل دارای چهار چرخ الکتریکی خواهند بود که هر کدام روی پایه‌های مفصل عجیب و غریب نصب می‌شوند. این پاهای روباتیک قدرتمند می‌توانند از لگن خم شوند یا بچرخند، دوباره در زانو و مچ پا خم شوند و چرخ‌ها را پیش از لمس کردن به طور کامل بچرخانند. آنها می‌توانند این وسایل نقلیه را مرتفع کرده یا پایین بیاورند. از روی چیزهای مختلف گام بردارند یا از لبه‌های صاف بالا و پایین بروند و دقیقا چرخ‌ها را روی سخت‌ترین سطوح رانندگی قرار دهند.

بخشی از چالش در اینجا توسعه مجموعه حسگرها و سیستم‌های کنترلی است که می‌توانند بفهمند با این شش درجه آزادی در هر گوشه چه باید کرد و این تصمیم‌ها را به یک تجربه رانندگی روان و قابل استفاده تبدیل کرد.

اولین کابینی که از این رتبه خارج می‌شود، پلت فرم خودران الهام گرفته از TIGER خواهد بود. این ماشین کوچک به عنوان یک پلتفرم برای رفتن به هر مکانی در نظر گرفته شده است که می‌تواند در لجستیک روستایی، ساخت و ساز، معدن و حتی عملیات مبتنی بر فضا مفید باشد. زمانی که کانسپت TIGER برای اولین بار رونمایی شد، هیوندای پیشنهاد کرد که می‌توان آن را به پایین یک هواپیمای سبک eVTOL (عمود پرواز برقی) متصل کرد تا به منطقه‌ای سخت و صعب‌العبور منتقل شود، رها شود و قبل از سوار شدن برای تکمیل مأموریت به راه فرستاده شود.

پروژه دوم، نسخه دو سرنشین Elevete خواهد بود و هیوندای این را بسیار به عنوان یک وسیله امدادرسانی در بلایای طبیعی برای ورود به مناطق ویران شده، جایی که سایر وسایل نقلیه از پا گذاشتن می‌ترسند و بازگرداندن مجروحان به بیرون می‌بیند.

هیوندای می‌گوید که تأسیسات مونتانا با مساحت1100 تا 1400 متر مربع مستقیما با محققان و اساتید در زمینه‌های مرتبط در تماس خواهد بود و در عین حال نزدیک به گنجینه‌ای از مسیرهای خارج از جاده است؛ زمین‌های کوهستانی، جایی که این وسایل نقلیه را می‌توان تحت انواع شرایط آزمایش کرد.

برچسب ها
کرمان موتوراکستریم
مطالب مرتبط