فونیکسریمکسبهتام

تصاویر جاسوسی از سدان هایبرید ۲۱۰۰ کیلومتری جیلی

عصر خودرو- برند Geely Galaxy قصد دارد با معرفی یک سدان کاملا جدید دامنه محصولات برقی و هایبرید خود را گسترش دهد. این اقدام پس از عرضه اخیر مدل Galaxy Starshine ۸ انجام می‌شود.

تصاویر جاسوسی از سدان هایبرید ۲۱۰۰ کیلومتری جیلی
نسخه قابل چاپ
دوشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۰:۰۰
  • تصاویر جاسوسی از سدان هایبرید 2100 کیلومتری جیلی
  • تصاویر جاسوسی از سدان هایبرید 2100 کیلومتری جیلی
  • تصاویر جاسوسی از سدان هایبرید 2100 کیلومتری جیلی
  • تصاویر جاسوسی از سدان هایبرید 2100 کیلومتری جیلی
  • تصاویر جاسوسی از سدان هایبرید 2100 کیلومتری جیلی
  • تصاویر جاسوسی از سدان هایبرید 2100 کیلومتری جیلی

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو»، به تازگی تصاویر جاسوسی از یک خودرو با پوشش استتاری در شبکه های اجتماعی منتشر شده که احتمالا متعلق به مدل جدید است.
انتظار می‌رود این مدل به تکنولوژی جدید و پیشرفته هایبرید جیلی یعنی Thor Super Hybrid (EM) مجهز باشد و به شکل رسمی در ادامه سال جاری میلادی رونمایی شود.

زبان طراحی جدید خانواده گلکسی از جمله نوار های LED سراسری که جایگزین چراغ های دو تکه مدل E8 و Starshine 8 شده است. در دو طرف سپر جلو هم ورودی های هوای با طراحی اسپرت وجود دارد که به احتمال زیاد دریچه هوای فعال هستند. این ورودی های هوا نشان دهنده تمرکز طراحان این خودرو بر روی آیرودینامیک و راندمان انرژی بوده است.

در پشت گلگیر جلو یک قاب مشکی دیده می‌شود که احتمالا محل دوربین های جانبی است. برچسب هایی روی بدنه خودرو نوشته هایی مثل «مصرف سوخت در حد کلاس 2 لیتری در حالت شارژ کم باتری» و «برد مسافت ترکیبی بیشتر از 2100 کیلومتر» هستند که استفاده از سیستم هایبرید Thor را تایید می‌کنند.

در بخش عقب خودرو یک نوار چراغ باریک و سراسری با امضای نوری جدید دیده می‌شود که با مدل گلکسی E8 تفاوت دارد. سپر عقب کاملا پوشیده است و خروجی اگزوز قابل مشاهده نیست، این نوع طراحی معمولا مختص مدل های پلاگین هایبرید است.

با توجه به اندازه بدنه، به نظر می‌رسد طول خودرو نزدیک به 5 متر باشد.

اگرچه هنوز اطلاعات فنی رسمی منتشر نشده اما می‌توان این خودرو را با Galaxy Starshine 8 که اخیرا معرفی شده مقایسه کرد. این مدل در 2 نسخه هایبرید EM-i و EM-P عرضه می‌شود. سیستم EM-i مجهز به یک موتور 1.5 لیتری در کنار موتور برقی است که جمعا 345 اسب‌بخار قدرت تولید می‌کند، برد این خودرو در حالت تمام برقی و تحت استاندارد CLTC به 130 کیلومتر می‌رسد. نسخه EM-P از موتور 1.5 لیتری توربوشارژ بهره می‌برد که جمعا  375 اسب‌بخار قدرت و 605 نیوتون‌متر گشتاور تولید می‌کند، برد حالت الکتریکی مثل نسخه قبلی 130 کیلومتری است. این اعداد می‌تواند سرنخ هایی درباره مشخصات فنی سدان جدید بدهد.

مدیرعامل گروه خودروسازی جیلی، در جلسه مالی 3 ماهه اول سال 2025 اعلام کرد که برند جیلی گلکسی امسال 4 خودرو انرژی نو جدید معرفی خواهد کرد. سدان جدید که در نیمه دوم سال عرضه می‌شود به عنوان یکی از 2 سدان پرچم‌دار برند در کنار مدل Starshine 8 در نظر گرفته شده است. جیلی در حال حاضر با استراتژی شبکه دوگانه فعالیت می‌کند که به اسم شبکه A و شبکه Star یا ستاره شناخته می‌شوند، انتظار می‌رود مدل جدید در چارچوب شبکه A باشد که تمرکز آن بر هوشمندی و یکپارچگی سیستم های دیجیتال است.

 

برچسب ها
کرمان موتوراکستریم
مطالب مرتبط