فونیکسریمکسبهتام

رییس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی خبر داد:

اعلام ۷۶ شکایت مبنی بر گران فروشی قیمت بنزین

عصر خودرو- علی رهبری گفت: همزمان با اجرای طرح اصلاح قیمت بنزین که از ۲ روز گذشته اعلام شد حدود ۷۶ شکایت مبنی بر گران فروشی اعلام شده است.

اعلام ۷۶ شکایت مبنی بر گران فروشی قیمت بنزین
نسخه قابل چاپ
يکشنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۳:۰۰

     به گزارش  پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، علی رهبری رییس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی در حاشیه سومین جلسه ویژه ستاد تنظیم بازار در جمع خبرنگاران افزود: سامانه 124 با هدف کنترل و رصد قیمت کالا‌ها راه اندازی شد و مردم می‌توانند هر گونه تخلف و افزایش قیمت را از طریق ثبت در این سامانه به مسوولان مربوطه گزارش دهند.

    وی با اشاره به اینکه سامانه 124 پنج ماه پیش راه اندازی شد، بیان کرد: تاکنون حدود 3 میلیون و 700 هزار نفر از این سامانه بازدید کردند و هزار و 700 شکایت در این سامانه ثبت شده است.رییس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی افزود: همزمان با اجرای طرح اصلاح قیمت بنزین که از 2 روز گذشته اعلام شد حدود 76 شکایت مبنی بر گران فروشی اعلام شده است که این گزارش‌ها به مسئولان مربوطه برای رسیدگی ارسال شد.

     

    برچسب ها
    کرمان موتوراکستریم
    مطالب مرتبط