مدیر راهداری راه و شهرسازی استان زنجان:

برف و کولاک راه ارتباطی ۴۱ روستای زنجان را مسدود کرد

مدیر راهداری راه و شهر سازی استان زنجان با اشاره به بارش قابل توجه برف و وقوع کولاک در استان، گفت: راه ارتباطی ۴۱ روستا مسدود شده است.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از مهر، جواد یوسفی افزود: بارش برف از روز شنبه در استان زنجان شروع شده و به تبع وقوع کولاک و باد باعث مسدودی بیش از ۲۹۰ راه ارتباطی روستایی شد.

وی اظهار کرد: در این راستا ۴۵۰ نیروی راهداری با ۲۵۰ دستگاه سبک و سنگین نسبت به بازگشایی راه های ارتباطی فعالیت داشتند ولی با وقوع کولاک در طی ۲۴ ساعت گذشته دوباره راه ارتباطی ۴۱ روستا مسدود شد.

مدیر راهداری راه و شهر سازی استان زنجان با بیان اینکه در حال حاضر راه ارتباطی روستایی در حوزه استحفاضی ماهنشان، نیک پی، زنجان به دندی و تخت سلیمان مسدود است، تاکیدکرد: در این راستا شهرستان ماهنشان با یک هزار کیلومتر راه ارتباطی اصلی، فرعی و روستایی بیشترین راه ارتباطی روستایی مسدودی را دارد.

یوسفی تصریح کرد: شهرستان ماهنشان ۱۲۶ روستا دارد و راه ارتباطی روستایی بیشتر این روستاها در محاصره کولاک و وزش باد هستند.

وی در خاتمه، از رانندگان خواست برای تردد در این محورهای مواصلاتی استان زنجان زنجیر چرخ به همراه داشته باشند و خودرو خود را به سیستم گرمایشی مجهز کنند.

 

برای آگاهی از تازه های جهان خودرو، جدیدترین قیمت ها و بازار خودرو ایران اینستاگرام خودرو امروز را دنبال کنید و جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصر خودرو (https://telegram.me/asrekhodro ) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.