فونیکسریمکسبهتام

اروپا به دنبال بازگرداندن خودروهای ارزان بنزینی

عصر خودرو- خودروسازان اروپایی از اتحادیه اروپا می‌خواهند اجازه دهد خودروهای کوچک، ساده و بنزینی ارزان قیمت دوباره تولید شوند، این خودرو ها در زمانی نه چندان دور فوق‌العاده پرطرفدار بودند اما حالا تقریبا منقرض شده‌اند.

اروپا به دنبال بازگرداندن خودروهای ارزان بنزینی
نسخه قابل چاپ
سه شنبه ۲۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۱:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو»، خودروسازان از این موضوع ابراز نگرانی کردند که قوانین سختگیرانه کاهش آلاینده CO2 و ممنوعیت موتور های احتراقی از سال 2035 همراه با کاهش تقاضا و نبود بازار کافی برای خودرو های برقی، منجر به کاهش شدید سودآوری، از دست رفتن شغل ها و هجوم واردات خودرو های ارزان از چین شود. آن هم زمانی که کمبود ایستگاه های شارژ و شرایط اقتصادی نامساعد باعث شده خرید خودرو های برقی برای بسیاری از مردم غیرممکن باشد.

    مدیر شرکت استلانتیس اروپا، آقای Jean Philippe Imparato هشدار داد اهداف سال 2030 برای نصف شدن CO2 دیگر دست یافتنی نیست. او گفت بازار خودرو های برقی آنقدر که قبلا پیش‌بینی می‌شد وجود ندارد و بسیاری از مردم توان خرید خودرو جدید را ندارند، مخصوصا که مدل هایی با قیمت کمتر از 15 هزار پوند انگلیس تقریبا از بین رفته و فقط مدل  Dacia Sandero باقی مانده است. هزینه های بالای الزامات ایمنی، سیستم های کمک راننده ADAS و مقررات یورو 7 هم عملا تولید خودرو های ارزان را بدون سود و صرفه اقتصادی کرده است.

    میانگین سن خودرو های اروپا به 12 سال رسیده و رو به افزایش است، خودرو های قدیمی حدود 76 گرم CO2 بیشتر از مدل های جدید تولید می‌کنند. به گفته ایمپاراتو جایگزین کردن خودرو های بسیار قدیمی می‌تواند به کاهش انتشار آلایندگی کمک کند. او تاکید کرد خودرو های کوچک شهری می‌توانند با قوانین ویژه، بدون داشتن بعضی از تجهیزات پرهزینه و با محدود کردن سرعت به 110 کیلومتر در ساعت، دوباره در بازه اقتصادی ها قرار بگیرند و خرید آنها برای مردم به راحتی ممکن شود.

     

    برچسب ها
    کرمان موتوراکستریم
    مطالب مرتبط