نمایشگاه خودرو پکن ۲۰۱۸ (۱۸)

آرتئون با شناسنامه چینی!

فولکس‌واگن با CC (یا پاسات CC) همان راهی را رفت که مرسدس پیش‌تر در خلق CLS کلاس پیش گرفته بود، یعنی تزریق تناسبات اسپرتی تر کوپه ها در یک اتاق ۴در سدان. جایگزین این کوپه ۴در آلمانی، با نام آرتئون در بازار های بین‌المللی عرضه شده اما برای مدلی که در چین تولید و عرضه خواهد شد، همان نام CC انتخاب شده است.

نمایشگاه خودرو پکن ۲۰۱۸ (۱۸)

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو»، CC از نظر طراحی، ابعاد و سطح امکانات ایمنی و رفاهی،؛ تفاوتی با آرتئون های بازار های بین‌المللی ندارد و از موتور ۲.۰ لیتری توربو ۲۲۰ اسب‌بخاری متصل به گیربکس ۷ سرعته اتومات دو کلاچ نیرو می گیرد. عرضه CC در چین برای سه‌ماهه سوم سال جاری میلادی برنامه ریزی شده است.

لازم به ذکر است CC توسط FAW-Volkswagen در چین تولید و عرضه خواهد شد. سال ۲۰۱۷، FAW-Volkswagen فروشی بالغ بر ۳۳۰ هزار دستگاه در چین داشته که نشان دهنده رُشد ۶.۱ درصدی به نسبت ۲۰۱۶ است.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.