فونیکسریمکسبهتام

کمپانی مسابقات اتومبیلرانی فرمول یک به فروش رسید

عصر خودرو- پس از کشمکش‌های فراوان کمپانی اتومبیلرانی فرمول یک به فروش رسید، البته به مبلغی کمتر از آنچه انتظار می‌رفت. شرکت آمریکایی لیبرتی مدیا که در عرصه رسانه‌های گروهی فعالیت دارد، صاحب جدید فرمول یک است.

کمپانی مسابقات اتومبیلرانی فرمول یک به فروش رسید
نسخه قابل چاپ
شنبه ۲۰ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۳:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» ، کمپانی مسابقات فرمول یک در ازای 9 / 3 میلیارد یورو به فروش رسید. ارزش کمپانی فرمول یک پیشتر 8 میلیارد یورو ارزیابی شده بود. از این رو مبلغی که شرکت لیبرتی مدیا برای خریدن فرمول یک پرداخت می‌کند، مبلغی بسیار پایین‌تر از آن چیزی است که پیش‌بینی می‌شد.

    البته بهای فروش از مبلغ اعلام‌شده‌ی رسمی در نهایت بیشتر خواهد بود، چرا که صاحب جدید فرمول یک بدهی‌های این کمپانی را نیز متقبل خواهد شد.

    آنگونه که رسانه‌های آمریکا گزارش داده‌اند، قرارداد میان طرفین از فصل جدید مسابقات فرمول یک در سال 2017 اعتبار خواهد داشت.
    شرکت لایبرتی مدیا پیشتر نیز سرمایه‌گذاری‌هایی در عرصه ورزش انجام داده بود. از جمله تیم بیس‌بال آتلانتا بریوز که در لیگ حرفه‌ای آمریکا فعالیت دارد، متعلق به لایبرتی مدیا است.

    برنی اکلستون، رئیس و مدیرعامل کنونی فرمول یک علیرغم این نقل و انتقالات همچنان در مقام خود باقی خواهد ماند.

    همچنین قرار است که چیس کاری، بازرگان آمریکایی و نایب‌رئیس مپانی فاکس قرن بیست و یکم به عنوان رئیس جدید هیأت مدیره فرمول یک منصوب شود.

    برچسب ها
    کرمان موتوراکستریم
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • خودرو امروز ۷۱۴
        • خودروامروز ۷۱۳
        • خودرو امروز ۷۱۲
        • خودرو امروز ۷۱۱
        • خودرو امروز ۷۱۰
        • خودرو امروز ۷۰۹
        • خودرو امروز ۷۰۸
        • خودرو امروز ۷۰۷
        • خودرو امروز ۷۰۶
        آخرین بروزرسانی ۲ روز پیش
        آرشیو