نمایشگاه خودرو مشهد ۹۶ (۱۸)

۵۸ میلیون و ۳۶۷ هزار تومان قیمت جدیدترین محصول بهمن موتور

گروه بهمن امروز در نخستین روز از نمایشگاه خودرو مشهد از محصول جدید خود به نام بی ۳۰ رونمایی‌ و قیمت آن را اعلام کرد.

به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو» ، به  دنبال تولید و عرضه موفقیت آمیز B۵۰ توسط گروه بهمن در بازار داخلی ، گروه بهمن قصد دارد در کنار نمایش سایر محصولات خود در نمایشگاه خودرو مشهد، از خودروی جدید B۳۰ ، محصول شرکت FAW  برای نخستین بار در ایران رونمایی کرد.
براساس این گزارش بهمن موتور قیمت این خودرو را  ۵۸ میلیون و ۳۶۷ هزار و ۲۰۰ تومان اعلام کرد. پلتفرم این خودرو بر مبنای محصولات فولکس واگن بوده و توانسته در تست CNCAP، پنچ ستاره ایمنی را دریافت کند.
بسترن B۳۰ از ۱۶ مرداد ۹۶ با پیش پرداخت ۲۰ میلیون تومان ثبت نام می شود و سود مشارکت ۱۸ درصد و سود انصراف ۱۶ درصد را به متقاضیان اعطا می کند. زمان تحویل این خودرو مهر الی آذر سال جاری اعلام شده است.
گفتنی است هفدهمین نمایشگاه بین المللی خودرو مشهد از ۱۶ تا ۲۰ مرداد ماه سال جاری در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی برگزار می شود.

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.

  1. محمد

    تولید خودروهای چینی در ایران باعٍث ضرر و زیان همه خریداران این خودروها هنگام فروش آنها شده است. از نظر اقتصادی میگویند این سرمایه وارد خلاً شده است. این حالت ایجاد تورم میکند و از نظر اقتصادی نکوهیده است. اگر میگوئید پلتفورم فولکس این یعنی این شرکت دارد از اعتبار فولکس وام میگیرد. پس چرا سراغ اصل آن نرویم یعنی فولکس؟ چینی ها خود اذعان دارند که از صنعت خودرو چیزی نمیدانند و به همین دلیل دفتر بزرگی در دیترویت (میشیگان آمریکا) دایر کرده اند تا کارمندان از کار بیکار شده صنایع خودروسازی را استخدام کنند و یاد بگیرند چگونه باید خودرو ساخت. حال ما اینقدر خود را تنزل داده ایم که درحالیکه با هیلمن و آمریکن موتورز و جنرال موتورز آمریکا شروع کردیم حالا سراغ آنهایی رفته ایم که خود قبول دارند در این صنعت تازه وارد و در حال مشق نوشتن هستند. اگر میخواهید واگن سازی کنید بروید سراغ چینی ها ولی بالاغیرتا برای خودرو سراغ دست اول ها بروید تا یک چیز نویی یاد بگیرید. آنهم شما که دارید همین را مونتاژ میکنید.