نمایشگاه خودرو پاریس ۲۰۱۶ (۷۵)

یاریس WRC جدیدترین عضو تویوتا در مسابقات رالی جهانی

: تویوتا در نمایشگاه خودرویی پاریس از خودروی یاریس WRC رونمایی کرد و همچنین از همکاری با مایکروسافت به عنوان تازه ترین حامی تیم تویوتا در مسابقات رالی جهانی(WRC) خبر داد.

نمایشگاه خودرو پاریس ۲۰۱۶ (۷۵)

به گزارش «عصرخودرو» به نقل از پایگاه کراش، تومی میکانن از ستونهای اصلی تیم تویوتا و قهرمان چهار دوره مسابقات رالی جهانی، یاریس WRC را به سمت استیج تویوتا در نمایشگاه راند.

همچنین گزارشها حاکی از اینست که شرکت مایکروسافت به عنوان حامی تویوتا در زمینه فناوری در تیم مسابقات رالی همکاری خواهد کرد. روی این خودرو همچنین لوگو شرکت‌های DMG MORI و پاناسونیک، دو شرکت شریک تویوتا در مسابقات سال ۲۰۱۷ دیده می‌شود.

آکیو تویودا رئیس تویوتا گفت: معتقدم که مایکروسافت همانند تویوتا قصد دارد جامعه را در جهت منطقی غنی کند. براساس همکاری جاری ما قصد داریم باعث پیشرفت مردم شویم و با استفاده از فناوری اطلاعات در خودروسازی خودروها را تقویت کنیم.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.