انتشار اطلاعات باتری و برد مسافت Xpeng P۷+ EREV

کمپانی Xpeng قصد دارد پیشرانه افزایش برد یافته یا EREV را به سری +P۷ اضافه کند، همان کاری که قبلا با مدل های X۹ و G۷ انجام داده بود.

انتشار اطلاعات باتری و برد مسافت Xpeng P7+ EREV

به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو»، طبق داده هایی که وزارت صنایع و فناوری اطلاعات چین یا به اختصار MIIT منتشر کرده، مدل جدید اکس‌پنگ به پک باتری با ظرفیت ۴۹.۲ کیلووات‌ساعت مجهز بوده و برد مسافت حالت تمام برقی آن تحت استاندارد CLTC به ۳۲۵ کیلومتر می‌رسد. برد ترکیبی خودرو هنوز اعلام نشده است.


پیشرانه افزایش برد یافته سدان +P۷ ترکیبی از یک موتور ۱.۵ لیتری توربوشارژ و یک موتور الکتریکی است که به ترتیب ۱۴۸ و ۲۴۱ اسب‌بخار قدرت تولید می‌کنند. سرعت نهایی این خودرو هم ۲۰۰ کیلومتر در ساعت اعلام شده است.


طول، عرض، ارتفاع و فاصله دو محور این خودرو به ترتیب ۵۰۷۱ ، ۱۹۳۷ ، ۱۵۱۲ و ۳۰۰۰ میلی‌متر است.


البته باید گفت نسخه تمام برقی مدل فعلی +P۷  بازار چین در آینده بعد از آپدیت شدن و با ۲ ظرفیت باتری ۶۱.۷ و ۷۴.۹ کیلووات‌ساعت عرضه خواهد شد.


ماه نوامبر گذشته بود که شرکت Xpeng سیستم سوپرالکتریک Kunpeng را معرفی کرد و با آن وارد بازار خودرو های EREV شد. طبق گفته کمپانی این سیستم بر پایه پلتفرم سیلیکون کاربید با ولتاژ بالا ۸۰۰ ولت ساخته شده و مجهز به باتری AI با توان شارژ ۵C و یک سیستم افزایش برد با سطح صدای عملیاتی بسیار پایین یعنی فقط ۱ دسی‌بل است. این سیستم می‌تواند برد مسافت حالت تمام برقی ۴۳۰ کیلومتری و برد ترکیبی ۱۴۰۰ کیلومتر را ارائه کند. شارژ خودرو تا ۸۰ درصد هم فقط ۱۲ دقیقه طول می‌کشد که یعنی خودرو در هر ثانیه به اندازه ۱ کیلومتر مسافت شارژ می‌شود.

برچسب‌ها

فرم ارسال نظر

نظر شما پس از بررسی توسط تیم تحریریه منتشر می‌شود.

نظر خود را بنویسید. لطفاً محترمانه و مرتبط با مطلب باشد.