به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو»، جواد نجم الدین قیمت خودرو رانا را کمتر از ۱۵ میلیون تومان عنوان و خاطرنشان کرد: این خودرو از امکانات رفاهی و ایمنی بالایی برخوردار است مدیر عامل گروه صنعتی ایران خودرو از دیگر مزایای خودرو رانا را توسعه یک پلتفرم جدید برای ایران خودرو درتوسعه صادرات ، دستیابی به استاندارد ایمنی سه ستاره و استاندارد آلایندگی یورو ۴ و ۵ و مجهز به کیسه هوا سرنشین و راننده و ترمز ضد قفل عنوان کرد و اظهارداشت : این خودرو در جهت عرضه دریازار هالی داخلی و بین الملی درکلاس ابعادی C وبه صورت چهار درب سدان صندوقدار تولید می شود .
http://asrekhodro.com/News/۱۵۱۴۹
خروج نمایندگی خودروهای وارداتی از ایران
۶ سال پیش در چنین روزی برخی منابع غیر رسمی از تعطیلی نمایندگی برخی خودروهای وارداتی خبر دادند. این در حالی بود که بلومبرگ نیز چندی پیش در این زمینه اعلام کرد که نمایندگی فروش مرسدس بنز، پورشه و بی ام و در ایران واردات خود به ایران را متوقف کرده اند.
http://asrekhodro.com/News/۱۵۱۳۰
خرید ۱۲ هزار میلیارد تومان خودرو در سال ۹۰
۶ سال پیش در چنین روزی سردار مومنی، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی با اشاره به کاهش ۱۳.۵ درصدی تصادفات در نوروز سال ۹۱، از خرید ۱۲ هزار میلیارد تومان خودرو در سال ۹۰ توسط مردم خبر داد و گفت: در سال ۹۰ یک میلیون و ۶۶۰ هزار خودرو شماره گذاری شد و مردم بیش از ۱۲ هزار میلیارد تومان برای خرید خودرو پرداخت کردند. وی تعداد خودروهای موجود در سال ۹۱ را از مرز ۱۵ میلیون دستگاه بیشتر اعلام و پیش بینی کرد تا پایان دهه ۹۰ از مرز ۳۰ میلیون خودرو عبور کند.
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.