فونیکسریمکسبهتام

۱۵ خودرو وارداتی که از نظر مالکان و کارشناسان، به عنوان خودروهای کم‌دردسر انتخاب شدند

وارداتـی‌های کم‌دردسر

عصر خودرو: استهلاک و دوام خودرو، از جمله موارد مهمی هستند که معمولا مشتریان ‌هنگام انتخاب و خرید اتومبیل، توجه خاصی نسبت به آن دارند و در واقع این مسئله برای خیلی‌ها از طراحی ظاهری و چیدمان داخلی یا حتی تنوع آپشن‌ها نیز مهم‌تر است. طبیعتا هرچه استهلاک یک خودرو‌ کمتر و دوام آن بالاتر باشد، هزینه نگهداری کمتری را بر دوش خریدار تحمیل می‌کند و افت عملکرد فنی آن در دراز‌مدت نیز پایین‌تر خواهد بود، البته بحث کیفیت و دوام خودرو، تنها در مورد میزان مشکلات فنی آن مطرح نمی‌شود و در این میان باید مسائل مختلفی از جمله ایرادات الکترونیکی، نقص کارکرد ادوات داخلی و حتی سلامت پوشش‌ها و تزئینات داخلی را نیز مد نظر قرار داد که یقینا هرچه تعداد دفعات مراجعه یک خودرو به تعمیرگاه جهت حل این مشکلات کمتر باشد، دردسر کمتری را برای مالک خود ایجاد می‌کند.

وارداتـی‌های کم‌دردسر
نسخه قابل چاپ
شنبه ۱۳ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۲:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو»، بدین جهت نظر تعدادی از کارشناسان خودرو و همچنین جمعی از مالکین اتومبیل‌های وارداتی (که در 2 سال گذشته به بازار عرضه شده‌اند) را در مورد علت و دفعات مراجعه آنها به تعمیرگاه جویا شدیم که در نهایت 15 خودرو از نظر آنها به عنوان مدل‌هایی کم دردسر و با حداقل میزان خرابی در میان همکلاسان خود (در بازار داخلی) انتخاب شدند. مالکان این خودروها معتقدند که معمولا به جز انجام سرویس‌های دوره‌ای، علت خاصی برای مراجعه به تعمیرگاه نداشته‌اند، هرچند که بدون شک این مسئله به شیوه نگهداری و نحوه استفاده از خودرو نیز بستگی داشته است.

    کلاس‌ هاچ‌بک‌ها:

    هیوندای i20

    هیوندای i20 نسبت به بسیاری از ‌هاچ‌بک‌های همکلاس خود در بازار داخلی، سواری نرم‌تری دارد و ضمنا علیرغم ابعاد کوچکش و در مقایسه با اکثر رقبا، فضای بار رضایت‌بخشی را ارائه می‌دهد.
    از دیگر مزایای i20 می‌توان به تنوع مناسب امکانات رفاهی و همچنین طراحی ظاهری مطلوب آن اشاره کرد و در کل می‌توان گفت که مالکان i20 از ویژگی‌های فنی و همچنین وضعیت استهلاک و هزینه‌های نگهداری آن، راضی هستند.

    تویـوتا یاریس

    قرار گرفتن یاریس، به عنوان یک مدل کوچک و اقتصادی از کمپانی تویوتا در این لیست، چندان عجیب و دور از انتظار نبود و این درحالی است که این خودرو نسبت به رقبای کره‌ای، تنوع آپشن‌های کمتری را به نمایش می‌گذارد و ضمنا فضای سرنشینان و محفظه بار آن نیز چندان قابل توجه نیست اما خریداران یاریس، بیش از هر معیار دیگری، استهلاک پایین و همچنین دوام خوب قطعات آن را مد نظر قرار داده‌اند و البته در این نظرسنجی مشخص شد که مالکین مدل‌های بالای 2012، نسبت به کیفیت اتومبیل خود رضایت بیشتری دارند.

    کلاس سدان‌های کوچک و متوسط‌

    از همان ابتدا مشخص بود که پر‌فروش‌ترین محصول کمپانی تویوتا که اتفاقا به عنوان یکی از بادوام‌ترین و اقتصادی‌ترین مدل‌های این خودروساز ژاپنی نیز شناخته می‌شود، نمره قبولی را در این نظرسنجی دریافت می‌کند و حتی منابع معتبر خارجی نیز این مسئله را تایید می‌کنند که کرولا در سخت‌ترین شرایط آب و هوایی نیز عملکرد و دوام خوبی را از خود نشان می‌دهد. یقینا اگر کرولا با آپشن‌هایی در حد رقبای کره‌ای در بازار داخلی عرضه می‌شد، محبوبیت و میزان فروش بیشتری داشت، هرچند که فعلا از لحاظ قیمت، برگ برنده در اختیار کره‌ای‌هاست. دوام پیشرانه و سیستم تعلیق کرولا از جمله مهم‌ترین نقاط قوت آن هستند.


    کیا سراتو (نسل جدید وارداتی)

    این روزها سراتو در بازار داخلی، محبوبیت زیادی پیدا کرده‌ و طبیعتا این امر تا حد زیادی به تنوع بالای تجهیزات ایمنی و امکانات رفاهی و همچنین طراحی مدرن و جذاب آن مربوط می‌شود اما بسیاری از مالکان سراتو، به واقع از عملکرد فنی و دوام اتومبیل خود، حتی تحت شرایط رانندگی پرفشار راضی هستند و تعمیرکاران نیز، از جلوبندی و سیستم ترمز آن تعریف می‌کنند. در هر حال پیشرفت کره‌ای‌ها در زمینه کیفیت را نمی‌توان نادیده گرفت و همین موضوع موجب شده است تا سراتو به عنوان یک مدل نسبتا کوچک و اقتصادی، طرفداران زیادی داشته باشد.

    مرسدس بنز C-Class

    C-Class یکی از بی‌دردسر‌ترین و کم‌خرج‌ترین مدل‌های مرسدس بنز است که اتفاقا در بازار داخلی نیز فروش بسیار خوبی را تجربه کرده است و البته بخش زیادی از این موفقیت، مربوط به مدل‌های C200 با پیشرانه 4 سیلندر توربوشارژ می‌شود. از جمله مزایای این مدل می‌توان به مصرف سوخت مناسب و همچنین دوام خوب توربوشارژها، سیستم تعلیق و گیربکس آن اشاره کرد، ضمن اینکه مالکان C-Class از هزینه‌های سرویس و نگهداری آن نیز راضی هستند.

    کلاس سدان‌های بزرگ‌

    تویوتا کمری

    باز هم تویوتا و باز هم یک مدل محبوب دیگر که البته مدل
    2013-2012 آن در بازار داخلی به اندازه نسل پیشین، محبوب و پرفروش نبود. یقینا بسیاری از خریداران کمری این مدل را به خاطر کیفیت و دوام خوب متریال داخلی و همچنین دوام قابل توجه موتور، گیربکس و دیگر قطعات فنی آن خریداری می‌کنند که حتی در دراز‌مدت نیز استهلاک چندان زیادی نخواهد داشت و به قول بعضی‌ها، یک اتومبیل عمری است. از دیگر مزایای این مدل می‌توان به سواری نرم و بی‌صدا و کابین راحت آن اشاره کرد.

    هوندا آکورد

    هوندا آکورد را نسبت به مدل‌های تویوتا، کیا و هیوندای، کمتر در خیابان‌ها می‌بینیم اما این خودرو ژاپنی در بازار خاورمیانه و به‌خصوص کشورهای حاشیه خلیج فارس، محبوبیت بسیار زیادی دارد که بخش عمده‌ای از آن، به خاطر کیفیت و دوام بسیار خوب ادوات داخلی و همچنین استهلاک کم این سدان بزرگ و 4‌سیلندر است. مالکان آکورد در بازار داخلی نیز از دوام فنی این خودرو رضایت زیادی دارند و البته معتقدند که قیمت لوازم یدکی آن در مقایسه با رقبا، کمی بالاست.

    لکسس ES

    معمولا وقتی صحبت از کیفیت و دوام می‌شود، حتما پای مدل‌های لکسس هم در میان است اما در این نظرسنجی فقط «ترین‌ها» را مد نظر قرار دادیم. لکسس ES واقعا نمونه‌ای بارز از یک خودرو با‌کیفیت و با‌دوام است که اگرچه از عمر مدل‌های ES250 آن در بازار داخلی‌ مدت زیادی نمی‌گذرد، اما مالکان مدل‌های ES350 که تعداد محدودی از نسل فعلی آن به کشور وارد شد نیز از کیفیت بسیار خوب متریال داخلی و همچنین بی‌دردسر بودن و استهلاک پایین اتومبیل خود تعریف می‌کنند که این مسئله برای یک سدان لوکس بزرگ، به عنوان یک امتیاز مهم محسوب می‌شود.

    مرسدس بنز E-Class

    مرسدس بنز E-Class همواره از گذشته به عنوان یک مدل با‌کیفیت و با‌دوام شناخته می‌شود که این دوام خوب، نه‌تنها در مورد بخش‌های فنی، بلکه در مورد پوشش‌ها و ادوات داخلی آن نیز صدق می‌کند. همچنین تعمیرکاران مرسدس بنز معتقدند که این مدل از لحاظ ایرادات الکترونیکی و برقی نیز، رضایت‌بخش و بی‌دردسر است و اگر سرویس‌های آن به‌موقع و دقیق انجام شود، به این زودی‌ها عازم تعمیرگاه نمی‌شود!

    کلاس SUV و کراس‌اوورها‌

    رنو کولئوس

    اگرچه محبوبیت و میزان فروش کولئوس در بازار داخلی به پای SUV‌های کوچک کره‌ای نمی‌رسد اما کیفیت خوب ادوات و پوشش‌های داخلی و همچنین پایین بودن میزان ایرادات فنی و الکترونیکی آن باعث شده ‌تا مالکین این SUV فرانسوی، از خرید خود راضی باشند و برخی از آنها معتقدند که با گذشت 2 الی 3 سال از عمر اتومبیل خود، فقط جهت انجام سرویس‌های دوره‌ای به نمایندگی یا تعمیرگاه‌ها مراجعه می‌کنند. از دیگر مزایای کولئوس می‌توان به سیستم تعلیق خوب و همچنین ترمزهای مطمئن و توانمند اشاره کرد.

    تویوتا لندکروزر

    وقتی مدل‌های تویوتا در تمام بخش‌های نظرسنجی ما موفق به دریافت امتیاز شدند، شکی نبود که در کلاس SUV‌ها هم با مدل لندکروزر خودنمایی می‌کند. تویوتا لندکروزر نه تنها در ایران، بلکه در سطح جهانی به عنوان یک SUV فول سایز محبوب، مطمئن، با دوام و کم استهلاک شناخته می‌شود که حتی در مسیرهای خارج از جاده و آب و هوای بسیار گرم یا سرد نیز اعتماد راننده و سرنشینان را نسبت به توانایی‌های خود جلب می‌کند. البته همگان معتقدند که لندکروزر 6 سیلندر به مراتب نسبت به مدل 8سیلندر، استهلاک و هزینه نگهداری پایین‌تری دارد و ضمنا در مقایسه با بسیاری از رقبا، دوام فنی بسیار بالایی را به نمایش می‌گذارد.

    کیا اسپورتیج

    کیا اسپورتیج در بازار آمریکای شمالی نیز به عنوان یک SUV کامپکت با کیفیت انتخاب شده و این درحالی است که مالکان این مدل در بازار داخلی هم از میزان استهلاک و هزینه‌های نگهداری آن راضی هستند و خیلی‌ها می‌گویند که تاکنون با مشکل فنی یا الکترونیکی خاصی مواجه نشده‌اند. البته وضعیت رسیدگی و توجه به انجام به موقع و کامل سرویس‌های دوره‌ای، در کاهش یا افزایش دوام این خودرو اهمیت بسیار زیادی دارد.

    پورشه کاین

    اینکه چطور یک SUV لوکس و نسبتا اسپرت با پیشرانه 6 و یا 8 سیلندر به عنوان مدلی بی‌دردسر و با دوام انتخاب می‌شود را باید از مهندسین پورشه و البته مالکان مدل کاین و کاین S سوال کنیم که واقعا در نوع خود جالب است! مالکان این مدل از پورشه معتقدند که اگرچه کاین و کاین S، مدل‌هایی گران‌قیمت با هزینه سرویس‌های بسیار بالا هستند اما میزان مراجعه آنها به تعمیرگاه، جهت رفع ایرادات فنی یا الکترونیکی، چندان زیاد نبوده است و در کل از دوام فنی اتومبیل خود راضی هستند که این مسئله موجب شده است تا از پرداخت مبلغ قابل توجه برای سرویس اتومبیل‌های خود، چندان هم دلخور نباشند!

    میتسوبیشی ASX

    میتسوبیشی ASX یکی از کوچک‌ترین SUV‌های موجود در بازار داخلی است که تا امروز بسیاری از خریداران خود را از لحاظ استهلاک و هزینه‌های نگهداری، راضی نگه داشته است. از دیگر نقاط قوت این مدل می‌توان به جلوبندی و سیستم تعلیق مقاوم آن اشاره کرد که دوام خوبی را در اختیار مالک می‌گذارد.

    ب‌ام‌و X1

    شاید تعجب کرده باشید! X1 یکی از ارزان‌ترین و کوچک‌ترین مدل‌های کمپانی ب‌ام‌و است که حتی از لحاظ سطح تجهیزات و امکانات رفاهی، با مدل‌های سری 1 یا 2 قابل مقایسه است و طبیعتا از لحاظ کیفیت متریال داخلی نیز به پای مدل لوکسی چون سری5 نمی‌رسد، اما شاید همین سادگی موجب شده تا رضایت مالکان X1 در مورد دوام فنی و میزان خرابی‌های اتومبیل خود، نسبت به مدل X3 بیشتر باشد و خیلی از آنها معتقدند که X1 یک مدل نسبتا بی‌دردسر و کم‌خرج‌تر است.

    * اشکان هرمزی

    برچسب ها
    کرمان موتوراکستریم
    مطالب مرتبط