فونیکسریمکسبهتام

مهلت خرید خرید خودرو‌های برقی تمدید نمی‌شود

عصر خودرو- مدیر سامانه یکپارچه فروش خودرو گفت: متقاضیان خرید خودرو‌های برقی صرفاً با مسدود کردن ۱۰۰ میلیون تومان در حساب بانکی، می‌توانند نسبت به ثبت نام برای خرید از طریق سامانه یکپارچه اقدام کنند و مهلت خرید تمدید نمی‌شود.

مهلت خرید خرید خودرو‌های برقی تمدید نمی‌شود
نسخه قابل چاپ
سه شنبه ۰۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۱:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از باشگاه خبرنگاران، مهدی تقدسی مدیر سامانه یکپارچه فروش خودرو گفت: خرید خودرو‌های برقی از سامانه یکپارچه هیچ محدودیتی اعم از نداشتن پلاک فعال و ... ندارد و متقاضی صرفا با مسدود کردن 100 میلیون تومان می‌تواند نسبت به ثبت نام در سامانه اقدام کند.

    او گفت: باتوجه به تعطیلی بانک ها در کشور متقاضیان خرید خودرو‌های برقی صرفاً با مسدود کردن 100 میلیون تومان در حساب بانکی، می‌توانند نسبت به ثبت نام برای خرید از طریق سامانه یکپارچه اقدام کنند چرا که این مهلت تمدید نمی شود.

    گفتنی است، سامانه جدید عرضه خودرو‌های برقی به نشانی https://evauto.ir/ راه اندازی شده است.

    برچسب ها
    کرمان موتوراکستریم
    مطالب مرتبط