فونیکسریمکسبهتام

ساخت اولین کارخانه اروپایی "بی وای دی" در مجارستان

عصر خودرو- بی‌وای‌دی قصد دارد اولین کارخانه خودروسازی اروپایی خود را در مجارستان بسازد که بخشی از تلاش این خودروهای الکتریکی چینی برای به چالش‌کشیدن تسلا به عنوان تولیدکننده غالب خودروهای برقی است.

ساخت اولین کارخانه اروپایی "بی وای دی" در مجارستان
نسخه قابل چاپ
شنبه ۰۲ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۸:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو» به نقل از ایسنا، بی‌وای‌دی روز جمعه (22 دسامبر) اعلام کرد که این کارخانه خودروهای برقی و پلاگین هیبریدی را برای بازار اروپا تولید و هزاران شغل ایجاد می‌کند و افزود که این یکی از بزرگترین سرمایه‌گذاری‌ها در تاریخ اقتصادی مجارستان خواهد بود.

    بی‌وای‌دی در حال حاضر بزرگترین تولید کننده خودروهای الکتریکی در جهان است که بیشتر آنها در چین فروخته می‌شوند و با هدف گسترش فروش در سطح جهانی، شروع به افتتاح نمایندگی‌های خود در اروپا کرده است. سال گذشته، 1.86 میلیون خودروی باتری‌دار از جمله پلاگین هیبریدی فروخت. این رقم در صدر تسلا قرار گرفت که 1.3 میلیون خودروی الکتریکی در سال 2022 فروخت.

    بی‌وای‌دی در بیانیه‌ای اعلام کرد که مرکز تولید جدید در شهر سگد در جنوب مجارستان خواهد بود اما هیچ جزئیاتی در مورد اندازه کارخانه، مقدار هزینه‌ای که بی‌وای‌دی خرج خواهد کرد یا زمان شروع ساخت آن وجود نداشت. تحلیلگران اظهار کردند که کارخانه احتمالا ظرفیت حدود 200 هزار خودرو در سال خواهد داشت و مرحله به مرحله افزایش می‌یابد.

    این تصمیم یک پیروزی برای مجارستان است که به یکی از قطب‌های اروپایی پیشرو در صنعت خودروهای برقی تبدیل شده است، جایی که امکانات تولید بیشتر به خودروسازان آلمانی مانند گروه مرسدس بنز، آئودی فولکس واگن و اخیراً بی‌ام و در گذار از عصر موتورهای احتراقی کمک می‌کند. این کشور در پنج سال گذشته حدود 20 میلیارد یورو (29.2 میلیارد دلار سنگاپور) سرمایه‌گذاری در زمینه خودروهای برقی دریافت کرده است.

    بی‌وای‌دی یکی از تولیدکنندگان خودروهای برقی است که به سرعت به اروپا نفوذ می‌کند. این شرکت می‌گوید قصد دارد در سال آینده سه مدل جدید را علاوه بر پنج مدلی که در حال حاضر به فروش می‌رساند شامل سدان، هاچ‌بک و شاسی‌بلند در اروپا عرضه کند. بی‌وای‌دی 230 شعبه در 19 کشور اروپایی دارد.

    طبق گزارش نیویورک تایمز، مجارستان در سال‌های اخیر به دنبال تبدیل شدن به قطب جهانی تولید باتری‌های لیتیوم یونی در عصری بوده است که دولت‌ها به طور فزاینده‌ای به دنبال محدود کردن انتشار گازهای گلخانه‌ای با تغییر به خودروهای الکتریکی هستند.

     

    برچسب ها
    کرمان موتوراکستریم