اولین تصاویر نسخه جدید نسل دوم هاوال h۹

برند Haval از گروه خودروسازی Great Wall Motor یا به اختصار GWM نسخه جدیدی از نسل دوم کراس‌اوور Haval H۹ را به شکل تیزر معرفی کرد.

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو»، طراحی بیرونی و داخلی خودرو نسبت به مدل فعلی تغییر نکرده است و به احتمالا زیادی ارتقا های های انجام شده بیشتر در بخش پیشرانه و پلتفرم و معماری هوشمند انجام شده است.

گریت‌وال اعلام کرده که این خودرو به صورت رسمی در نمایشگاه Chengdu Auto Show معرفی می‌شود، این نمایشگاه از تاریخ ۲۹ آگوست در چین شروع خواهد شد.

نسخه اول نسل دوم هاوال H۹ که در بازار چین فروخته میشود در ماه سپتامبر سال گذشته با موتور بنزینی و قیمت پایه حدود ۲۸۴۰۰ دلار عرضه شد. نسخه دیزلی هم در دسامبر سال گذشته و با شروع قیمت حدود ۳۲۲۰۰ دلار روانه بازار شد.

مشخصات مهم مدل فعلی به شرح زیر هستند:
. سیستم تمام چرخ محرک AWD
. طول، عرض، ارتفاع، فاصله دو محور به ترتیب و بسته به امکانات ۵۰۷۰ یا ۴۹۵۰ ، ۱۹۶۰ یا ۱۹۷۶ ، ۱۹۳۰ و ۲۸۵۰ میلی‌متر
. حداکثر عمق استفاده در آب: ۸۰۰ میلی‌متر
. زاویه ورود: ۳۱ درجه
. زاویه خروج: ۲۶/۲۵ درجه

بر اساس تصاویر منتشر شده ظاهر مدل جدید با نسخه فعلی یکسان است و ظرفیت یدک‌کشی هم  بدون تغییر و برابر با ۲.۵ تن یا به شکل دقیق ۲۲۶۸ کیلوگرم باقی مانده است.

مشخصات پیشرانه مدل جدید هنوز اعلام نشده اما برای مقایسه باید گفت که مدل فعلی در نسخه بنزینی مجهز به یک موتور ۲ لیتری توربوشارژ است که ۲۲۱ اسب‌بخار و ۳۸۵ نیوتون‌متر گشتاور تولید می‌کند، این پیشرانه با یک گیربکس ۸ سرعته اتوماتیک ۸AT ترکیب شده است. نسخه دیزلی هم دارای موتور ۲.۴ لیتری توربوشارژ است که ۱۸۴ اسب‌بخار قدرت و ۴۹۰ نیوتن‌متر گشتاور تولید می‌کند و با گیربکس ۹ سرعته اتوماتیک ۹AT عرضه می‌شود.

طبق گزارش رسانه چینی PCAuto در ماه ژوئیه سال جاری میلادی ۱۱۲۵ دستگاه از هاوال H۹ نسل دوم فروخته شد که معادل ۴.۱۴ درصد از فروش ماهانه کمپانی GWM بوده است. در ۷ ماه اول سال ۲۰۲۵ هم ۸۱۰۱ دستگاه از این خودرو به فروش رسیده است.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.