همکاری نمایشگاه خودروی ژنو با قطر

نمایشگاه دوسالانه قطر از نمایشگاه خودروی ژنو ‌زاده شد.

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از دنیای اقتصاد؛ بانیان و سازمان‌دهندگان نمایشگاه بین‌المللی ژنو (GIMS) اعلام کرد که با «گردشگری قطر» شراکت خواهد داشت و در کنفرانس مطبوعاتی که به همین منظور در مرکز برگزاری نمایشگاه های دوحه برگزار شد خبر از اجرای نمایشگاه بین المللی خودرو داد که هر دو سال یک بار در این مرکز برگزار می شود و اولین آن در پاییز سال ۲۰۲۲ یا ۲۰۲۳ خواهد بود.

البته باید به این نکته دقت داشت که قرار نیست نمایشگاه بین‌المللی ژنو به قطر انتقال پیدا کند. در حقیقت نمایشگاه دوسالانه خودروی قطر انشعاب یا شاخه ای از نمایشگاه بین‌المللی ژنو خواهد بود.زمان دقیق و نحوه برگزاری این نمایشگاه ظرف هفته‌های آینده مشخص خواهد شد و به احتمال زیاد بین ۱۹ تا ۲۷ فوریه ۲۰۲۲ خواهد بود.

محصول اصلی این شراکت بین گردشگری قطر و نمایشگاه ژنو، ایجاد یکی از بزرگ‌ترین نمایشگاه‌های خودرو در خاورمیانه است.آنها اطمینان دارند که با انتخاب زمان مناسب می‌توانند هواداران و عاشقان خودرو را از سراسر جهان به این رویداد بکشانند.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.